amanın, koynumuzda yılan beslemişiz haberimiz yokmus!alper neyi vardı ne guzel eglendik, farklı tarz sevenler de sıkılmadı boylece... sizin dediğiniz sertlikte ve volumde olsaydı asıl kotu olurdu!
amanın, koynumuzda yılan beslemişiz haberimiz yokmus!alper neyi vardı ne guzel eglendik, farklı tarz sevenler de sıkılmadı boylece... sizin dediğiniz sertlikte ve volumde olsaydı asıl kotu olurdu!
Su yolunu bulur!
patlatsa patlatsa o patlatır diye düşünüyorum, ben organize ederim demiyorumShamyl adlı üyeden alıntı
hem zaten ben organize falan edemem hiç kimseyi. popülarite meselesi
Ben, kimine göre deli, kimine göre keyifli, kimine göre lanet-li, kimine göre pek bi’ dertli, kimine göre efendi, kimine göre sadece biri, kimine göre hiç biriyim.
Ben, crato’yum.
O zaman niye sıkı müzik çalmadın kabindeyken. Benden sonra millet uyudu walla.alper_tim adlı üyeden alıntı
EDIT: KIRAATO Bİİ-Zİ RAKBARA GÖTÜR!.. (tezahürat havasında düşleyin)
Arkadaşlar HEP BERABER yine yenilerini yaparız ,en iyisi güç birlikteliği ROCK varoldukça -ki aksini düşünmüyorum-buradayım, arşivde emrinize amade .yeterki bir arada olalım
Roman cratochvil demir crat!
Arkadaşların dediği gibi bence dengeli olması daha makul ve rahat bir gece yaptı.Ben death dinlerim ama tutup da arka arkaya çalması hoş olmaz.Bi guns nroses,bi opeth,bi Hendrix geceye fark katar bence.Arşiv konusunda şanssızlğımız vardı,bir dahakine olmayacak.Mr Sandman gibikadıköy adamımız da var hem,Alper gibi organizasyon adamı da.Şunlar gibi olmayalım da ;
http://www.youtube.com/watch?v=HBRCh...ch=chop%20suey
arkadaşlar, tamam sert şeylerin çalınıp, volümün çok yüksek olduğu bir gece
de düzenlensin, ancak bu gecenin adı "MT rock gecesi buluşması" değil de
daha özel bir şey olsun! eğer tüm MT için bir şeyler yapılıyorsa, öncelikli amaç
MT olarak birlikte olmaksa, tarzın daha ılımlı olması gerekir, kos koca MTde
sadece rock dinleyenler yok! ki o akşam da sadece rock severler gelmedi!-öyle
bir durumda o arkadaşlarımıza çok ayıp olurdu- bence gibi daha genel gezilerde
herkese hitap edebilecek ılımlıkta organizasyonlar yapılmalı, ki öyle de yapılıyor!
ama yok ben illa belli bir topluluğa daha çok hitap eden bir organizasyon
düzenleyeceğim, bunun dışında gelenler de gelir ama bana uymadı die çok da
sızlanamaz, ben bastan söyledim demek istiyorsanız-bknz dostdark
organizasyonları isim bu nedenle özeldir- daha özel bir isim koyup belirli bir
tarzdan özün verilmeyeceği ama gene de herkese açık olduğu-ki duyurulara
konuluyor- ifade etmiş olursunuz ve boylece kendine hiç bir şekilde
uymayacak, zevk almayacak üyeler gelip rahatsız olup geri donmek zorunda da
kalmamış olur!
Su yolunu bulur!
Sen bunu izle bi kendine gel:
http://www.youtube.com/watch?v=xtCze...c%C3%BCc%C3%BC
ehehehehe
motocycleboyreigns bölündüm 2ye
ferni adlı üyeden alıntı
Tabi canım Ara sıra Rnb,Soul,Blues;Jazz geceleri düzenlerseniz müdavimi oluruz.
Yanlış topiğemi yazdım acaba...
[I][B][COLOR="Blue"][SIZE="2"]Rüzgarınoğlu...[/SIZE][/COLOR][/B][/I]
Dur daha neler var her aldığını bakmadan forwardlayan bazılarının aksine ben özenle ayıklarım size tepside sunarım klipleriCenkKeskin adlı üyeden alıntı
bence de farklı farklı geceler düzenlenmeli, bunlar bazen ılımlı tüm MTye hitap eden şekilde, bazen de fanatikleri tarafından özel ama herkese açık şekilde yapılmalı! böylece herkes memnun kalır, kimse sorun yaratamaz...
Su yolunu bulur!
motocycleboyreigns adlı üyeden alıntı
hastasıyım chop suey'nin...
head bang i becerememişler bi de şaban bile daha iyi söyledi be
aslında reggae gecesi mi yapsak neferni adlı üyeden alıntı
Ben, kimine göre deli, kimine göre keyifli, kimine göre lanet-li, kimine göre pek bi’ dertli, kimine göre efendi, kimine göre sadece biri, kimine göre hiç biriyim.
Ben, crato’yum.
yaw arkadaşlar benim o geceyle ilgili en önemli iki şikayetim vardı hepsi o
bazı arkadaşlar olayları herzamanki gibi abartıyorlar
birinci şikayetim kolonların ufak olması ve sesin yüksek olmaması
ikinci şikayetim ise cliplerin sesinin kolonlara verilemeyişi
bu aksilikler olmasa daha süper geçerdi gibi geldi bana
hafta içi katharsisi sallıyacağız derken o kolonları görünce ben bi sallandım zaten
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
Arkadaşlar o gece Katharsis'in alt katına indiniz mi hiç? Ben mekandan ayrılırken bi içinden geçtim ordaki "gürültüde" benim içimden geçti Yanlış anlamayın bende gençtim (ulan yaş kaç oldu ki? alla allaa ) Metallica, Pentagram, Blind Guardian, Megadeth, Slayer, Iced Earth vb bir sürü grup dinledim.. Hala da dinliyorum zaman zaman ama arkadaşlar bir konuda haklılar.. Biz muhabbet etmeyi seven bir grubuz(en azından ben öyle düşünüyorum) çünkü birbirimizle konuşacak çok şeyimiz var.. Şimdi kalitesiz kolonlardan çıkan yüksek bir gürültü eşliğinde birbirimizle konuşamadığımız sadece kafa salladığımız bir toplantı düşünüyorum ve bana çekici gelmiyor.. Ben oraya alkol almaya yada kafa sallamaya gelmiyorum ki sizlerle sohbet etmeye geliyorum.. Yanlış anlama olmasın bununda bir keyfi vardır ve yapmak isteyenler olması da gayet doğaldır ama bu benim "tayfamla" yapmak isteyeceğim bişeydir motorcu dostlarımla değil.. Bu anlamda Alperin organizasyonunda hiçbir eksik ya da yanlış görmüyorum ben ki kendisi hayal kırıklığına uğradığını söylediği halde.. Lakin ben bütün gece bi Destroyers den "Bad to the bone" çalacak diye bekledim sonra uykum geldi bunada dikkat çekmek isterim..
Özet olarak bütün bunlar sadece ve sadece benim düşüncelerim olmakla beraber siz motorcu dostlarımıda seviyor ve buluşmalarda sizlerle tekrar sohbet etmek için sabırsızlanıyorum.. Görüşmek üzere..
Herşey yeniden yollarda olabilmek için...
Abi haklısın organizasyon iyiydi.Yalnız müzik arşivimiz dardı biraz daha geniş olsaydı keşke...Bir dahakine (ki mutlaka yapılacak alperden söz aldım) aramızda müzik arşivini toplarız bi değerlendiririz
ARKADAŞLAR KOLONLARDAN ŞİKAYETİM ŞU ŞEKİLDE KAFA SALLAMA AMAÇLI DEĞİL KİMSE NE ÇALDIĞINI ANLAMADI SANKİ ÇAY BAHÇESİNDE HAFİFTEN BİŞİLER TIMBIRDATIYOLARDI GİBİ OLDU ONDAN ŞİKAYETÇİYİM YANİ YANLIŞ ANLAMA OLMASIN
TABİKİ KAFA SALLANCAK PARTİLERDE OLABİLİR BEN VARIM MESELA ÖLE BİŞİDE DÜZENLENEBİLİR İLERDE
HERKES ZATEM YANİ GELEN HERKES ROCK DİNLEMEYE GELMEDİ AMACIMIZ DAHA ÇOK SOHBETTİ O YÜZDEN GÜZEL Bİ KAYNAŞMA OLDUĞU KANISINDAYIM HER BULUŞMADA DAHADA KAYNAŞIYORUZ FARKINDAYSANIZ
ULEM İLERDE AKRABA OLMAYALIM SORAAA
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
Ben, crato’yum.
Kaynaş kaynaş nereye kadar?
İsteyen MT üyeleri için sadece Heavy-Metal ve türevlerinin çalınacağı mükemmel bir rock gecesi çok yakında!.. Beklemede kalın!..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)