yaa öle şeyler sölemeseneeeferni adlı üyeden alıntı
yaa öle şeyler sölemeseneeeferni adlı üyeden alıntı
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
arkadaşlar çömez tekrar konuşmada fastboy3 beni de getirio. yaa bu rock gecesinde rock çalıcaksa çok güzel olur. yani metallica, manowar fln süper olur yaa. o zmn sünger gibi içerim walla.... motorum yok ama bizim fastboy3 ün chopperla wheels of fire fena olmazdı eğer herkes metalciyse yada sewiyorsa hiç sıkılmıycam gibi görünüo. nese yarın görüşmek üzere. byee
adı üstünde rock gecesi sence ne çalıcaz senide ekledim listeye yarın akşam görüşürüz iyi eğlenceler şimdidenmarikkok adlı üyeden alıntı
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
garip bir soru ama arabaların giremediği yola biz çal çamur veya kazılmış yolda nasıl girecez ...
yarın bi ara kontrole gideyim oraya..
olm çamur mamur yok deli deli konuşmavedat kaya adlı üyeden alıntı
yaww akıllı olsam motorcu olurmuyum beya...alper_tim adlı üyeden alıntı
bu arada biz çalışalım kemik kadro gitmiş...
oleeeeyyyy net bana kaldı lay lay looommmmm...
Arkadaşlar,ben yarın 23:00'de ancak gelicem.Geldiğimde inşallah oralarda birilerini bulurum! Kaçmayın erkendende görüşelim.
Heeeeytt!.. Kimseye yar etmem buraları... sahipsiz mi sandın!.. Nöbetçi rocker geldi!..vedat kaya adlı üyeden alıntı
Son 25 saat!...
150 Kişi!..
kardesım ekle benıde yarın ordayım bı aksılık cıkmassa
motor ıcın yer varmı belkı yazdınız ama okuyamadım dostlar özelıme yazarsanız sevınırım
ok park sorunu yok yakaladım yazıyı
TEK AŞKIMFENERBAHÇEalbatros-fb@hotmail.com
Tam Alpere bizde geliyosss dicektim senin bu yazından sonra vazcaydımThai adlı üyeden alıntı
iyi geceler arkadaşlar ben daha önce geleceğimi bildirmiştim fakat t-shirt isteğimi es geçmişim acaba çok mu geç kaldım bende t-shirt alabilir miyim ?
bedenim : "L beden" olur herhalde....
yarın akşam görüşmek üzere !
çok az zaman kaldı ya
yarın akşam ordayız, hadi hayırlısı
tuncel abi siz de gelin ya, olur mu öyle şey? hepimizi cebinizden çıkartırsınız wala
cause suicide is painless / It brings on many changes / And I can take or leave it if I please, /
and you can do the same thing if you please
öle dicektim diyodum kıabul etmiyorum ve listeye yazıldınız bile abitunoka adlı üyeden alıntı
ayrıca ismi yazılıp gelmeyen arkadaşlara neler yapılcağını okudunuz umarım
evt millett 11 saat kaldı taksimi sallamayaaa evtt son saatler elleri görelimmm
Az kalmış yaalper_tim adlı üyeden alıntı
Varmı benden bi isteğin
Akşam görüşürüz
kardeşim listede ismimi göremedim.....
aksam görüşürüz....
____it's my life_1982____
ekledim listeye kardeşim senide unutmuşuz yawwbatuhan35 adlı üyeden alıntı
gelenler mutlaka terasa çıksın ve motosiklet.net den geliom demeyi unutmasın
alper sağolun benide listeye eklemişsiniz ama daha öncede dediğim gibi bu gün bölge toplantımız var artık kaçta biter allah kerim o yüzden gelemicem büyük ihtimal hepinize iyi eğlenceler benim yerimede eylenin
akşam benim için
PINK FLOYD dan TIME ı çalarsanız sevirinim. biraz kulaklarım çınlar hiç değilse
YÜRÜYEN BİR APTAL OTURAN İKİ AKILLIDAN DAHA ÇOK YOL ALIR
tamm abi senin içinde çalıcaaz ama biliosun sabaha kadar ordayız sizin toplantı sabaha kadar sürmez yaaa gelirsin bekleriz bizteror adlı üyeden alıntı
ayrıca arkadaşlar destinofrock arkadaşımız thy de hostesliğe ilk adımını atmıştır onuda kutlucazzz süperr olacakkkkkk
Ben geldim geç geldim ama müjdeli bi haberle geldim ben hostes oldum türk hava yollarına dün aldım haberini aradılar telefonla çok sevinçliyim ya ama sağlık kontrolüne giricem sonra eğitimim başlıycak
hayırlı olsun akşam kutlucazz zatemdestinyofrock adlı üyeden alıntı
artık uçan bi motorcumuzz warrr allaaaa
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)