hee bu arada alper ben oraya gelenedek terlerim motorumda bira banyosu yapsam sende sabunla ): minderi sana yar etmem canım sen bize hizmet etcen ne uturması misafir olan biziz yahu
hee bu arada alper ben oraya gelenedek terlerim motorumda bira banyosu yapsam sende sabunla ): minderi sana yar etmem canım sen bize hizmet etcen ne uturması misafir olan biziz yahu
motorsuz gelicez cok da kalamayacagz ama olsun
vedat da sinirlenmiş dikkaattt bu birrrrvedat kaya adlı üyeden alıntı
minderli yer ilk bana haber verildi orası benim kimselere bırakmam gerekirse dayak da yerim buda ikiiiiiiiiiiiiii
kafada sallarımmm bu daa üççççç
kafa salladıktan soraa içmeme gerek kalmazz buda dörtttttt
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
Herkes kendi minderini getirsin bu kaaaaaaç!..
Kafanıza taş kadar minder düşsün, kafalaranıza bişi olmasın, sallayın onları bu ikiiiiii oldu galiba!..
Park yerinden de vazgeçtim yerimi vedatkaya'ya bırakıyorum bu da kapaaaaaak!..
Polemik yaratmak istiyorum! Olay çıksın istiyorum! Kalp kırmak, hatta kafa kırmak istiyorum!..
:gülensurat: :kafasallayansurat: :sabırsızlanan17haziranıbekleyensurat:
Alper içerim sallarım da ben ertesi gün istanbul park a gidicem renault dünya şampiyonası için http://www.worldseriesbyrenault.com/
Motorla gelirsem fazla içemem gibi gelio abi sallayacazya şimdi kalça nasıl sallıcam ben ya hard ramstein çalarsa system yada sepultura ne bilim soulfly çalarsa sallarım hee
ben de tüm benliğimle dans etmek istiyorum
ben aldım minderimi geliorum..
ne var ya, sana noluyodestinyofrock adlı üyeden alıntı
herkesin kendi benliği
hahaha ona ben de gidicem dönüşte de katharsiste sizleri karşılayacam, anlatırım artık gelemeyenlere -reno ya benim takımım -
günaydınnnn topic kaymış toparlayalım...
hadi yarışlara oradan katharsis e oradan kafa sallamaya oradan otopark kavgası yapmaya oradan yastık kavgası oradan ilçe karakolu...
anaaaa baya gezces desene vedat..
S&S
günaydın millet hepinize hayırlı sohbetler hayırlı katılımlar diliyorum
size güzel bi clip haazırlıyorum o gece görücüye çıkacak bekleyinnn
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
alper telefonda bana dinlettiğin parca ise harika aç sesini kardeşşşşşiiimmm.alper_tim adlı üyeden alıntı
oda war kardeşim bu manyak bişey inş. terastan atlıyan olmaz ama içki satışları patlayabilirvedat kaya adlı üyeden alıntı
3 gün 10 saat sonra 150 kişiyle Katharsis'deyiz!..
Alper benim melankolik bi yapım var, hemen havaya girerim. Bahsettiğin şarkıyı çalmadan önce bana bi işaret et kaçayım ortamdan 6-7 dakkalığına
yaw alper sen çok yaşa emi..manyak dedinde aklıma kim geldi sence..alper_tim adlı üyeden alıntı
Ben cavaplayabilir miyim?... "cenkkeskin" (afyonlu manyak!..)zuhtupasa adlı üyeden alıntı
harbiden kesin yola çıkmıştır gelir o ma....
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)