vedat abi dikkatli ol suikaste kurban gidebilirsin FOTOLAR nerde yaaa biri bana link filan versim nete sırf fotoları görmek için girdim
vedat abi dikkatli ol suikaste kurban gidebilirsin FOTOLAR nerde yaaa biri bana link filan versim nete sırf fotoları görmek için girdim
Yayın da ve yapım da emeği geçen herkeze teşekkürler
Ben anlamadım bütün fotolar bu kadar mı ? Devamı varsa nerde ?Biraz geri kaldım muhabbetten :(
-------Edit ------
Ok anlaşılmıştır.Sorumu geri alıyorum.
Alınan kararlara saygı duyuyorum.Gayet mantıklı Umarım herkez anlayışla karşılar ...
bilmiyom valla nese ben çıkıyom kafam bozuk biraz içeyim ayılayım. Dün gece zaten kulaklarım çınladı baya
arkadaslar, fotoların coğunu alper cekti, alper nete ancak yarın girebilir ve eger işi olmazsa ancak öğlenden sonra yukleyebilir fotoları.
tabi forum kuralları gereğince fotolar nasıl, ne kadar ve ne şekilde yuklenir bilemiyorum
Su yolunu bulur!
güzel gece için teşekkürler. (gerçi ben pek ortama katkı sağlayamadım ama Katharsiste olma amacıma ulaştım ) herkese tekrar çok teşekkürler.
abi ben LesPaul'ün ne demek istediğini gayet iyi anlıyorum bence boşverin gitsin.Ledo ve Mr.Sandman adlı üyeden alıntı
Ben, kimine göre deli, kimine göre keyifli, kimine göre lanet-li, kimine göre pek bi’ dertli, kimine göre efendi, kimine göre sadece biri, kimine göre hiç biriyim.
Ben, crato’yum.
günaydın MTTTTT..
resimler güzelll...
alperrr nerdesun leeee...
sansürlü resimleri bekliyoruz..
Sahi resimler ne zaman. Onca foto arasında kafam hariç gövdem çıkmış. O kadarda kilo verdikti
herkeslere günaydınlar dostlarım
günahıyla sevabıyla bi geceyide atlattık
hepinizin katılımları için teşekkür ediyorum sağ olun war olun
gecemizde ilk şoku ben yaşadım arkadaşlar mekana gidince sizde gördünüz kolonlar çok küçüktü ve istediğimiz sesi alamadık
ikinci olumsuzluk ekrandaki cliplerle çalınan müzik farkıydı sistem o gün kurulduğu için oynayan clibin sesini bi türlü kolonlara veremediler haliyle size izleteceğim cliplerde güme gitti
ama bi daha ki eğlencemizde bu aksilikleri düzelteceğimize inanıyorum bana bu gecede yardımcı olan demonic dreams(NİHAT)'e,ferni(CEREN)'ye ve lespoul(SERKAN)'a yardımlarından dolayı çok çokk teşekkür ederim
sizlere küçük bi konuşma yaptığım sırada serkan aşşağıda arşiv hazırlamaya çalışıyordu çünkü
nedense katharsis'in arşivide aşşağı katta kalmıştı yukarı bilg. a konmamıştı
inş. bi daha ki sefere bu tür aksilikler yaşamayacağız dostlarım o gecede sölediğim gibi bir daha ki geceyi fasıl tarzında yapmayı planlıyorum bu geceye de katkılarınızı beklerim
neyse şimdi gelelim gelenlere
gelenler
1-ben
2-demonic dreams
3-ferni+7
4-skullhunter-starsailor
5-lespoul
6-vedat kaya
7-araltı
8-scud
9-futureshock
10-motocycleboyreigns
11-kamsea
12-darkdiamond
13-rüzgarınoğlu
14-crato
15-frontier
16-shamyl +5
17-antika
18-khutuck
19-hunter2
20-destinofrock
21-aco
22-unforgetable
23-sametcakar
24-muratdiksöz
25-savaşXXL
26-mrsandman
27-jasmine
28-tunoka
29-batuhan35
30-equilibrium
31-grev
32-pandora
33-locco
34-alperrr
35-bagio
36-nejdet
37-macgver
38-er5
39-serdark
40-bukalemun
41-spjet
42-sonyakuza
43-viso
44-sahinhakan04
45-gülsah
arkadaşlar herkesin yanında misafirleri vardı walla yazamadım ben herkesi onun için sayıyı tam bilmiyorum ayrıca yazmadığım arkadaşlar varsa bildirsin onlarıda ekliyelim listeye
gelemeyen arkadaşlarımız da güzel bir MT dostluk gecesi kaçırmış oldular bi daha ki sefere inş.
şimdi resimleri yüklemeye başlıyorum birazdan onlarda sıcak sıcak burda arkadaşlar
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
alper benim kuzenim acemi_ de oradaydı, aynı zamanda diğer kuzenlerim arkadaslarımla beraber ben +7ydim, sanırım artı rekoru bende
Su yolunu bulur!
sevgili alpercim... özel bir nedenden dolayı senin buluşmanada dünkü dogma buluşmasına da gidemedim kusura bakma..İnsallah bi dahaki sefer görüşürüz..
S&S
Ben de +5 olarak geldim, çok güzel bir geceydi, arkadaşlarım ve ben gayet güzel eğlendik, gecede emeği geçenlere ve özellikle alper'e teşekkürler ...alkol mü dediniz? Dozunda alkol motorcuyu bozmaz
BİR GÜN HERKES [B]ABS[/B]'Lİ OLACAK!!! [B]ABS[/B] SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN:)
Mekan çok küçük kaldı. Ama zevli ve eğlenceliydi. Müzik bizim bulunduğumuz taraftan pek duyulmuyordu. Saat 1:00'e kadar kaldık sonra bizim Akşam Sefası grubu olarak yollara koyulduk.
Alper arkadaşım eğer tüm resimleri yükleyemiyeceksen bizim masayı bir kaç kez çekmiştin mümkünse eposta ile yollarsan sevinirim.
Fasıl ne zaman? Araları soğutmayalım yaz akşamlarını dolu dolu yaşayalım. Temmuz derken bir çoğumuz yıllık izinlere çıkacak. Malum koordinasyon sağlamak kolay iş değil ama fazla ara vermeyelim.
paşam sorun değil inş. bi daha ki gezide görüşürüz ilgilencem ben senlezuhtupasa adlı üyeden alıntı
war mı isteğin arzun resimler geliyo birazdan
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
ricalarımız olur..ne güsel eglenmişsiniz.. resimlere bakiciiz tabii.alper_tim adlı üyeden alıntı
S&S
paparazi olarak yakaladım jasmine iki kişiyi idare etmeye çalışırken
arkadaşlar mutlu mesut takılıyorlar birbirlerini bilmiyorlar ama
jasmin için kavga çıktı arkadaşlar arasında
destinofrock o gece hostes olmasını herkesle kutladı tebrik ediyoruz hayırlı uçuşlar
demonic bize müzik yaparken
katharsisde saksılarda kask yetiştiriyolar
aile saadetii
mankenimiz objektifimize poz verirken pardon hostesimiz neydi bu yaaa
dedik o kadar iki erkek seni bozar diye dinletemedik
neye gülüyosak o kadar
o kağıtta ne yazıyodu vedaatttt
bu çocukda hep bar tepelerinde
burası içkisiz masa
http://img108.imageshack.us/img108/6025/213ba.jpg
http://img19.imageshack.us/img19/3637/225es.jpg
http://img20.imageshack.us/img20/4281/241my.jpg
kola içerlerken martı zıçtı bardağa
http://img91.imageshack.us/img91/4762/256sq.jpg
amma neşeliyim maşallah
erken uyuma dedik o kadar
en yaşlı üyemizmiş yalana bakın çok sevdik seni abi her geziye
bekliyoruz muhabbetimiz güzeldi
o nasıl bir bakıştır antika
macgver bu poz olmamış
http://img207.imageshack.us/img207/5494/316an.jpg
içki içen arkadaşların çoğu motorsuzdu arkadaşlarr
Madde 52. www.motosiklet.net forumlarına alkol / sigara / uyuşturucu ve uçucu maddelerin kullanımı temin edilmesi ve özendirilmesi ile ilgili herhangi bir yazı alıntı vb. iletileri göndermek yasaktır. Forumlardaki mesajlarınızda alkol / sigara / uyuşturucu ve uçucu maddeler hakkında herhangi bir yazı alıntı vb. iletileri kullanmamaya özen gösteriniz. Forumlara ekleyeceğiniz resimlerinizde alkol / sigara / uyuşturucu ve uçucu maddelerin görüntüsü olmamalıdır. Bu tür resimler yönetim tarafından silinir tekrarı halinde üye siteden ihraç edilir.
Aziz dostum Shamyl ve bir grup arkadaş ile oradaydık, eğlenceli bir gündü, katkısı olanlara teşekkür ederim...
alper o gun bıraz geç kaldım....biliyorsun
lastik patladı onu tamır ettım ve
sözümü tuttum geç te
olsa aranıza katıldım.....
____it's my life_1982____
yaw içenler motorsuzdu zatem neyi sansürliceem motorcular motor kullanıp içiyo demedik ki ayrıca öle bişide olmadı gittik elimizden geldiğince eğlendik bi daha ki buluşmayı çamlıca tepesinde yapacağım bu sefer menü gözleme ve ayran olucak bol bol onları çekerizferni adlı üyeden alıntı
işte MT dostluğu budur kardeşim sana ne kadar teşekkür etsem azdır ayağına yüreğine sağlık inş. problem düzelmiştir dostumbatuhan35 adlı üyeden alıntı
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)