[MT İstanbul] 17 Haziran Cumartesi Akşamı / KATHARSİS 'de Yaza Merhaba Rock Gecesi
-
05 Haziran 2006, 17:06
Reklamlar
-
05 Haziran 2006, 17:13
Vay anasını, rock bara gidiyorsunuz, bana sadece ferni haber veriyor... Alacağınız olsun...
Headbang yaparken etrafa evreceğim zarar için şimdiden özür dilerim. Beni de ekleyinnnnnnn!!!
Not:Tüm mesajları okuyunca içimde sabaha kadar orada olacağıma ilişkin bir his olûştu
-
05 Haziran 2006, 17:16
benide yazarmısınız gümüşsuyundan iki dakkada gelirim ayağımızın dibi ama çok kalabalık olcak gibi sığarmıyız arkadaşlar
Hayat denen sonsuzluğun karşısında bir çocuk, düşe kalka büyürken, kalkamayız bir çoğumuz...
-
05 Haziran 2006, 17:17
Forumdan Uzaklaştırıldı
lespaul_84 adlı üyeden alıntı
""Konuyu Toplam 8 üye okuyor. (8 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)
lespaul_84, alper_tim, army_0666, brody, demonicdreams, Khutuck,
Real Paşa, simfer""
zuhtupaşa'm, buradaki Real Paşa'nın seninle bir akrabalığı var mı?
bilen bilir.. o benim jeneriğim..(taklidim)
S&S
-
05 Haziran 2006, 17:23
Khutuck, kaç gündür liste başı bu topik. nası görmezsin ya?
bi de haber vermiyosunuz diyosun
cause suicide is painless / It brings on many changes / And I can take or leave it if I please, /
and you can do the same thing if you please
-
05 Haziran 2006, 17:23
ferni... alper_tim; baksanıza imzaya reklam olayını lespaul_84 bizden önce akıl etti. Haber alamayan imzadan görür belki, bi de olayın organizasyon boyutunda olucaz.. tüh bize (lespaul_84 saol )
Evet millet, olayı duyalım ve duyuralım... 100 kişi 17 haziran'da Taksim'i sallayalım!..
-
05 Haziran 2006, 17:26
Valla ferni aramasa ruhum duymuycaktı Gözümden nasıl kaçtı anlamadım ben de
-
05 Haziran 2006, 17:33
demonicdreams adlı üyeden alıntı
ferni... alper_tim; baksanıza imzaya reklam olayını lespaul_84 bizden önce akıl etti. Haber alamayan imzadan görür belki, bi de olayın organizasyon boyutunda olucaz.. tüh bize
(lespaul_84 saol
)
Evet millet, olayı duyalım ve duyuralım... 100 kişi 17 haziran'da Taksim'i sallayalım!..
harbi rockçı olsaydınız önce sizin aklınıza gelirdi
cause suicide is painless / It brings on many changes / And I can take or leave it if I please, /
-
05 Haziran 2006, 17:37
Forumdan Uzaklaştırıldı
demonicdreams adlı üyeden alıntı
ferni... alper_tim; baksanıza imzaya reklam olayını lespaul_84 bizden önce akıl etti. Haber alamayan imzadan görür belki, bi de olayın organizasyon boyutunda olucaz.. tüh bize
(lespaul_84 saol
)
Anaaa ben çevik kuvvete haber veriim madem..
-
05 Haziran 2006, 17:39
arkadaşlar yaw ekledinizmi benide bu arada tişörtte istiom
-
05 Haziran 2006, 17:43
-
05 Haziran 2006, 17:46
Rock'ın reklama ihtiyacı yoktur diye düşünsük desem çok zorlamış olurum di mi?.. susuyorum o halde
zuhtupasa adlı üyeden alıntı
Anaaa ben çevik kuvvete haber veriim madem..
Benim bildiğim çevik kuvvetten 20 kadar kişinin haberi var zaten. Fazla içip sapıtmamak şartıyla onlarda davetlimiz tabii
simfer adlı üyeden alıntı
arkadaşlar yaw ekledinizmi benide bu arada tişörtte istiom
Eklenmediysen de alper görür görmez ekleyecektir. Liste 1. sayfada var. Tişört konusunda rahat ol, Alper bir yolunu bulur, sen yeter ki paradan haber ver
kendimi fahri organizatör ilan ediyorum kardeşim ben, olmaz bu şi böle
Evet her harbi rocker bu işin organizatörüdür. Pogo'nun provakatörü sen ol mesela
-
05 Haziran 2006, 17:49
-
05 Haziran 2006, 17:53
simfer adlı üyeden alıntı
parada problem yok
zaten 15 kağıt diilmi m beden olsun biraz fazla getirin değiştirme şansımız varmı
bide çekiomu bunlar yıkanınca ona göre bi boy büyüğünü alalım
bi beden büyük al abi, seneye de giyersin
Evet her harbi rocker bu işin organizatörüdür. Pogo'nun provakatörü sen ol mesela
abi hem çevik kuvvet var diosun, hem de pogonun provakotörü ol diyosun nası iş bu ben anlamadım
bi hinlik sezdim ben bu işin içinde...
hee tamam, sen beni kıskandın şimdi önce ben imzama ekledim diye, çevik kuvvetle karşı karşıya getirmeye çalışıyosun beni
-
05 Haziran 2006, 17:57
Hocam Chuck Berry-Brown eyed girl, Birde Bob Dylan-Hurricane iyi gider o aksam. Gelmeden istek yaptım sayın hocam. ÇOK KOYDU HOCA BE..
Comfirmation Bias
-
05 Haziran 2006, 18:03
-
05 Haziran 2006, 18:04
Forumdan Uzaklaştırıldı
alpeeeeeeeeeer.. kuburamı düştüüüüüüü ;üüüüün..
-
05 Haziran 2006, 18:08
Alper topici açtı kayboldu yaw
KocaAdam(Süper Teneke) & Camadan & ChomChok & G.ECE
-
05 Haziran 2006, 18:29
zuhtupasa adlı üyeden alıntı
alpeeeeeeeeeer.. kuburamı düştüüüüüüüüüüüün..
Alper kuyuya düşmüüüüüş, çekeliiiiiiim!... diye başlayıp bi şekilde devam eden bişey vardı, hatırlayanlar vardır illa ki
-
05 Haziran 2006, 18:33
hadi canlansın biraz topic
alper kayboldu walla.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler