tamm giriş kat olurda kuşsuz olur mu bilmemmnecdet adlı üyeden alıntı
bu hafta sayısal sana çıkıcakmış die tiyo aldım ben
yaş konusu neydi yawwmuratdiksöz adlı üyeden alıntı
dedim ben size bi tane içersem hatırlamam hiç bişi diyee
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
Resimlere baktım da.. Biri destinyofrock bacımın elini sabitlemiş de mi bütün resimlerde aynı hareketi yapıyor kızcaaaz.. Merak ettim yani..
Yeri gelmişken belirteyim.. Sevgili Ferni'nin forum kuralları ve içkili resimler konusunda dedilerine sonuna kadar katılıyorum. Bazı arkadaşlar bira şişesi, rakı bardağı resimde görünüyor diye nerede ise afaroz edilecekti. Çifte standart yapılacaksa buna karşı çıkarım. Aslında bu komik kuralın da zaten değiştirilmesi gerektiğini düşünüyorum. Ne radyoda ne TV'de ne gazetelerde böyle bir yasak yokken ve bu tip yayın organları çocuk ve gençler tarafından çok daha fazla takip ediliyorken oralarda bile böyle bir yasak yok. Kaldı ki sanki bütün cocuk ve gencler işlerini güçlerini bırakmış MT sitesindeki gezi resimlerine bakıp alkol kullanmaya başlıyorlar.. Gülesim geliyor bu kurala ya neyse daha cok konuşmiyim yoksa banlanacam
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
benimde diceklerim war ama rtük işte bişi söliyemiyorumcenkmenderes adlı üyeden alıntı
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
alper eline saglık resimler güzel olmuş ...
birdahaki gecede önce gidip tesisata ve kolonlara bakalım abi bi test edelim insanın üzerindeki kıyafeti ucurmuyorsa olmaz oraya gidilmezzz..
evt dostum bundan soraki yer ayarlamada önce bi gece senle gidicezzz kulaklarımız sağır olmazsa gitmicez orayavedat kaya adlı üyeden alıntı
kafa sallayamadım beaaaaa
geldiğimden beri burda sallıyom kafayı
Katharsis'in bazı eksikleri vardı muhakkak. Kolonlar yetersizdi. Yukarda, bırakın yeter'i idare eder bir arşiv bile yoktu ama bunun dışında mekan çok hoştu, servis iyiydi, fiyatlar tartışılmazdı. Mekan küçük gibi geliyordu göze ama kasklarımızla beraber çok rahat sığdık.
Sonuç olarak berberdik, muhabbet ettik. Güzel insanlarla tanıştık. Topluca sağolduk, varolduk!..
Süperdik!.. Yine istiyorum!..
Ben kendi adıma keyif aldığımı rahatça söyleyebilirim. O gece mekana bende gelebilmek için bir kaç kişiyi ektim hatta mekanı bildiğim ve bir şekilde sığamıyacağımızı tahmin ettiğim için yanımda kimseyi getirmedim.
Bir daha ki yer seçiminde aranacak özelliklere bir de biranın soğukluğunu eklemeliyiz. 8 bira içtim ama en az 3 tanesinin dibinde 3 parmak bıraktım. Neredeyse kaynar bira getireceklerdi. Belkide dostlarla olduğum için ısınmışlardır ne diyiyim.
alpercim herşey için çokkk teşekkürler!!!
ve diğer arkadaşlara da tabi..güzel oldu gezi kaynaştık baya muhabbet okadar güzeldi ki hiç bi eksik görmedim ben.çıkan ufak tefek pürüzlerin sebebi de sen değilsin.zaten sen elinden geleni yaptın dostum daha nice organizasyonlara
Güzel gece.
Güzel organizasyon.
Güzel insanlar.
Güzel fiyatlar.
Güzel kara kızlar ( ebru,sema-barmeyt arkadaşlar )
Bol sansürlü fotolar.
Emekleriniz için tekrar teşekkürler arkadaşlar.
Alper kardeşim gelemedik... Kaçırmışız güzel bi gece patlatmışsın...
Özrümüzü bağışlarsın umarım...
Hoşçarüzgarlan...
Cüneyt Eralp
Mekanada geç geldim,topic'ede geç geldim.Ama süper geceydi.
ne demek dostum gönüller bir olsun007 adlı üyeden alıntı
o gece bana yardımcı olan dostlarım demonic dreams,ferni ve lespoul a da ben teşekkür ederim sağolsunlar
gelen ve gelemeyen tüm dostlarım sağolun hepinize teşekkürler
iyi ki bu ailenin içindeyim sevgiyle kalın dostlarım
aramızda kalsın ama ben şimdi asıl rock organizasyonu bombasını muratdiksöz abi'den bekliyorum
destinyofrock adlı üyeden alıntı
iyi uçuşlaaar
Ben, kimine göre deli, kimine göre keyifli, kimine göre lanet-li, kimine göre pek bi’ dertli, kimine göre efendi, kimine göre sadece biri, kimine göre hiç biriyim.
Ben, crato’yum.
Bu yaptığımız kolpa rock gecesiydi yani öyle mi? Kırato'sun sen işte, kı-ra-to...crato adlı üyeden alıntı
muratdiksöz'ün olası rock gecesinde listede 1 numarayım, yerimi şimdiden ayırtıyorum.
böyle birşey söylediğimi hatırlamıyorum, ulan hemen de çekiştirin bir taraflaradominikcumhuriyeti adlı üyeden alıntı
ben, gecenin karanlığında sokağı titreyen ışığıyla aydınlatma endişesindeki sokak lambasının aydınlatamadığı apartman girişiyim. evet ben, crato'yum.dominikcumhuriyeti adlı üyeden alıntı
Ben, kimine göre deli, kimine göre keyifli, kimine göre lanet-li, kimine göre pek bi’ dertli, kimine göre efendi, kimine göre sadece biri, kimine göre hiç biriyim.
Ben, crato’yum.
[QUOTE=crato]aramızda kalsın ama ben şimdi asıl rock organizasyonu bombasını muratdiksöz abi'den bekliyorum
O zaman biz de senden bu hayırlı haberi bekliyoruz
BİR GÜN HERKES [B]ABS[/B]'Lİ OLACAK!!! [B]ABS[/B] SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN:)
bende bekliyorummm benide yazın listeyee bu sefer kafa sallamak istiyorum sıkı müzik istiyorummmm uyumak istemiyorummmm
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)