tamamdır arkadaşlar bende yazıdıklarınızı şimdi okudum saat 8 gibi mc de buluşuyoruz bende orda olurum büyük bir ihtimal görüşmek üzere
tamamdır arkadaşlar bende yazıdıklarınızı şimdi okudum saat 8 gibi mc de buluşuyoruz bende orda olurum büyük bir ihtimal görüşmek üzere
gelişim sürücü kursu, okuduğunuzu görüyorum
akşam bekleriz
cause suicide is painless / It brings on many changes / And I can take or leave it if I please, /
and you can do the same thing if you please
Tamam arkadaşlar akşam görüşmek üzere o zaman
lespaul ben gec kalırsam dırek mekana gelırım benı beklemenıze gerk yok
tamam abi, peki sen biliyomusun O Ağacın Altı'nı?
istersen sana da telefonumu pm atiim
başka gelen yok mu ya? hadi millet, akşam serin havada bağaza karşı oturup keyif yapcaz nargile varsa nargile de yaparız
ohhh
cause suicide is painless / It brings on many changes / And I can take or leave it if I please, /
ben bılıyorum sen kovaa kanka gelen varmı baska
kalabaşlık olalım daha ii olur
arkadaşlar yok mu başka gelen?
hadi bekliyoruz
bence toplanıp bowloing turnuvası yapalım kendi aramızda
hertürlü bowling aktivitelerinde yazın beni
topiginizi görmessem özel mesaj atın güvercin yollayın bişii yapın yaani, gelirim
onuda yaparız daha ılk bulusmamız . sen bu aksam gel yeter
ben çıkıyorum.
birazdan ordayım.
görüşürüz.
gelebilirsem ben size katılırım
ha ha ha bakkal dan pardon metro'dan scooter aldım....
arkadaşlar, çok güzel bir buluşma oldu.
bol bol muhabbet ettik
gelen herkese kendim adıma ve katılanlar adına teşekkür ediyorum.
bundan sonra da sık sık buluşucaz anlaşılan
ya arkadaşlar kusura bakmayın gelmedim ama bidahakine umarım gelecem
bırak hocam ya, bariz sattın bizi
Arkadaşlar Er5 in Pm' ni yeni okudum ya hemen benim eve yakınmışsınız nasip işte artık başka sefere buluşuruz ve şuan 23:50 ve hava çamlıcada çok sıcak...
YOLCULUĞUN ERKENİ MAKBULDUR 0rh+
evet hocam, hala çok sıcak hava.
bi dahaki sefere seni de bekleriz.
ben de nato yolunda oturuyorum
Çok geç okudum.
Ben okuduğumda toplanılmıştı sanırım :(
[FONT="Verdana"][B]Woaki kamina, tekabuki nanna. Umsala bimsasa, bimsa namba![/B][/FONT]
[B][FONT="Verdana"][COLOR="Red"]Free Rider[/COLOR][/FONT][/B] --- [B][COLOR="Blue"](FReaK, hiçbir gruba üye değildir; Özgürdür.)[/COLOR][/B]
evet dostum, maalesef bu sefer kaçırdın.
canın sağolsun, bir dahakine beraberiz merak etme
devamı gelecek
bugün gelen arkadaşlara teşekkür ediyorum inşallah bir dahaki sefere daha çok kişi toplanırız bugünkü arkadaşları tanımak büyük bir zevkti
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)