hepsinden çalcaz abi o akşam, sen hiç merak etme
hep bir arada olalım, önemli olan o
hepsinden çalcaz abi o akşam, sen hiç merak etme
hep bir arada olalım, önemli olan o
cause suicide is painless / It brings on many changes / And I can take or leave it if I please, /
and you can do the same thing if you please
yandık yaw pazar sabahıda brunch mı yapsak ne..
yok paşam oranın anahtarını alsak :queen
KocaAdam(Süper Teneke) & Camadan & ChomChok & G.ECE
yaw anahtar bizde zaten de sabah sizi aç bırakmayalım maksat..camadan adlı üyeden alıntı
BEN BİDE ÇORBACIYLA ANLAŞAYIM UCUZ ÇORBAA
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
abi süper fikirler çıkıyo walla ya
çorbacı, brunch farketmez, uyar bana
yeter ki kahvaltı yapalım
cause suicide is painless / It brings on many changes / And I can take or leave it if I please, /
çeeek bi damardan tuzlamaaaa...haydeeee bar üstü çorbaaa..alper_tim adlı üyeden alıntı
rock müzik üstü şırdan
biz bi kere arkadaşlarla Katharsis'te güzelleşip gecenin bi yarısı ordan çıkıp diskoya gidip dans etmiştik
nası olcak acaba diye, meraktan
çok enteresan oluyo gerçekten de
one bourbon, one scotch, one beer and moreover me and john lee hooker
bisde geliyoruz babalar...
[COLOR="Navy"][B][LEFT]VENI VIDI VICI[/LEFT][/B][/COLOR]
biz de geliyoruz derken, +1 miyiz? kaç kişiyiz?
ona göre yazsın alper arkadaşımız
yaz alper yaz..yaz arkadaşlarıda...
yazdım bide +1 yazdım daha fazlaysanız onlarıda yazarım süper olucak süperrrChief of HardAffairs Dept adlı üyeden alıntı
adam gibi adamların rockçıların gecesi olacak taşkınlık yapılmadan süper eğlencez
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
itinalı her yere kaçılır.. alllah benim hanımda yok o hafta sonu haydiiiiiilespaul_84 adlı üyeden alıntı
ooooo iyisin Sayın Paşam Özgür Paşam
çok çılgın olcak çoook
Paşam bu fırsatı kaçırmayalım o zaman alemlere akalım
Ben bir Kreator dinlemişim 2003'de.. bir slayer dinlemişim 2005'de.. ağlayasım geldi şimdi :(teror adlı üyeden alıntı
(Ayıptır söylemesi Chemical Warfare'i anons ettikten sonra çığlığımı duyup başıyla beni işaret etmiş bir adamdır Tom Araya)
"There is only one thing i can say to you: i wanna rock" demiş Twisted Sisters... varmış bir bildikleri di mi?..
alpercim ben de geliyorum.yaz beni de.
akalım akalım...lespaul_84 adlı üyeden alıntı
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)