Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
6. sayfa BirinciBirinci ... 45678 SonuncuSonuncu

08.06.2006 - Hyosung Kullanicilari Ön Yikama Aktivitesi, İstanbul Beşiktaş

REKLAM ALANI
    SAVASXXL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TRANSALP XL 650 V
    gittim geldim yağmurluydu güsel di yarışmacı a rkadaşlara başarılar dileriz ayrıcana...
    [B][COLOR="Red"]AĞIRADAM...[/COLOR][/B] [COLOR="Blue"][B]SAVAŞ BİÇER İSTANBUL A Rh (+) HONDA TRANSALP XL 650V[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]SAVAŞ-BARIŞ-ULAŞ KURTULUŞA KADAR SAVAŞ....[/B][/COLOR]

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    ne bahtsız adamlarsınız ya...bende gelip sürpriz yapacaktım ama yalan oldu...programı yarın akşama alma şansı yoktur herhalde...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

muritu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    off kararsızlık ve parasızlık :(
    eveeet sonunda buluştuk arkadaşlar

maslaktan beri tıkalı trafiğe (1saati geçti otobüsle varmam) vede yağmura rağmen(ki sadece çiseledi) oraya gelip bizi yalnız bırakmayan bütün arkadaşlara ve abilerimize çok teşekkür ederiz. özellikle iştirakiyle bizi bilgilendiren global motordan :

cengiz özkul ,
    kadir erguncu
    yada ayrıca teşekkür ederim..

bizi toplayan crato ya vede yalnız bırakmayan adminimize de selam ediyorum buradan..resimleri herkes bekliyor crato,hem koy ki gelmeyenler çatlasın
    yeni almak isteyenler için çok faydalı olduğunu düşünüyorum.

gelmeyen arkadaşlara özellikle zühtüpaşaya,mete_han abiye ve cekoya da selam yolluyorum. bizimde yarın sınavımız vardı ama geldik,gördük tanıştık eğlendik..şimdi sınavı nabıcaz bakalım onu düşünüyorum.

beni bıraktığın içinde sağol ibocum.
    yağmur bahane , tanışmak şahane..(komtannn,seni unuturmuyum, tanıştıma çok memnun oldum)
    ah bi kessem ayaklarımı yerden,kanatlanıp rüzgarla ,
    kükreyip motorla,keşfetsem dünyayı başladığı yerden[COLOR="Yellow"]***[/COLOR] [COLOR="Red"]şam piiii yonnn [/COLOR][COLOR="Yellow"]***[/COLOR]

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat
    necdet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbr1100xx süperblackbird
    evt yağmura yakalandık malesef ama sohbet iyidi en azından, arkadaşlara
    teşekkürler bu arada ilk yağmur sürüşümüde yaptım ama baya korkarak
    neyse yavaş yavaş gidince oluyor yarında motor yıka arkadaşlar sağolsun

yavuzk2004 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    evt buluşma güzel geçti, resimleri bekliyoruz

crato - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Triumph Tiger 800XC idi, calindi.
    resimleri yüklemeye başlayacağım ama hem çok yorgunum hem de flaş yetersizliğinden birkaç tanesi titremiş kötü hissediyorum kendimi ...

Saat 19:00'dan itibaren toplanmaya başladık.Hyosung kullanıcıları ön yıkama aktivitesi söz verdiğimiz gibi sürprizlerle doluydu ve ilk sürprizi gittikçe kapatan hava yapıyordu bizlere,

dolayısıyla ağız tadıyla fotoğraf çekemeyecektik ama bu güzel mekanda ne olursa olsun bulunmaya değerdi...

katılım herkese açıktı tabi ki

İkinci sürpriz ise bizi orada ilgi ve samimiyetiyle yalnız bırakmayan global motor ekibiydi, özellikle Cengiz Bey ve Kadir Bey'in ortama gv650 ile girmesi ayrı güzeldi

adminimiz skull biraz erken ayrıldı ama bizi yalnız bırakmamıştı

abadi global ekibiyle derin sohbette

biz de öyle

işte merak uyandıran makine, GV650

katılan, herkese bu güzel akşam için teşekkürler. ayrıca global motor'a da hyosung kullanıcılarına olan yakınlığı, sıcak ve samimi yaklaşımından ötürü (bir de toplantı sponsorluğu var tabii ) teşekkürü bir borç biliriz...

ve diğer fotolar...
    (Savaş Abi, mail adresini ÖM ile yollarsan özel isteğini yollarım )
    Ben, kimine göre deli, kimine göre keyifli, kimine göre lanet-li, kimine göre pek bi’ dertli, kimine göre efendi, kimine göre sadece biri, kimine göre hiç biriyim.
    Ben, crato’yum.

Motosikleti
    kolay gelsin crato..
    henüz açılmıyor sanırım tam yüklenmedi.. heyeceanla bekliyorum..

kötü hissetme kendini sen fotoğrafçıların kralısın,olur aradda böle şeyler..ellerine sağlık
    kükreyip motorla,keşfetsem dünyayı başladığı yerden[COLOR="Yellow"]***[/COLOR] [COLOR="Red"]şam piiii yonnn [/COLOR][COLOR="Yellow"]***[/COLOR]

yavuzk2004 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    crato ilk resim çok tatlı olmuş

gamas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT 250 2006
    Globalmotor yetkilileri,bayi,servis,kullanıcı ve satın almak için bilgilenmeye gelen yaklaşık 30 kişi güzel saatler geçirdik. Tanıştık,sohbet ettik,motorları tartıştık,sorularımıza yanıtları aldık.Bu arada çaylar içildi,stickerler ve tişörtler dağıtıldı. Hele masa ve şemsiyeleri bırakıp motorların yanında yağmur altında ayakta sohbet çok keyifliydi.
    Bu toplantı için emeği geçen ve gelen arkadaşlara teşekkürler.

crato - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Triumph Tiger 800XC idi, calindi.
    Alıntı gamas adlı üyeden alıntı
    Hele masa ve şemsiyeleri bırakıp motorların yanında yağmur altında ayakta sohbet çok keyifliydi.
    Bu toplantı için emeği geçen ve gelen arkadaşlara teşekkürler.
    sürekli olarak yağmurun altında durmaya çalışan bir grup izledik dün akşam demek ki motorcu dediğin böyle oluyormuş (deli gibi birşey işte )
    zaten çaybahçesindeki garsonlar da bir tuhaf oldular, "la la nere gittiler?" nidalarıyla çay dağıtıp duruyorlardı
    Ben, kimine göre deli, kimine göre keyifli, kimine göre lanet-li, kimine göre pek bi’ dertli, kimine göre efendi, kimine göre sadece biri, kimine göre hiç biriyim.
    Ben, crato’yum.

Admin Erhan Erdil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT-09 Tracer
    Alıntı zuhtupasa adlı üyeden alıntı
    Arkadaşlar buluşma saatinde hava çok bulutlu,YAĞMURSUZ, sıcaklık 19 derece civarında rüzgar kuzey batıdan kuvvetli esecek..(Özellikle köprü geçecekler dikkaaat"
    S&S
    Herkes yanılabilir değil mi? Önemli olan "Ben bu hatayı yaptım” diyebilmektir

Dün akşam ki buluşma gerçekten keyifliydi katılan herkese teşekkürler.
    Yağmuru bahane edip gelemeyen şekerlere selamlar

Motosikleti
    Aprilla Pegaso,Hyosung 250comet(satılık)
    İşe gelir gelmez heyecanla açtım neler yapmışsınız diye.
    Ayağınıza elinize sağlık fotolar çok güzel ama niye bu kadar az?
    Global ekibinin de yanımızda olduğunu bilmek çok hoş.
    Sıra sıra Hyosunglar süper olmuş.
    İlerleyen günler için bir organizasyon konuşuldu mu?
    Hepinize sevgiler!

100 Oktan Moderatör (Komtan) Gürkan Anbarlı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Fazer
    Arkadaşlar akşam için gelen gelmeyen herkese teşekkürler keyifli bir buluşmaydı, yağmur katılımı düşürmesine rağmen 30 kişi civarıydık Zühtü Paşa 'nın gelmemesi gayet doğal karşılanmalı, yağmayacak yağmayacak dedi yağdı

Toplantıya iştirak eden Global Motor yöneticileri ilk ağızdan soruları ve merak edilenleri yanıtladı, kullanıcıların distribütör ile tanışması anlamında yararlı bir aktiviteydi, buluşmanın sonuna doğru - erken kalkanlar kaçırmış bulundu - Hyosung Ana Servisi Yücel Motor 'dan Fevzi Usta 'da toplantıya iştirak etti, servis anlamında da merak edilenler, sorulanlar yanıtsız kalmadı.

Bir markaya yönelik yapılan bu organizasyonda yağmura rağmen olması gereken tüm nitelikler vardı

Tekrar teşekkürler herkese ve toplantıya son 5 dakika iştirak eden gelişim sürücü kursuna, organizatör crato'ya tabi keyifli bir akşamdı, sıra geldi renklilere :D

Forumdan Uzaklaştırıldı zuhtupasa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Burgman 400 K7
    ne deseniz haklısınız arkadaslar...
    benim motorun plakası daha dün geldi ve takılmadı.. bide üstüne kızıltoprakta şakır yağmur...valla kıyamadım mala daha gıcır..
    yicez lafı artık napalım..
    Ama güzel bir akşam gecirmişsiniz.. Haberlerini aldım..Elinize ayagınıza saglık.. Kazasız belasız gezin hyosung larınızla valla..

S&S

johnny_rook - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Arkadaşlar ben de org. düzenleyen crato ya ve emegi geçen
    diğer arkadaşlara teşekkür ediyorum. Sizlerle tanışmak gerçekten çok
    zevkliydi. Sanal ortamda yazıştığın insanları karşısında görünce
    sohbet çok daha keyifli oluyor, hatta yağmurda ıslanmak bile......
    Bir de hyosung motorları toplantısı olarak duyurulmasına ragmen bir çok
    farklı motorun da toplantıya iştirak etmesi ayrıca güzeldi.
    Başlangıç yapıldı artık daha güneşli bir günde görüşmek üzere diyorum

Gelişim Sürücü Kursu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBF 600
    Merhaba Arkadaşlar,
    İlk defa bir organizasyonu kaçırdım diye bu kadar üzüldüm oysa günler öncesinden heyecanlanmıştım.Ancak son dakika süprizleri yakamı bırakmadı ve saatte epey geçti ancak söz vermiştim gitmeliydim.Üşenmedim saat 22 00 da olsa kalktım gittim.Toplantının sonuda olsa yetişebilmekte çok güzeldi...Herkese çok teşekkürler özelikle sürekli bekliyoruz diyen crato'ya,Jakobien e komtan a ve diğer arkadaşlara çok teşekkürler.Dediğim gibi ben son 5 dk katılabildim ama inanın o bile çok güzeldi...
    Gelişim Sürücü Kursu
    0216 330 54 44
    0216 336 62 77
    www.gelisimsurucu.com
    msn: ehliyet@msn.com

Motosikleti
    eveeet sonunda buluştuk arkadaşlar

maslaktan beri tıkalı trafiğe (1saati geçti otobüsle varmam) vede yağmura rağmen(ki sadece çiseledi) oraya gelip bizi yalnız bırakmayan bütün arkadaşlara ve abilerimize çok teşekkür ederiz. özellikle iştirakiyle bizi bilgilendiren global motordan :

cengiz özkul ,
    kadir erguncu
    yada ayrıca teşekkür ederim..

bizi toplayan crato ya vede yalnız bırakmayan adminimize de selam ediyorum buradan..
    yeni almak isteyenler için çok faydalı olduğunu düşünüyorum.

gelmeyen arkadaşlara özellikle zühtüpaşaya,mete_han abiye ve cekoya da selam yolluyorum. bizimde yarın sınavımız vardı ama geldik,gördük tanıştık eğlendik..şimdi sınavı nabıcaz bakalım onu düşünüyorum.

beni bıraktığın içinde sağol ibocum.
    yağmur bahane , tanışmak şahane..(komtannn,seni unuturmuyum, tanıştıma çok memnun oldum)

fotolar güzel olmuş.. tekrardan sağol dostum.

Motosikleti
    MT-09 Tracer
    resimleri yüklemeye başlayacağım ama hem çok yorgunum hem de flaş yetersizliğinden birkaç tanesi titremiş kötü hissediyorum kendimi ...
    Öyle eşek kadar makina almakla olmuyormuş bu işler

Motosikleti
    Alıntı komtan adlı üyeden alıntı
    Arkadaşlar akşam için gelen gelmeyen herkese teşekkürler keyifli bir buluşmaydı, yağmur katılımı düşürmesine rağmen 30 kişi civarıydık Zühtü Paşa 'nın gelmemesi gayet doğal karşılanmalı, yağmayacak yağmayacak dedi yağdı
    haklısın komtan ;belkide ondan gelmedi

grubunda yağmura tepkisi çok ilgiçti, önceleri çadırın altında (şemsiye) otururken sonrası insanlar suya aç fidan gibi yağmurda devam etti sohbetine,çok ilginçti bi ara neden yağmurda herkes diye sordumu hatırlıyorum motorların yanında.. fakat sona yaklaşıldığında tabii tişörtler üste bi kat daha giyilmiş,fermuarlar çekilmiş ve montsuz arkadaşlar titremeye başlamışlardı..okadar da uyardık hlbusi soğuk orası eser diyeee

Motosikleti
    MT-09 Tracer
    Alıntı Gelişim Sürücü Kursu adlı üyeden alıntı
    Ancak son dakika süprizleri yakamı bırakmadı
    Ne süprizi bu abii

6. sayfa BirinciBirinci ... 45678 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler