Teyzeyi bende gördüm ve çok duygulandım.Gerçekten muhteşem güzel bir etkinlik oldu. Katılan tüm arkadaşlara teşekkürler.
Bayramın kutlanmasını yasak edenlere inat hep birlikte olmamız çok anlamlıydı.
Teyzeyi bende gördüm ve çok duygulandım.Gerçekten muhteşem güzel bir etkinlik oldu. Katılan tüm arkadaşlara teşekkürler.
Bayramın kutlanmasını yasak edenlere inat hep birlikte olmamız çok anlamlıydı.
Bu gün bir kez daha gururlandım ama anadolu yakasından gelen arkadaşların yoğunluğu beni coşturdu. Unkapanı tarafındaki teyze nasılda duygulandı, işte bunun adına Bayrak Aşkı derler. gelen bütün arkadaşların ayaklarına sağlık, gelemeyen yada gelmeyenlere de bu burukluk yeter artık bir dahaki sefere bekleriz kısmet olursa
Bende katılıyorum normalde sürüşlere bu yıl farklı bişe yapayım dedim ve gelibolu şehitlikleri gezeyim dedim sabah 5te yola çıktım sırasıyla şehitlikleri gezdim yollara gelecek olursak arkadaşlar mutlaka gidin motorla büyük zevk alacaksınız yolları yapmışlar toplamda 766km yaptım ve her km'sinden zevk aldım forumdan arkadaşım olan @ibooo'da cuma akşamından gitmişti dönüşü beraber yaptık eğer giderseniz seddülbahir mocamp'ta denize girin suyu çok güzel ben doyamadim heralde 1saat olmuştur eve geleli sizin içinde birkaç resim atayım Allah devletimizi milletimizi kötü insanlardan korusun tekeriniz düz bassin
Güzel kortej oldu.
Gördüğüm tek olumsuzluk kavşaklarda bize yol açan arkadaşların bazı arabalarla tartışma halinde olmasıydı. Adam diretiyorsa bırakın geçsin, belki hakikaten acil işi vardır. Böyle bir günde kimseyle tartışıp kalp kırmaya gerek yoktu bence.
Bi daha tövbe ne bi korteje nede genele açık grup sürüşüne katılırım. Adam bi yandan motosiklet sürüp diğer yandan elinde cep telefonu selfi çekiyor, oda yetmiyor iki motosiklet yan yana sohbete oturuyor arkalarındaki artçı kadınlar sarılıyor. Yandaki motosiklete cep telefonu verilip bizi beraber çeksenize muhabbetleri, yazıklar olsun. Ulan alın o cep telefonlarınızı cebinize sokun başka bir şey söylemiyorum.
Bu tip kortejler hep böyledir. Apaçi kaynar.
Murat Doğanay - AYE için yapılan korteji izlerseniz bunu açıkça görürsünüz.
Motor kazasında hayatını kaybeden bir arkadaş için yapılan kortejde makaslar, ön kaldırmalar, kavga etmeler, her ne ararsan var.
Nasıl sürüş yaptığını bilmediğin bir grupla asla ve asla sürüş yapmamak gerek.
Ben bir kaç kere bu hataya düştüm neyse ki kazasız belasız atlatmayı başardım.
Şans her zaman yanınızda olmayabilir.
Motosikletli Kaplumbağa...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)