mrb arkadaşlar
Listeye benide eklermisiniz? Ama motorlu mu, motorsuz mu gelsem pek karar veremedim... Ya da en iyisi
lespaul_84 ün takdiğini uygulamak.. Bakıcaz artık duruma göre..lespaul_84 adlı üyeden alıntı
Görüşmek üzere
mrb arkadaşlar
Listeye benide eklermisiniz? Ama motorlu mu, motorsuz mu gelsem pek karar veremedim... Ya da en iyisi
lespaul_84 ün takdiğini uygulamak.. Bakıcaz artık duruma göre..lespaul_84 adlı üyeden alıntı
Görüşmek üzere
[B]34 TK 2701 / A(RH)+ / 2005 CBR600F [/B]
Serde hard rock'çılık olduğuna göre benim gelmemem,helede Taksime gelmemem pek şık olmaz.Bide son zamanlarda damsız girilmez muhabbeti aldı başını gitti.Tek başıma gelirsem almamam ihtimalleri olurmu?
Darkdiamond, olmaz öyle birşey dert etme. Zaten teras bize ait olacak, bizimle geldiğini söylersen hiçbişey olmaz.
zaten Katharsis öyle dam konusunda sorun çıkaran biryer değildi benim hatırladığım kadarıyla.
cause suicide is painless / It brings on many changes / And I can take or leave it if I please, /
and you can do the same thing if you please
Motorla gelmek isteyen arkadaşlar :
Taksimde otopark çok büyük sorun. Bende benim otor için bakınıyorum ama günlük 5 YTL istiyorlar. Daha iyi fiyata bulursam yazarım.
Alpercim bizide eklermisin lütfen Rüzgarınoğlu+1...
Demonicdreams...Bu arada düzelttim tabi sory... selamlar dostum...
[I][B][COLOR="Blue"][SIZE="2"]Rüzgarınoğlu...[/SIZE][/COLOR][/B][/I]
Alper_tim, sayfaya bakarbakmaz listeyi güncelle... gören de az kişiyiz sanacak
Rüzgarınoğlu; dominic derken beni kastettiysen eğer sana da selam.. ama dominic diye biri varsa gerçekten ben sazan olmuş oluyorum bu durumda di mi Gelcek olmana çok sevindim. Güzel bir gece olacak!..
LONG LIVE ROCK'N ROLL
alper çok güzek bi etkinlik falan filan fıstık
aaaaaa Arkadaşlar neden saçma sapan yazı yazdığımı açıklıyorum.
Dün Alper le telefon görüşmemiz de beni de listeye ekle dedim,kendisi bana siteye yazarsan eklerim maksat güncel olsun dedi.Ben de arkadaşımı kıramadım arada bi yazı sallıyom maksat güncel olsun
Şaka bi yana organizasyon tam anlamıyla süper.Özellikle fiyatlar dayanılmaz.Bu eğlenceyi bu fiyata asla bulamazsınız.Herkeşleri bekliyoruz.
Tamammı alper çek şu silahı artık kafamdan
portakal suyu bulunurmu dışarda içmem ben
evt herkeslere günaydın
listemiz güncellenmiş bulunmaktadır ismi geçmeyenler bildirsin listeye ekleyelim
evt bu parti bu fiyatlara kaçmaz diyorsanız bekliyoruz
evt millett ellerriii görelimmm
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
hanım izin verirse geliriz artık ne yapalım
KocaAdam(Süper Teneke) & Camadan & ChomChok & G.ECE
çek serkan kardesime portakal sulu bi light absolut..serkan79 adlı üyeden alıntı
motoru ile gidecek arkadaşların alkol almamasını, alkol alacak arkadaşların da motorla gitmemesini tavsiye ederim.
hergün binlerce insan tarafından takip edilen ve yaptıklarıyle örnek olması gereken/ beklenen bir camianın üyelerinin alkollü araç kullanması hiç de tasvip edilecek bir davranış değil.
sonuç olarak burayı ehliyet almaya bile yaşı tutmayan kardeşlerimizden tutun artık veteran olarak adlandırabileceğimiz abilerimize kadar çok geniş bir kitle takip ediyor.
s&s
Ben, kimine göre deli, kimine göre keyifli, kimine göre lanet-li, kimine göre pek bi’ dertli, kimine göre efendi, kimine göre sadece biri, kimine göre hiç biriyim.
Ben, crato’yum.
Ben de ne dışarda içerim, ne de içerde... hiç içmem!.. Portakal suyu var, kola neyim var. Hatta sınırsız çay bile var.. tabii benden başka çay içecek olur mu bilemem.serkan79 adlı üyeden alıntı
Geliyorsun di mi?.. geliyorsun geliyorsun..
abi 31. sıraya beni yazarmısın ashes kapmadan
beyoğlunda buluşma olurda ben olmazmıyım......
etrafına bir baksana evrendeki herşey sana hizmet etmek için yaratılmış.........
sen yengemizide getir ne o öle izin mizin beraber yazdım sizidecamadan adlı üyeden alıntı
ilginç bi numara isteği ama yazdım seni o numarayacuk_o adlı üyeden alıntı
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
alkol konusundaki yaklasımı ilk sayfalarda yazmıstık...özellikle bu konuda iddialı olan arkadaşlar (ben içerim abiciiim vs.) yaklasımında olanlara da kapımız acık ama dozunda ve motorsuz , arabasız.. Çünkü bizler hepinizi seviyoruz..crato adlı üyeden alıntı
S&S
ooo bak sınırsız çaya benim hanım bayılır heralde bak bununla ikna edebirilim belki rock müziğide pek sevmediği için bizimki bilemiyorum. ilerleyen zamanda ikna çalışmalarına bugün itibari ile başlıyorum.
KocaAdam(Süper Teneke) & Camadan & ChomChok & G.ECE
evt herkez haddini bilirse kazasız belasız bir çok mutlu günde beraber oluruzzuhtupasa adlı üyeden alıntı
Rock müziği 17'sinde sevmeye başlayacak desene. Tez elden haber bekliyoruz.. Hem sana hala bi tur borcum varcamadan adlı üyeden alıntı
bak slow rock dinleterek başla sora zaten kendiliğinden hızlanmaya çalışıyolar benim sevdirdiklerime hep bu taktiği kullandımcamadan adlı üyeden alıntı
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)