Az laf çok iş Sanatını uygulamanı bekliyoruz şöyle bir kaç sarısından kırmızısından siyahından yüksek kaliteli resimler ayarlarsan bide yeni bir wallpaper sahibi oluruzcrato adlı üyeden alıntı
Az laf çok iş Sanatını uygulamanı bekliyoruz şöyle bir kaç sarısından kırmızısından siyahından yüksek kaliteli resimler ayarlarsan bide yeni bir wallpaper sahibi oluruzcrato adlı üyeden alıntı
provo heryerde.
trafige takilmazsa tabii.
sırf tişört almak gelecem ben ve transalp im gelecez hooyyyyyyyysung toplantısını basacas :D
[B][COLOR="Red"]AĞIRADAM...[/COLOR][/B] [COLOR="Blue"][B]SAVAŞ BİÇER İSTANBUL A Rh (+) HONDA TRANSALP XL 650V[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]SAVAŞ-BARIŞ-ULAŞ KURTULUŞA KADAR SAVAŞ....[/B][/COLOR]
heeeeeeeeeeeyyyyyyyyy beyler.....
yakın bir zamanda(inşallah önümüzdeki hafta çarşamba)bende hyosung250r(sarı) alıcam....bende gelmek isitiyorum....cbr 125rvar gerekirze buluşma noktasına yakın biyerde kıyıda köşede bırakırım..gözlerden uzak biyere ..........
lütfeeeeeeeeennnnnnnnn
(biraz rüşwet gibi olucak ama ) expo reklam şirketinde çalışıyorum...bazı modifiye arabaları giydiriyoruz arzu eden varsa motorunun giydirilmesinde yardım ederim
kadirşinas arkadaşlardan haber bekliyorum
22 yıllık fatih abadi
0555 697 2007/kartal
abadice@hotmail.com
hyo kullanıcıları listesine de ekledim seniprovomr adlı üyeden alıntı
başımızın üstüneSAVASXXL adlı üyeden alıntı
Evvela MT 'ye ardından Hyosung kullanıcıları arasına hoşgeldin, gelicen motosiklet marka model renk dil ayrımımız yoktur rahat olunAbadi adlı üyeden alıntı
hyosung um yok ama, tanışamadıklarımla tanışmak için büyük ihtimalle size katılıcam
cause suicide is painless / It brings on many changes / And I can take or leave it if I please, /
and you can do the same thing if you please
sende artık hyosunglu sayılırsın hadi hayırlısı olsun kazasız belasız kullnman dileğiyle. gel bekleriz, motoru olsun olmasın herkese açığız.. rüşvete gerek yokAbadi adlı üyeden alıntı
lespaul sende gel tanışmak nasib olmamıştı ..güzel olacak bekliyorumlespaul_84 adlı üyeden alıntı
bide artık adımı görsem diyorum cratocummmmm garanti olsun yaniii dimi
sevgiler & saygılar
ah bi kessem ayaklarımı yerden,kanatlanıp rüzgarla ,
kükreyip motorla,keşfetsem dünyayı başladığı yerden[COLOR="Yellow"]***[/COLOR] [COLOR="Red"]şam piiii yonnn [/COLOR][COLOR="Yellow"]***[/COLOR]
eveeeet hazırmı evraklar...akşam tüm mt ye buyuk sürpriz var benden...
S&S
aman paşam yarın akşam toplantı, evrakları hazırlamaya çalışıyoruz
.:edit:.
eheh sildim, okuyamayanlara sürpriz olsun
Özellikle yeni kullanıcıların ve meraklıların bu fırsatı kaçırmaması gerektiğine inanıyorum.
Ben, kimine göre deli, kimine göre keyifli, kimine göre lanet-li, kimine göre pek bi’ dertli, kimine göre efendi, kimine göre sadece biri, kimine göre hiç biriyim.
Ben, crato’yum.
bak gördünüzmü denetlemeyi duyunca kimler gelioo..
Asil Denetleme Olunca Kİmler KaÇiyo.....:p
ben geliorm paşam yetmez mi sen alışkınsın bizi denetlemeye zatenzuhtupasa adlı üyeden alıntı
arkadaşlar bende aranıza katılıyorum
GT 250 aldım.Evraklar yarına yetişirse bende aranızdayım.
paşam denetlemeye girmek şart mı, yok mu bunu bir oluru?zuhtupasa adlı üyeden alıntı
gv250 kullanıcısı olarak gelmek istiyorum ben de.ama buyuk ihtimal motorsuz gelirim
beni de ekleyin, beni de
evet hazırlıklar tamammı? tırnaklar filen kesildimi... mendil denetlemeside var haberiniz olaaaaaaaaa
S&S
Beyler bir deer kullanıcısı olsamda sizin yanınıza gelicem yok hyo myo derseniz bütün lastiklerinizi patlatırım ona göre !!!
yaw bakarsın senden başka markalı motorlarda oluraraltı adlı üyeden alıntı
S&S
ben zaten çekemiyorum bunları, tekerlerini patlatıcam onun için gidiyorum.
çaktırma
cause suicide is painless / It brings on many changes / And I can take or leave it if I please, /
and you can do the same thing if you please
paşa paşa.. sensen eğer paşa ;paşa paşa topluluğunun başına geç. Yok eğer bensem paşa ,sana emrediyorum topluluğun başına geç..
diyesim geldi bian tutamadım kendimi
perş görüşürüz ..
ah bi kessem ayaklarımı yerden,kanatlanıp rüzgarla ,
kükreyip motorla,keşfetsem dünyayı başladığı yerden[COLOR="Yellow"]***[/COLOR] [COLOR="Red"]şam piiii yonnn [/COLOR][COLOR="Yellow"]***[/COLOR]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)