Lespaul kardeşim aynen şunu demek istemiş. Yapılan bir iş var, iyi veya kötü. Kötüleri söylüyorsanız iyiler içinde teşekkür edin............ledo adlı üyeden alıntı
Lespaul kardeşim aynen şunu demek istemiş. Yapılan bir iş var, iyi veya kötü. Kötüleri söylüyorsanız iyiler içinde teşekkür edin............ledo adlı üyeden alıntı
Eee iyi ya bende onu diyorum.
Adam (MrSandman) direk teşekkür ederek girmiş olaya zaten....
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
Farlı forumlaramı bakıyoruz ben niye göremiyorum. Orada sadece alper ve saz arkadaşları yazıyo galiba yoksa benmi görmüyorum.
Yok, aynı yere bakıyoruzsahinhakan04 adlı üyeden alıntı
Alper bu başlığın sahibi, bu yüzden onun ismi önde...
Lespaul de saz ekibinden...
MrSandman, konuşsana (yazsana ) kardeşim. Açıklama vermekten yorgun düştüm burda...
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
Arkadaşlar gerginliğe gerek yok ben orada Alper ve saz arkadaşları derken buluşmada emeği geçen herkesi kastetmiştim (biraz emeği geçen kişilerin tam listesini bilmediğimden biraz da bildiklerimin isimlerini tam bilemediğimden) ama yanlış anlama olmuş sanırım neys problem yok. Ben samimiyetine güvenip şaka yapmıştım ama herkes aynı şeye gülecek diye bişey yok.. Biz sevgimize devam edemesekte saygımıza devam ederiz sonuçta burası
Konuyu böyle tatlı kapatalım nede olsa daha nice buluşmalar olacak nice güzel anılara imza atıcaz böyle küçük şeyleri takmayalım lütfen..
Resim istiyoruz resiiiiiiiiiimmmmmmmmmm!!!!!
Herşey yeniden yollarda olabilmek için...
aynen öyle demek istedim ayrıca bunu Mrsandman'e de söylemedim. kesinlikle ona değil. herkeseydi lafım. sadece o öyle espri yapınca aklıma geldi, şaka kaldıramadığımdan falan değil peşin peşin öyle yorumlar gelmesin diye ben düşüncelerimi dile getirdim. Piyango ona patladı diye bişey yok. sadece kendim için de söylemedim bunları, oraganizasyon işine giren arkadaşlar için söyledim. genel olarak böyle bir durum var. eleştiri yapmak kolay, ama teşekkür etmek zor geliyor herhalde insanlara.sahinhakan04 adlı üyeden alıntı
iyisiyle kötüsüyle birşeyler yapılmaya çalışılıyor. niyetim eleştirileri engellemek değil. eleştiri yapın ki bir sonraki daha iyi olsun. ama teşekkür de edin ki, bizim şevkimiz kırılmasın
lafım yine bir kişiye değil, kimse üstüne alınmasın!!! ben sadece böyle davrananlara söylüyorum bunları.
cause suicide is painless / It brings on many changes / And I can take or leave it if I please, /
and you can do the same thing if you please
HOCA ROCK BARDA ADAMIN UYKUSU GELİYOSA ARTIK BİŞİ DEMİYCEM BUNA BEN
BENCE GAYET SEVİYELİ ELESTİRMİS BU ARADA SANDMAN ?
NELER CALDI BÜTÜN GECE ?
Comfirmation Bias
aynen katılıyorum resim çekipte yollamaaaaaaaaaaaaaayyyyyyaaaaaaannn
ayıp eder!
[B][COLOR="Red"]AĞIRADAM...[/COLOR][/B] [COLOR="Blue"][B]SAVAŞ BİÇER İSTANBUL A Rh (+) HONDA TRANSALP XL 650V[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]SAVAŞ-BARIŞ-ULAŞ KURTULUŞA KADAR SAVAŞ....[/B][/COLOR]
MrSandman,Arkadaşlar gerginliğe gerek yok
amma da yaptın haa Ne gerginliği ? Ben anlamadım LöPol ne demek istemiş, arkadaşalar ile fikir yürütüyoduk.
Lespaul,
çok iyi açıkladın, en başa geri döndük
Neyse, yanlış anlamanı da istemem. Başkaları gibi "ortaya karışık" laf salatası yapmanı da istemem.
Genç bir kardeşimizsin seni aktif görmek isteriz. Ben her ne kadar katılmadıysam da, benden sana kocaman bir teşekkür
Ama unutma bu işler, gönül işidir. Teşekkür almak ya da popülerlik için yapılmaz, eleştiriye de açık olmak lazım. Sen de öyle diyorsun zaten.
Eleştiriye açığım deyip te, ilk gelen "çeyrek porsiyon şakayla karışık eleştiri"de moralin bozulmasın. Birinin beğenmediğini öbürü beğenir. Birçok insanı aynı anda memnun etmek zor değil, imkansızdır.
MrSandman'in şakasına hiç darılmadım inanın ki. zaten lafım ona değildi. 3. kez söylüyorum bunu. kalp kırdıysam özür dilerim. neden onun ardından yazdın derseniz, daha önce yaptığım organizasyonlarda duyduğum şeyler aklıma geldi onu okuyunca. aynısı olmasın diye peşin peşin yazayım dedim
yazılarımdaki tek amaç, şunu anlatmaktı. "yapılan iş kötü bile olsa emeğe saygı unutulmamalıdır"
neyse ben bunların hiçbirini yazmamış olayım. eleştiriye her zaman açığım. çoğunluk memnun olduğu sürece ve katılım oldukça ben birşeyler yapmaya devam edicem. sevgiler
cause suicide is painless / It brings on many changes / And I can take or leave it if I please, /
and you can do the same thing if you please
kolay gele MT milletiiiii.....
su an evdeyim ve sag ayak sandalyede ve sismis durumda....
nedenmiii soylersem gulersiniz...
katharsis den cikmak icin merdivenlere geldim...
basamaklarin bittigi yerde kucuk bir duzluk ve yarim bir basamak daha varmis..
ben gormedim ve adim attigim an sag ayagim burkuldu..
fonda rok calmasina ragmen zeybekler gibi yerde dizimin ustunde durdum...
biliyorum " icki sisede durdugu gibi durmuyor" diyeceksiniz ama
ister inanin ister inanmayin sadece 2 adet kola ictim..
(aslinda FERNI itti diyecem ama..yok yok yapmamistir..yoksa yaptimi
bide o vaziyette motor kullandim eve geldim sisti ertesi gun hastane filim derken simdi yatiyorum..
ama gece superdiiiiiiii..
emegi gecen herkeze tesekkur ederim..
guzel bir grup calismasi olmus...
ben bu sozleri yazmayi seviyorum yaaaaaaa...
her gezi boyle basarili gecse keske..
insanlar kirilmasa..
insanlar hep eylenseee..
Vedat abi geçmiş olsun
Yanlız ben gördüm ferni itti seni
sagol kardesim..
abi gordun dimi biliyordum onun ittigini .....
yav ben bu topiği takip bile edemiyorum...hani resimler nerde....hani ellerin nerde...hani bana baktığın güzel gözlerin nerde...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
arkadaslar resim beklemeyin fazla cekilmedi..
yanlis anlamalardan cekindik..
yav kütük daha önce çıkmamışmıydı vdat ben giderken oradaydı
demekki ferninin iteceği kütüğün içine doğmuş daha sonna gelip vedatı ittiğini görmek için geri gelmiş... hımmm..
[B][COLOR="Red"]AĞIRADAM...[/COLOR][/B] [COLOR="Blue"][B]SAVAŞ BİÇER İSTANBUL A Rh (+) HONDA TRANSALP XL 650V[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]SAVAŞ-BARIŞ-ULAŞ KURTULUŞA KADAR SAVAŞ....[/B][/COLOR]
Kardeş geçmiş olsun umarım erken düzelir fonksiyonlu çalışmaya devam edersin..vedat kaya adlı üyeden alıntı
PLAN İŞE YARAMIŞ FIRILDAK VEDAT FERNI GÖREV TAMAM ELINE SAGLIKvedat kaya adlı üyeden alıntı
YA KARDESIM GECMIŞ OLSUN UMARIM CARSAMBAYA YETISIRSIN AYAGINI COK İ DİNLENDIR CARSAMBA GELMEZSEN KIM FIRILDAKLIK YAPACAK TEKRAR GECMIŞ OLSUN
TEK AŞKIMFENERBAHÇEalbatros-fb@hotmail.com
SAVASXXL abi ferni khutucuk a soylemis ajanin isi bu aksam bitecek diyee...
oradan biliyor..
TUNOKA abim sagol iylesecek insallah..
ALBATROS -FB abi isni cok iyi yapti yaa bi omuz yapistim yere...
abi carsamba mototrsuz gelicem..taksimde gozler seni aradi yokyun abi..
haaaaaaaaaa oradan biliyor... annadım ama ayıp etmiş yinede, yapıyor niye söylüyor herkeze ayıp ama demi??vedat kaya adlı üyeden alıntı
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)