Arkadaşlar buluşma saatinde hava çok bulutlu,YAĞMURSUZ, sıcaklık 19 derece civarında rüzgar kuzey batıdan kuvvetli esecek..(Özellikle köprü geçecekler dikkaaat"
S&S
Arkadaşlar buluşma saatinde hava çok bulutlu,YAĞMURSUZ, sıcaklık 19 derece civarında rüzgar kuzey batıdan kuvvetli esecek..(Özellikle köprü geçecekler dikkaaat"
S&S
paşam başımızı bi gun yannış tahmınlerle yakacan amaaaaaaaa hade hayırlısı hahahaha
[B][COLOR="Red"]AĞIRADAM...[/COLOR][/B] [COLOR="Blue"][B]SAVAŞ BİÇER İSTANBUL A Rh (+) HONDA TRANSALP XL 650V[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]SAVAŞ-BARIŞ-ULAŞ KURTULUŞA KADAR SAVAŞ....[/B][/COLOR]
paşam akşam kahve içenlere fal bakcakmışınzuhtupasa adlı üyeden alıntı
türk kahvesi alanlara paşadan kahve falı haa ben varım
neyse halimiz çıksın falimiz
ah bi kessem ayaklarımı yerden,kanatlanıp rüzgarla ,
kükreyip motorla,keşfetsem dünyayı başladığı yerden[COLOR="Yellow"]***[/COLOR] [COLOR="Red"]şam piiii yonnn [/COLOR][COLOR="Yellow"]***[/COLOR]
benide yazın lütfen yağmur yağmasa yüzde yüz oradayım zaten 1haftadır
motorada binemedim ellerim iyice kaşınıyor artık
ben şu an beşiktaştayım.
canım sıkıldı bi gireyim dedim nete.
2 finalden çıktım.
19:30 da dolmabahçedeyim. daha erken gelecek olan varsa daha erken de gidebilirim
2 dk lık yol zaten
cause suicide is painless / It brings on many changes / And I can take or leave it if I please, /
and you can do the same thing if you please
walla arada bi çiseliyo ama çok az, 1 dk falan yani
hava bi açıyo bi kapıyo
sorun olacağını sanmıyorum, gelebilirsiniz
ben beşiktaştayım zaten int. cafede. buluşma saatini bekliorum
şu an havada hiçbişey yok, yollar kupkuru
cause suicide is painless / It brings on many changes / And I can take or leave it if I please, /
arkadaslar bizde kelsinus arkadasimizla beraber geliyoruz yazin lutfen gorusmek uzere
bende çok isterdim aranızda olmayı ama malum ehliyet sorunu işallah ağustos gibi elimde ondan sonra aranızdayım (çevirmenin göbeği ehliyetsiz arkadaşlar dikkatli olun)
crato şu an online değil, listeye yazamaz ama gelin mutlaka
çok önemli değil liste
LIVE WEATHER REPORT FROM BESIKTAS: cloudy but dry
yağmur yağması şürüşü değilde motorun temizliğini etkileyecek daha gecen cmtsi yıkamıştım. İnşallah yağmaz yağmur...
liste güncel biz 19:00 da mesaiyi devirip doğrudan geleceğiz skullhunter ile
erkan1979 motorsuz gelen arkadaşlarda var, yakınsan atla gel
hava halen temiz
burada( anadolu yakası) yagmur başladı.gelemiycem galiba
arkadaslar ben kurtköyde oturuyorum.. ve saat 6 da baslayan yagmur halen yagmakta.. saat 7 ye kadar beklerim durur belki diye ummuştum ama yok durmuyo.. ve bulutlar size dogru geliyor.. aksama yagmurlu gecer...
ve hayati tehlike arzetmekte bu durum benim için.. hayatta kesnlikle yagmurlu ve çok riskli durumlarda cok tehlikeli olan motoru kullanmam.. ne kadar cok dikkat etsende yagmurda diger suruculer arabalarını dikkatsizce kullanıp kazaya sebebiyet verip sakatlanmamıza ölümümüze neden olabilirler..
istanbulda yasıyoruz.. öküzlerin bolca bulundugu azrailin fırsat kolladıgı bi yerdeyiz...
bu aksamki toplantıya üzülerek katılamıyorum.. dalga gecen olabilir yadaolayı gegiye vuran olabilir ama benim icin durum önemli... milletin kendi canı kendine baglı.. beni ilgilendirmez...
daha sonraki yapılacak toplantıda gorusmek dilegi ile...
kazasız ve sorunsuz sürüşler dilerim...
KSK FOREVER ... 35½
yağmur mağmur dinlemem herkesi orada görmek istiyorum. kalkın gelin len
huleeeyn
ah bi kessem ayaklarımı yerden,kanatlanıp rüzgarla ,
kükreyip motorla,keşfetsem dünyayı başladığı yerden[COLOR="Yellow"]***[/COLOR] [COLOR="Red"]şam piiii yonnn [/COLOR][COLOR="Yellow"]***[/COLOR]
arkadaslar maalesef bizde kelsinus ile katılamıyoruz iyi eglenceler....
yagmuuuuuuuur basladı yanılttı beni...
kaldım evde...
S&S
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)