George Thorogood & The Destroyers çalıcaksanız bende gelirim.. Yanlız bu işte nargile muhhabetine dönerse LesPaul elimden çekeceğin var (Kurtulmak için ben düzenlemedim desen de kurtulamayacaksın! )
George Thorogood & The Destroyers çalıcaksanız bende gelirim.. Yanlız bu işte nargile muhhabetine dönerse LesPaul elimden çekeceğin var (Kurtulmak için ben düzenlemedim desen de kurtulamayacaksın! )
Herşey yeniden yollarda olabilmek için...
desene getti lespaul..
S&S
Yarın Helsinki'de konserleri... acele edersen yetişirsinMrSandman adlı üyeden alıntı
Ama ille de yok ben Katharsis'de dinlemek istiyorum diyosan, neden olmasın!.. Bekleriz...
Gönül Helsinki'de canlı dinlemek ister tabii ama madem Katharsis'de dinleyebiliyorum o zaman Katharsis
Herşey yeniden yollarda olabilmek için...
hadi bakalım ey 150.......... ne kaldı gecit torenine sunun surasında?
hadi eller, ayaklar- kollar, bacaklar... hadi.............
Kafayı yicem ya sabah 4 ile 9 arasında istanbuldan zonguldak a araba yok beni motor ile zonguldak kadar bırakcak reysingci arıyorum bırakcak arkadaşa doğum günü pastasından pasta ayarlarım ona göre
adam gelcek şakası yok.
Valla pazar saat 2 de zonguldakta olmamı garantiliyen motorcu varsa 10 dakka sonra istanbuldayım
mahvolmucek saat 2 de zonguldakta olmam lazım izin vermiyo yoksa gitmeme :(
Yaw alper kusura bakmazsan ben sadece gelip ceee diyip gidecem veya gelemeyebilirim, pazar günü yurtdışından misafirim geliyor. Onu da getireyim diyecem de pek sanmam 40 yaşında adamın gelebileceğinden. (ulen bende 35 yaşındayım ne alaka şimdi)
Hop hop 48 yaşında ROCKER geliyorda 40 lıkmı gelemeyecekmiş?
ya gece otobusu bulamıyorumki ilk araba sabah saat 9 daymış gelemem herhalde :(bide 12 de var onla da gelmek ben istemem :(
evt arkadaşlar listemiz güncellenmiştir elleri görelim başka gelen var mııııı
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
Alper iki elim de havada be.Geliyoruuuzzzzzz.
eveeeeetttt elleeeeeerrrrrrrr
nerde istanbul mt yaaa arkadaslar uzak yakın demeyelim bak sonra pişman oluyorsunuz
son pişmanlık fayda etmeeeeeeeezzzzzzzzzzzzz
evt millet ben çıkıyom şimdi siz beni yaz deyin sabah yazarım hepinizi ben iş yerine gidince ayrıca yazılmayan arkadaşlar katharsis e gelince teras kata çıkmak için motosiklet.net den geliyorum demeniz lazım alt katta kalırsanız içecek fiyatları normal tarifeden olacak bilginiz olsun hepinize iyi eğlenceler şimdiden
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)