Çok geçmiş olsun.. Kilit var mıydı? Disk kilidi veya zincir? Nasıl yüklüyorlar kamyonete koskoca aleti.. ne cesaret... benim dragstar'ı da yüklerler diye çok tırsıyorum valla.. Disk falan takıyorum ama... Kilit var mıydı seninkinde?
Çok geçmiş olsun.. Kilit var mıydı? Disk kilidi veya zincir? Nasıl yüklüyorlar kamyonete koskoca aleti.. ne cesaret... benim dragstar'ı da yüklerler diye çok tırsıyorum valla.. Disk falan takıyorum ama... Kilit var mıydı seninkinde?
Havalı tiplerin içi boştur çünkü "hava" boşlukları doldurur. Balonun içinde de hava vardır...
geçmiş olsun arkadaşım
her şey mümkün değil
hiç bir şey de imkansız
Bir kaç resim koyarsan umarım yardımcı olabiliriz.İnşallah tez zamanda güzel haberler alırsın.Çalan o.c.'larını inşallah buluruz,ama tahminim bu tip olaylarda çalınan motoru kapalı mekanlarda tutup boya,sahte plaka gibi uygulamalarla bir kaç ay sonra piyasada fink atma olasılıklarıda var.Bilgine......
KASKO yok muydu???
Kardeş sen yıldızdaki gazete bayimisin yoksa? O arkadaşında vardı öyle bir motoru yanlış hatırlamıyorsam. Geçmiş olsun, inşallah bulursun motorunu
Race´in ustasıyım, ARN´nin hastasıyım :)
Gokcell
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)