SİZE İYİ EĞLENCELER MİLLET KEYFİNİZ BOL OLSUN
SİZE İYİ EĞLENCELER MİLLET KEYFİNİZ BOL OLSUN
Ben de geliyorum zaten hep Ereğlideyim
Tarkan geldiğinde izleyememiştim bu sene izlerim artık...
06 AB 3263
0 Rh+
Bugün kaç motorcuya selam verdin?
aliberkay
ekliyorum senide listeye hemen. tüm motosiklet.net davetli hadi milllet
bugünde müslüm baba geliyo...festivale gelen arkadaslar beni bozane girişinde bulabilir.bende orada bi tezgah acıp jilet satmayı düşünüyom zaten
Öncelikle SELAMÜN ALEYKÜM VERAHMATULLAH.Tüm zonguldaklı ve başka şehirlerde yaşıyan gürbetci hemşerilerim.bendeniz alanyada ikamet eden bir EREĞLİ'Lİ olarak ULUSLARARASI ÇİLEK FESTİVALİ'nde bulunmak boynumun borcu.Gelmek isteyen arkadaşlar aramızda kordineli bir organizasyon yapalım aynı zamanda kendi aramızdada tanışma,etkinlik yaparak bir taşla iki kuş vuralım derim! ne dersiniz?
veli lafci
Hocam Tüm motosiklet.net ailesini Ereğlide görmek gurur verir hepimize ama işler çok karışıyor barınacak yer cadır ve otopark sorunu yaşıyoruz bildiğin bir çare varmı ???
Sevgili Cenkeskin; Listeye beni yazmışsın teşekkür ediyorum. Yalnız belirsizlikler var.CenkKeskin adlı üyeden alıntı
1- Büyük oğlum A2 ehliyetine girecek.
2- Önemli bir arkadaşımın küçük oğlunun düğünü var,
3- Zaten Akçakoca'da kampta olursam Tarkan'ın geleceği gün olan son gün oto ile ailece geliriz ki sizleri bulamam.
Durum itina ile düzeltilir.
Sezai Rahmi YILDIRIM / Düzce / 1959 / T.Öğretmen
sereye
Hocam tmam hemen silerim sorun değil zaten katılım olmicek gibi olsun ben gene istanbula gelmeye devam edicem sitenin manyakğı olarak istanbulda bari güsel böle bir buluşma yapsalarda eğlensek...
yok hocam motorumuz olmasada biz gelen arkadaslara herzaman misafirperverligimizi gösteririz.önemli olan gezip görmek eglenmek.
Cenk şeker,
üzülerek yazıyorum, kokarım ki gelemeyeceğim!
sen de biliyorsun cok yogun calışıyorum-BEŞİKTAŞ'da oturmama rağmen sabah 5:30da kalkıyorum işe gidebilmek için! yaa oradan nasıl doner de işe yetişirim ben? -, ve izin almam gibi bir imkanım da yok, ancak yakın yerlere kacabiliyorum bu nedenle, keşke iznim olsaydı da gelip sizlerle olabilseydim!
bu seferlik beni affet olur mu? ama sen her daim gezilere gel, bizleri bırakma! bak iznik yapıyoruz tam senlik, kacırma sakın!!!
benim yerime de eğlenin tamam mı?
Su yolunu bulur!
Valla gelemiyen arkadaşlara saygım sonsuz uzak yer ama neler kaçırdıklarını bilmiyolar ferni hiç mühüm değil iznikte görüşmek dileyiyle....
Cenkkeskin,Festivalinize bizlerde katılmak isterdik,gönlümüz sizlerle iyi eğlenceler ve kazasız keyifli sürüşler diliyorum..
ewet arkadaslar gelemeyenler göremeyenler için.avrupanın ve türkiyenin en büyük festivali olan 13. uluslararası sevgi,barış,dostluk,kültür ve sanat festivalinden bazı resimler ekliyorum.
BUNLAR FESTİVALİN 2. GÜNÜ HADİSE,GRUP 84 VE SİBEL CAN IN SAHNE ALDIGI GÜN CEKİLMİŞTİR
YARINDA KİBARİYE VE TARKANI EKLEYECEM...
way bea.. güzel görünüyo.. sefirim uzak olmasaydı misafirin olurdum..
CBR 600F Honda,
pckopatghostraider kardesim senin yerin zaten hazır.festival olması önemli degil.istedigin saat cıkıp gel.ama burda olmanı gercekten çok isterdim.buradaki aktiviteler bastan cıkartacak kadar güzel.fotorafları eklemeye devam edecegim...
ewet buda son günden özetler...
festivale avrupanın her köşesinden katılım vardı ve festivaldeki kalabalıgın matematiksel sonucu ise yaklasık 1 milyon insan...
sahne KİBARİYE nin
ve ve ve...işte TARKAN lı sattler...
buda yayında ve yapımda emegi gecen BEN...
NOT:bu festival 3 gün sürmüş olup,resimler son güne aittir...
ilgili linkler:http://www.kdzeregli.bel.tr/
http://www.degisimmedya.com/degisim....arsiv&id=16640
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)