Arkadaşlar saat kaçttttaaaa nerede tam olarak anlayamadım.
Arkadaşlar saat kaçttttaaaa nerede tam olarak anlayamadım.
abi sen iyi bildiğin biyer söyle o zaman kadıköy civarında. birimiz seni ordan alırız ya da herkes oraya gelir.
buluşma bu akşam saat 20:00 da olacak. acıbadem civarında olacak. acıbademin biraz üst tarafında bulunan O Ağacın Altı adlı kafede tavla oynayıp bişeyler içmeyi düşünüyoruz.
cause suicide is painless / It brings on many changes / And I can take or leave it if I please, /
and you can do the same thing if you please
arkadaşlar bende varım ama ilk önce saati ve buluşma noktasını ayarlamak lazım eğer hala acıbadem mc diyorsanız benim evim oraya 5 dakika bile değil siz saati ayarlayın ben bu topiği takip edicem
Hocam ben mecidiyeköyden saat 8 gibi çıkacam bana tam olarak saati ve yeri yazarsanız orada olurum. Biraz acamiyim 9-30 gibi anca gelebilirim.
sahinhakan, acıbademi biliyomusun?
buluşacağımız yer acıbademde çünkü.
cause suicide is painless / It brings on many changes / And I can take or leave it if I please, /
sahın abı motorun ney ne kullanıyosun.acemıyım yazmısında merak ettım
kadıköyde boğanın orda buluşalım. beni alırsınız ordan yada mekanı bılmeyen dığer arkadaslarıda yarım saat önce buluşalım.lespaul_84 adlı üyeden alıntı
uzman_1907 E5 ten gelirken göztepeyi geçtikten sonra sağ tarafta acıbadem sapağı ve kocaman bir FİL var, yanlış hatırlamıyorsam kırmızıydı rengi.. Burdan saparsan direk acıbadem mc çıkar...
[B]34 TK 2701 / A(RH)+ / 2005 CBR600F [/B]
evet E-5 den geliş aynen böle.serdark adlı üyeden alıntı
yine de bulamam dersen biraz daha erken boğanın orda olursunuz. ben sizi ordan alırım
tamam bılıyorum o sapağı. ordan sapınca ilerde trafik ışıkları çıkıyo sağa mı devam edıyorum.serdark adlı üyeden alıntı
hayır abi ordan sola dönceksin. dönünce acıbadem caddesine çıkmış oluyosun.
birazcık gidince solda burger king i ve mc donalds ı görceksin. ikisi yan yana.
görünce yavaşla, ordan tam mc donalds a doğru dönüş var.
mc donalds a dön ve otoparkına park et
20:00 da buluşalım o zaman.geç kalacaklar için biraz daha bekleriz orda.
tamamdır. 20:00 acıbadem mc donalds dayım tarif için teşekkürler görüşmek üzere arkadaşlar
tamam o zaman 20:00 da acıbadem mc'te buluşuyoruz. bi süre geç kalacak olan arkadaşları bekliyoruz.
ondan sora da konuşup dediğim yere ya da başkla bir yere doğru gidiyoruz.
tamam di mi arkadaşlar? herkes geliyo?
Abiler ben biraz acemiyim yeni motor kullanıcısıyım. 200lük bir kızım var akşamda saat 8-30 gibi orada olurum bude aranızdan birinin tel nosu alabilirmiyim gelince bi alo desek
tamam ben sana telefon numaramı pm atıyorum
lespaul_84 ictima alacaksan, benide say
MC görünce patates yiyesim geliyor ama neyse katlanıcaz artık
1) Serdar
[B]34 TK 2701 / A(RH)+ / 2005 CBR600F [/B]
Soğol arkadaşım bi aksilik olursa alo derim
tamam dır abi
er5, istersen senin ilk sayfadaki ilk mesajına son bilgileri ekleyelim.
akşam 20:00 da Acıbadem mc Donalds'ta buluşuyoruz. 20:30 a kadar bekleyip ordan başka mekana çay içmeye tavla oynamaya akıyoruz diye yazarsan iyi olur abi.
topiği yeni açanlar da okur,böylece bize katılırlar.
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)