Moko777 ; grup sürüşlerimizde sayı ne olursa olsun , güvenli bir toplu sürüş için otoban ya da ana yoldan sürüş halinde konvoya katılım yapmıyoruz. Bu nedenle TIR parkında kısa bir süre duracağız.
Moko777 ; grup sürüşlerimizde sayı ne olursa olsun , güvenli bir toplu sürüş için otoban ya da ana yoldan sürüş halinde konvoya katılım yapmıyoruz. Bu nedenle TIR parkında kısa bir süre duracağız.
Beni de listeye ekler misiniz?
Gezimize katılan bütün arkadaşlara çok teşekkürler...
Motor kullanım için çok ideal bir hava koşullları ile yaklaşık 300km lik harika bir gezi oldu.Yeni arkadaşlar tanıdık ve kaynaştık.
Umarım katılan herkesde keyif almıştır.Denize girende oldu ,koyu muhabete dalanda ama ortak paydamız olan motor tutkumuzu en güzel şekilde değerlendirip paylaşımlarımızı artırarak harika bir pazar günü geçirdik.
Önceki hafta olumsuz hava koşulları sebebi ile ertelediğimiz bu gezimizin 30 ağustos gününe denk gelmesi bizleri üzdü,gönül isterdiki gerçekten katılım yapalım ancak uzun yol gezisi organize ettiğimizden yola erkenden çıkmamız gerekiyordu ve planladığımız gibi gezimizi başlatıp sağ salim neşe içinde bitirdik.Diğer ulusal bayram kortejlerine daha farklı organizasyonlar düşüneceğiz.
Tekrardan katılım yapan bütün arkadaşlara teşekkürler..
NOT:Bu hafta pazar günü içinde yol olarak daha kısa ama daha önceki gezilerimize göre farklı bir süpriz rota ile yeni bir gezi planlaması yapacağız,bekleyin..
https://www.youtube.com/watch?v=l_KlyWoYIlE
Henüz katılamıyor olsam da izlemesi bile keyifli. Tekerinize sağlık :D keşke dün sabah yanınıza uğrayıp bir selam etseydim. )
Herkese teşekkürler..
inanılmaz keyif aldım. güzel sürüş oldu. önümüzdeki pazarı iple çekiyorum :D
Organize eden arkadaşlara da, katılan arkadaşlara da özellikle güvenli sürüş kurallarına uyduğu için teşekkürler. Bence bu tarz organizasyonların en sıkıntılı kısmı bu tarafı ve hemen hemen 0 kural bozmayla sonuçlanan bir gezi oldu, bu gerçekten ciddi bir başarı.
Sayıca bu kadar çok motorun ve göreceli uzun yol olmasına rağmen sıkıntısız ve keyifliydi, yelek kısmını kaçırdım ama katılımcı olduğumu belirtmek isterim.
whatsapptan resim gönderecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum; 0 535 077 05 29.
dün otobanda bir grup gördüm sanırım bu etkinlikti.
Bir video da benden olsun gerçi ben düzenleme yapmadım ama yarın kesme biçme yaparak bir video hazırlamaya çalışacağım.
https://youtu.be/1WqqbMbcSl0
Pazar günüydü sanırım bende araba ile gitmiştim sizleri yolda gördüm
hakan hocam ellerine sağlık. özellikle tepeden bizim gidişimizi çekmişsin hiç bu açıdan görmemiştik teşekkürler.
Rica ederim, keyifli bir gündü. Senin de emeğine sağlık @mesut81 Ben de sizden ayrıldıktan sonra Tem'de gidişinizle final yapayım dedim
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)