motorla gelllllllllllllllllllllllllllllllllllLesPaul adlı üyeden alıntı
motorla gelllllllllllllllllllllllllllllllllllLesPaul adlı üyeden alıntı
boşver motor...!! otobüse atla gel...LesPaul adlı üyeden alıntı
____it's my life_1982____
arladaslar, motorla gelmenizi ben hiç istemedim ama gelmek isteyen kendi bilir, yeni site kurallları doğrultusunda neden, nedir soyleyemicem
aslında bu topik kapatılmalı, bu organizasyon da iptal edilmeliydi!!!!
-bakınız yeni site kuralları-
bu arada bu aksam cekilen bir cok fotoğrafı yuklemeye calışmayın, eger yok illa yuklicem diyosanız sansurleyin allkollü maddeleri, artık sitemizde sansur, yasak, kaç-göç var...
hadi bakalım kimse içmesin lütfen, ayıp ettik bar toplantısı yaptık!
herkesten şimdiden cok cok ozur dilerim! siteyi okuyan ailelerden af diler, kardes boyutundaki yeni yetmelerden de bakmayın siz bizlere, yapmışız bir hata, siz düşmeyin yeterki bunlara derim...
hade kalın saalıcakla aksam gelenlerle gorusur dertleşiriz belki...
Su yolunu bulur!
destinyofrock adlı üyeden alıntı
hayirli olsun destiny..
soooonnnn 9 saaaaaattttttttttttt takssssiiiiiiiimmmmmmmmmmmmm beklleeeeeeeeee bizzzzzzziiiiiiiiiiiiiiiiiiii geliyooooooooooorrrrrrruuuuuuuuuuuzzzzzzzzzz 150 kisiyle yikilicak abilerim ablalarim bu gece taksim yaa oy oy ooooyyyyyy
Bu Aksam Anadolu Yakasindan Gececek Arkadaslar Toplu Gidelim Ne Dersiniz ORTAK BI YERDE BULUŞUP TAKSİME BIRLIKTE GECELIM
Olurmu Bence Daha Keyifli Olur Tlf Yazim Arayin 0533 410 04 26
TEK AŞKIMFENERBAHÇEalbatros-fb@hotmail.com
arkadaslar katharsise gıren yolda yol calısması ndan dolayı sokagı trafıge kapatılar araclar ıcın gırılmez dubası koydular.motorla gelıcek arkadaslar dubanın yanından ıcerı suzulup motoruyla kapının onune kadar gelebılırler arac tırafıgıne kapalı oldugu ıcın genıs park alanı dogdu..esenle kalın
(Rock Gecesi ) motorsuz tabana kuvvet bulusmasıALBATROS-FB adlı üyeden alıntı
[B]34 TK 2701 / A(RH)+ / 2005 CBR600F [/B]
motorla gelmeye karar verdim zaten çünkü geç saatte evime dönmek çok zor oluyo. motorla gelip içmemeye karar verdim. ayrıca serdark ve er5 de öyle yapacaklar, beraber karar verdik.destinyofrock adlı üyeden alıntı
destiny sen neyle gelcen? karar verebildin mi?
cause suicide is painless / It brings on many changes / And I can take or leave it if I please, /
and you can do the same thing if you please
hadi bakalım eller, ne kadı? son saatler artık!!!!
yahu demonic ve alper nerde?
Su yolunu bulur!
korkup kaçtılar bence
bugün ctesi olduğu için çalışmıyo olabilir alper. iş yerinden nete giriyodu:
cause suicide is painless / It brings on many changes / And I can take or leave it if I please, /
ben +88
kamyonla gelicem kızlar damperde olucak
kafamı bozmayın.istiklali kapatırımferni adlı üyeden alıntı
aman locco taxime bari bulaşma sakın, haftasonu bi milyon insana yazıktır gunahtır beee...
sonunda bir el daha kalktı, hadi cnm ama yaa yok mu arttıran? hadi eller... hadi 150...
Su yolunu bulur!
allaaa geliyorum 70- 80 ler diyince akan sular durur son anda duymak ii şans arkadas saolsun ee W.a.s.p var mı gecede bari ??
ııh ama gasp var dikkatli olalım fazla nakit tasımayalm
oy oyy, 4 saat kaldı
başka gelen yok mu arkadaşlar? çok güzel bir gece olcak
hadi bakalım geri sayım....
demonic nerdeeeee..., hadi alper işe gitmedi evden girmiyo, demonic de mi aynı? peki motorları dolmabahceden alıcaktı o alcak mı almıcak mı almıcaksa hala dolma bahcede toplancak mısınız arkideşler onden? ben gelip aliim mi sizi ordan, kac taaa?
Su yolunu bulur!
aa evet, dolmabahçede buluşma gibi bişey vardı di mi..
saat kaçta olacak o? belki biz de oraya geliriz ordan doğru çıkarız. ama geç kalabiliriz, direk gideriz heralde..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)