ah be abi verebilsek vericezde nasil?
boy uzatmanın yöntemleri varda kısaltmayı bende bilmiyorum
Yaw serkan t-shirtleri soğuk suyla yıkamayı unutmuşum...serkan79 adlı üyeden alıntı
yenisini veririz abi problem değil
Evvvet bende geliyorum , muhtemelen 2 kişi olacağız. Benim Beytullah bu yollara pek alışık değil ama gidip geliriz sanırım..
arkadaslar bu geziyi diğer topiklerde duyurmazsanız fazla kalabalık olamayız zaten yazılan listenin yarısı sebepsiz gelmiyo
Hero adlı üyeden alıntı
yaw beytullah arkadaşınmı motorunmu anlayamadım ona göre artı 1
yazim gerçe her iki seçenekte +1 olacak
Ben şey ben ya benim 26 sı doğum günüm ama 25 i gezi oluyo kutlarız be
necdet abi şöyle anlatayım arkadaşım, ben ve beytullah olucazz..Kara oğlan beytullah la gelicem ..
Yaz Abİ Benİde Bende Gelİcem Kerpe Gezİsİne..
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]KEYİF ADAMLARI[/COLOR][/FONT]
Hayat aldığımız nefes miktarından ibaret değildir.. Nefesimizi kesen anların toplamıdır...
benimde 29 mayıs dogum günümdü 28 mayıs sapancada kutladık farketmez yani ama pasta büyük olsundestinyofrock adlı üyeden alıntı
necdet abi valla böyle giderse 50 motor olucaz gibi geliyo bana yaaa..
bence çok sağlam bi gezi olucak arkadaşlar hem tanışma anlamında hem kaynaşma ve umarım bir çok geziye önayak niteliğinde olacak bu gezi bence
diyecek bişi bulamıyorum
necdet abi çok yaşa
İlla devr-ül alemin, bi kerametun red - line
abi yaw... ben bekarım ne kadar kilo alırsam alayım hesap soran olmas da....serkan79 adlı üyeden alıntı
senin açından acep yenge böyle bir oburluğa karşı ne yapar... hani orada yeriz yeriz... sonradan eve dönüşte aç bırakmasın yengeeee...
Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize
destinyofrock adlı üyeden alıntı
doğum günüdaş falan mı denir şimdi buna benimki de 26sı
Ben, kimine göre deli, kimine göre keyifli, kimine göre lanet-li, kimine göre pek bi’ dertli, kimine göre efendi, kimine göre sadece biri, kimine göre hiç biriyim.
Ben, crato’yum.
crato adlı üyeden alıntı
o süper parti büyüyor desene 2tane doğumgünü yaşgünü olanlara özel
mantar attıracağız fırına
arkadaşlar kerpe öncesi burada buluşabiliriz
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=15814
sevgili necdet cim..
daha önceki buluşma tarihini burdan görebilirsin..
S&S
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=15820
necdet abiii midem sırtıma yapıştı..!!! bu resımler mahfetti beni.....tunoka adlı üyeden alıntı
____it's my life_1982____
necdet abi beni yazmışsın teşekkür ederim. bana bi de +1 yazarsan sevinirim. arkadaşlarım henüz belli değil eğer belli olursa +1 değil +3 olacak
KocaAdam(Süper Teneke) & Camadan & ChomChok & G.ECE
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)