Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
4. sayfa BirinciBirinci ... 23456 ... SonuncuSonuncu

08.06.2006 - Hyosung Kullanicilari Ön Yikama Aktivitesi, İstanbul Beşiktaş

REKLAM ALANI
    Forumdan Uzaklaştırıldı zuhtupasa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Burgman 400 K7
    Alıntı muritu adlı üyeden alıntı
    paşa paşa.. sensen eğer paşa ;paşa paşa topluluğunun başına geç. Yok eğer bensem paşa ,sana emrediyorum topluluğun başına geç..

diyesim geldi bian tutamadım kendimi

perş görüşürüz ..
    anlayamadım ya neyse..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    muritu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    off kararsızlık ve parasızlık :(
    ---Fâtih, daha 14 yaşında ilk defa hükümdar olduktan sonra 2. Kosova'yı hazırlayan haçlıların karşısına babasının tecrübeli kılıcını seferber etmenin gereğini idrak ederek gönderdiği mektup, erkenden inkişafa başlayan dehânın ilk alâmetidir. Hâdise meşhurdur:
    Haçlılar kılıç kuşanıyor. 2. Murat Manisa'da inzivaya çekilmiştir, ibadetini terk edip harp meydanına dönmek istemiyor. Cennetin kapılarını tutmuş, kılıç şakırtılarına yaklaşamıyor. Ama o tecrübeli padişah, büyük bir kumandandır. Geçirilecek vakit yoktur. Ordunun başına gelmesi, memleketi haçlı tehlikesinden kurtarması lâzımdır. O zaman 14 yaşındaki padişahın, babasına mektubu bir fâtihin kılıcı kadar kuvvetlidir:
    "Baba! Ya sen padişahsın ya ben! Sen padişahsan, şu tehlikeli anda milletin, seni ordunun başına çağırıyor, gel! Ben padişah isem, sana emrediyorum, gel!"
    Baba, biri yukarıdan milletten; öbürü aşağıdan evlâttan gelen iki emir, iki zarûret arasında kalmıştır. Geliyor ve zaferi kazanıyor. ---

paşam ,yanlış anlama,şanlı tarihimizden esinlenilip yazıla gelmiştir bi anda
    hani sen paşasın ya o bağlamda
    ah bi kessem ayaklarımı yerden,kanatlanıp rüzgarla ,
    kükreyip motorla,keşfetsem dünyayı başladığı yerden[COLOR="Yellow"]***[/COLOR] [COLOR="Red"]şam piiii yonnn [/COLOR][COLOR="Yellow"]***[/COLOR]

aidikurt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki intruder C800
    bende gelıcem hyosung layın benıde
    Herhalde almadan once gelinebilecek en dogru yer burası degılmı????

Motosikleti
    arkadaşlar gerçekten bu yeni alacak arkadaşlar için kaçırılmayacak bi fırsat...

tabi bizim zamanımızda yoktu böle şeyler gençler şimdi çok şanslı..
    kükreyip motorla,keşfetsem dünyayı başladığı yerden[COLOR="Yellow"]***[/COLOR] [COLOR="Red"]şam piiii yonnn [/COLOR][COLOR="Yellow"]***[/COLOR]

johnny_rook - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    arkadaşlar süper oldu ya, ortam bir nevi hyosung fuarı gibi olacak,
    hepinizi johnny_rook standına bekliyorum

SAVASXXL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TRANSALP XL 650 V
    paşam kesin gelecen demı?
    gelde bi görüşek yav
    [B][COLOR="Red"]AĞIRADAM...[/COLOR][/B] [COLOR="Blue"][B]SAVAŞ BİÇER İSTANBUL A Rh (+) HONDA TRANSALP XL 650V[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]SAVAŞ-BARIŞ-ULAŞ KURTULUŞA KADAR SAVAŞ....[/B][/COLOR]

crato - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Triumph Tiger 800XC idi, calindi.

bu tür aktiviteleri "bizim zamanımızda" olmadığı için yapıyoruz zaten. organizatör olarak sürprizlerimiz var, almayı düşünenler için gerçekten kaçırılmayacak bir fırsat diyorum başka birşey diyemiyorum

geliniz, görünüz, tadınız
    Ben, kimine göre deli, kimine göre keyifli, kimine göre lanet-li, kimine göre pek bi’ dertli, kimine göre efendi, kimine göre sadece biri, kimine göre hiç biriyim.
    Ben, crato’yum.

jakobien - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DL 650 ''MAVİ GRİ ŞASE GÜZELİNDEN''
    süprikçi creto ve saz arkadaşları present
    To know me is to love me....

aytskal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Toplanın bakalım siz öyle buralarda kimse yok galiba milletten ses çıkmıyor atla git diyor şeytan birde şu gece çalışması olmasa buralar antisosyalmidir nedir

Alıntı johnny_rook adlı üyeden alıntı
    arkadaşlar süper oldu ya, ortam bir nevi hyosung fuarı gibi olacak,
    hepinizi johnny_rook standına bekliyorum
    Bol resim bol makine bana mail atın bekliyorum arkadaşlar...

Forumdan Uzaklaştırıldı zuhtupasa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Burgman 400 K7
    Alıntı SAVASXXL adlı üyeden alıntı
    paşam kesin gelecen demı?
    gelde bi görüşek yav
    hazırla evrakları filen teftiş var..
    S&S

aidikurt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki intruder C800

babo valla kacırılmıyacak bı fırsat bende dusundumkı boyle bı fırsatı tepmek biraz keriizlik olur ve kara verdım gelıcem gorucem ve alıcam hemde motorlar hakkında bılgılerı bırıncı agızdan kullananlardan alıcam daha ne olsun

Motosikleti
    TRANSALP XL 650 V
    Alıntı zuhtupasa adlı üyeden alıntı
    hazırla evrakları filen teftiş var..
    S&S
    abi ben acemıyımde ne lazım evrak
    nufus cuzdanı sureti ikemetgah vs mı??
    4 de resim???
    olar>??
    [B][COLOR="Red"]AĞIRADAM...[/COLOR][/B] [COLOR="Blue"][B]SAVAŞ BİÇER İSTANBUL A Rh (+) HONDA TRANSALP XL 650V[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]SAVAŞ-BARIŞ-ULAŞ KURTULUŞA KADAR SAVAŞ....[/B][/COLOR]

Motosikleti
    Alıntı aidikurt adlı üyeden alıntı
    babo valla kacırılmıyacak bı fırsat bende dusundumkı boyle bı fırsatı tepmek biraz keriizlik olur ve kara verdım gelıcem gorucem ve alıcam hemde motorlar hakkında bılgılerı bırıncı agızdan kullananlardan alıcam daha ne olsun
    yalnız parayı veren düdüğü çalar ona göree

Alıntı crato adlı üyeden alıntı
    bu tür aktiviteleri "bizim zamanımızda" olmadığı için yapıyoruz zaten. organizatör olarak sürprizlerimiz var, almayı düşünenler için gerçekten kaçırılmayacak bir fırsat diyorum başka birşey diyemiyorum

geliniz, görünüz, tadınız
    nedir o süpriz crato cum..tek teker mi yapacan, ponpon kızmı çağıracan.. ha öyleyse bütün site gelir ona göre ..zühtü paşam baksana nediyorsun bu işe, süpriz felan dio haberin varmı. sana demiştim paşa paşa geç başa die

jakobien - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DL 650 ''MAVİ GRİ ŞASE GÜZELİNDEN''

moralim bozuk

arkadaşlar işten çıktım bizim şantiyenin yokuşunu çıkıyorum turt diye bi ses geldi bi baktım debriyaj telim kopmuş 10 tel varsa 3 tel tutuyor:(

3 Telle idare ede ede hiç durmadan kadıköye geldi 2 . viteste melih ustaya gittim motoru bıraktım

Globala telefon açtım yrn debriyaj telim gelirse aranızdayım imakansız gibi gözüküyor ama yapacak bişey yok bekleyelim görelim
    To know me is to love me....

Motosikleti
    Alıntı jakobien adlı üyeden alıntı
    arkadaşlar işten çıktım bizim şantiyenin yokuşunu çıkıyorum turt diye bi ses geldi bi baktım debriyaj telim kopmuş 10 tel varsa 3 tel tutuyor:(

3 Telle idare ede ede hiç durmadan kadıköye geldi 2 . viteste melih ustaya gittim motoru bıraktım

Globala telefon açtım yrn debriyaj telim gelirse aranızdayım imakansız gibi gözüküyor ama yapacak bişey yok bekleyelim görelim
    ya oldumu şimdi yaa. sen motor olmasa da gel jakob, arkadaşlar ,herkes orada olacak sensiz de olmaz..gene gel zaten yakın olacaksın fakat motorunda düzelir umarım.. bende üzüldüm şimdi yahu..geçmiş olsun.

crato - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Triumph Tiger 800XC idi, calindi.
    Alıntı jakobien adlı üyeden alıntı
    dün akşam aradığımda telefonun kapalıydı, insan bi haber verir.
    bugün için konuşalım, olmazsa akşam iş çıkışı global'den sana debriyaj teli alalım, melih ustada taktıralım. oradan doğru gideriz buluşmaya

bu arada [MT] kimlik kartı olmayanlar, kullanıcı adınız ve gerçek adınızı skullhunter'a özel mesaj olarak gönderin(buraya tıklayarak gönderebilirsiniz), akşam kimlik kartınızı yakanıza takın.
    Ben, kimine göre deli, kimine göre keyifli, kimine göre lanet-li, kimine göre pek bi’ dertli, kimine göre efendi, kimine göre sadece biri, kimine göre hiç biriyim.
    Ben, crato’yum.

aytskal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Toplantıya katılacak tüm arkadaşlara benden selam olsun yanınızda hissedin benide papağan gibi tekrarlıyoruz ama cratodan resim konusunda perormans bekliyoruz malum wallpaper lazım

Motosikleti
    TRANSALP XL 650 V
    ya arkadaşlar yağmur yağıyor akşama kadar yağmaz inşallah bağcılar dan oraya gelmem uzun sürecek d eğilse tişortlerımı kaçırmak istemıyom:D

locco - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Keeway Sl 150
    kırato
    bende gelsem.sl 150 im var diye lolo yaparmısınız?

muratdiksöz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    PRINCE cruiser Zs150/19
    Evimin bir sokak altına gelmişsiniz gelmezmiyim (bisikletle ) motor salonda duruyor isteyenler çaydan sonra yakinen görebilir

4. sayfa BirinciBirinci ... 23456 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler