bende buradayım ama burası İzmir malesef İstanbul değil;İzmirdeki Hyosungçular daha neyi beklerler anlamıyorum zaten.
bende buradayım ama burası İzmir malesef İstanbul değil;İzmirdeki Hyosungçular daha neyi beklerler anlamıyorum zaten.
motorsikleti, felsefesini hissederek kullanabilen herkes özgürdür ve kardeştir.
eğer işten erken çıkabilirsem orda olmaya çalışıcam bence buluşma saatini yarım saat daha ertelemeli malum herkes işten çıkıp gelicek görüşmek üzere saygılar
-MUSTURAKİ- adlı üyeden alıntı
merak etmeyin biz orada olacağız
Ben, kimine göre deli, kimine göre keyifli, kimine göre lanet-li, kimine göre pek bi’ dertli, kimine göre efendi, kimine göre sadece biri, kimine göre hiç biriyim.
Ben, crato’yum.
Al bendende o kadar dün işyerinize geldim malesef kapalıydı yollarda hyosung kaynıyor ama organizasyon yok bizde ayarlayalım artık birşeyler...bikehoper adlı üyeden alıntı
bir arkadaş önayak olsunda bir önyıkamada İzmir 'de yapsanız madem
bence de "hem daha renkliler var"komtan adlı üyeden alıntı
Ben, kimine göre deli, kimine göre keyifli, kimine göre lanet-li, kimine göre pek bi’ dertli, kimine göre efendi, kimine göre sadece biri, kimine göre hiç biriyim.
Ben, crato’yum.
Halledeceğiz abiler önce iletişim kuralım crato renkliler????crato adlı üyeden alıntı
söylemem.thundersss adlı üyeden alıntı
Ben, crato’yum.
Toplantıda anarız bizde seni tabi toplanacak topluluk bulabilirsek şimdilik iki kişiyiz daha bir araya gelemedik ama...
arkadaşlar bende mondial olduğu için gelemiyorum
bu arada buluşma yerini değiştirseniz iyi olacak perşembe yağmurlu geçecek
bence buluşmayı tophaneye kaydırın kuru bir mekanda çay kahve ve nargile içip rahatca sohbet edersiniz size iyi eğlenceler.
KAMP ADAMLARI
neeeeeeeeee organizasyonlardan sorumlu devlet bakanının haberi olmadan toplantı haaaa ben basmazmıyım len bu toplantıyı
S&S
zühtüpaşa hava tahminleri genel merkezi havanın açık olacağını söyledidostdark adlı üyeden alıntı
bende wundergrounddan baktım yağmur geliyor doğrudur ancak cuma %50, cumartesi %80 ihtimal ile ama perşembe güneş kabak gibi
crato ilk mesaja ekle herkes tedbirli gelsin, zühtü paşa tarafından baskın bir denetlemeye tabii tutulacağız, paşamın astığı astık kestiği kestiktir
bu arada Motosiklet.net T-shirtlerinden almak isteyenler, bedenleri ile birlikte taleplerini iletirlerse buluşma sırasında temin edebilirler
Ben, crato’yum.
kambersiz düğün.. muritusuz buluşma olurmu uleyyyn
haber veren, ve beni alacak olan cratoya teşekkürler,öperim kardeşim
bu arada çok oturdumuz biyer olduğu için boğazın rüzgarına açık olduğunu belirtirim ahada avatarım orada çekildi,o esnada üşümekteyim..bide yer bulmak zor oluyor. birilerinin erken gidip en az 3 masa ayırması lazım,iyi yerler denize sıfır olan masalar.onları birleştirmek güzel olur yoksa millet bölük porçük oturur ona göre.bide iş çıkışı yer kalmamaış olabilir.gerçi havanın durumuna göre de değişir.
arkadaşın biri telsim telsim yazıp duruyor (trasher) reklam mı alıyor ne,yanlış yazdım ayaklarıylan haa söle bakim,seni gidi yeni motorlu heyecanlı,kullnamayan kardeşim benim ehliyete yazıldın umarım.görüşmek üzere.
ah bi kessem ayaklarımı yerden,kanatlanıp rüzgarla ,
kükreyip motorla,keşfetsem dünyayı başladığı yerden[COLOR="Yellow"]***[/COLOR] [COLOR="Red"]şam piiii yonnn [/COLOR][COLOR="Yellow"]***[/COLOR]
crato, ben skullhuntera istek mailı atmıştım ama onu iptal edecekse ben
isterim, beden M,
muritu, hem sınavlar var diyorsun, hem de bensiz olur mu diyorsun ?
karar ver, ilk mailde yazmıştım, muritu gelsin gelmzse zorla getirilsin diye
halledilmiştirjohnny_rook adlı üyeden alıntı
Ben, crato’yum.
beyler bu bulusmanın fotografları ozenerek cekin yada cagırın profesyonel bir iceksin kırmızı sarı siyah hyosungların bir arada oldugu fotografı poster yapmak guzel olabilir.
şimdilik duvarımı süsler bakarsın birgün garajımı ???
==============================
==============================
richy adlı üyeden alıntı
profesyonel biri toplantıya çağırıyo yetmez mi?
Ben, crato’yum.
Yetmezmi fazlasını napalım...Beni nasıl yazmassın ya sen...crato adlı üyeden alıntı
johnny_rook adlı üyeden alıntı
ya johnny sorma bi profesyonel beni de ikna etti yoksa sınavlardan gelmem imkansız
merak etme sen hocamız crato ile assistanı muritu var. yeterki makine olsun hepsiyle çekeriz hallederiz evvelallahrichy adlı üyeden alıntı
Gelişim Sürücü Kursu adlı üyeden alıntı
ibo can cebe mesaj atmıştım aldın umarım ..aman gözünü seviim kaskı unutma.işin başındna aşkın unutursun sen şimdi onu yavuzun kaskını.haberivar.
arkadaşlar yağmur yağabilir bu sebeple siz yağmurun atıştırmasını da hesaba katarak gelin, bide boğazın muhtemel esintisini, ondan sonra cırcır olursanız vay ben duymadım vay ben işitmedim vay ben needem demeyin
işte gidicemiz (inşallah) yerin önden ve arkadan manzara görüntüleri,şahıslara dikakt etmeyin
Eklenti 1835
Eklenti 1836
ah bi kessem ayaklarımı yerden,kanatlanıp rüzgarla ,
kükreyip motorla,keşfetsem dünyayı başladığı yerden[COLOR="Yellow"]***[/COLOR] [COLOR="Red"]şam piiii yonnn [/COLOR][COLOR="Yellow"]***[/COLOR]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)