Herkes MT t_shirtlerini giyecek dimi.. Yoksa damalı.. gibi dolaşmıyalım oralarda...
Herkes MT t_shirtlerini giyecek dimi.. Yoksa damalı.. gibi dolaşmıyalım oralarda...
saat yedi gibi cikar sekizde dolmabahcede olurum. ordan katharsise artik tuncel abi dolmabahceye geleceksen gorusuruz
buluşma yerine gelip merhaba desem gelmiş sayılırmıyım
Geliyoss Alper,Necdet kardeşte geliyor..ALPERRR adlı üyeden alıntı
ben thshirtümü katharsiste alacagım, oarada giyeceğim o nedenle; ama bolca thshirtlü gelen olur hatta daha once giyerseniz iyi olur demiştik, olmayanlar da temin eder!
tekarlayalım thshirtü olan arkideşler hade hep beraber giyip gelelim! -yani ben orda giycem ama... -
Su yolunu bulur!
Ferniciğim' (vurguya dikkat) Katharsis de özellikle tanışalım ve şu sc konusunu irdeleyelim.Tatildeyim,işsizim,parmaklarım kaşınıyor ve kafamda interceptorlar dönüyor
Gel.. gel.. amcam nasıl gelirsen gel..yeterki gel..serkan79 adlı üyeden alıntı
evet millet yettim gayriiiiii..
hava güzel taksim güzel...
motor kullanmak güzel..
sohbet güzelll..
hadi saatler kaldı..
kafa sallayalı çok oldu ama tuncel abi sallarsa ben zaten sallarım
Vedaaat kaçta yola çıkıyoonvedat kaya adlı üyeden alıntı
abi saat 20 de dolmabahcede çay muhabbet molası sonra mekana akmaca dediler ... gelin sizde beraber geçeriz..tunoka adlı üyeden alıntı
yaw benim uyumam lazım gece 12-1 gibi uzun yola cıkıcam kalbim sizinle
Tshirst istiyorum M ve L olsun.
Unutmayın sakın !
abicim bi saat te olsa gel özledik beya..serkan79 adlı üyeden alıntı
hep bi bahanen var heee...
yola bir saat geç cık nevar yaniküne..
scud o işle alper ilgileniyodu ama bugun hiç nete girmedi, oyle sanıyorumki orada bolca thshirt olacaktır...
Su yolunu bulur!
valla çok isterdim bende gelir 10-15dk takılır giderim diyodum ama zor görünüyo kerpe de görüşürüz artıkvedat kaya adlı üyeden alıntı
teşekkür ederim şekercikferni adlı üyeden alıntı
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)