Burada yazılanlara en iyi cevabı bizim adımıza Twisted Sisters vermiş zaten. Du bakalım... ne demişti bu güzel abiler?... "There is only one thing i can say to you: 'i wanna rock!' "
Burada yazılanlara en iyi cevabı bizim adımıza Twisted Sisters vermiş zaten. Du bakalım... ne demişti bu güzel abiler?... "There is only one thing i can say to you: 'i wanna rock!' "
beyler okadar takmayın kafanıza be
lütfeee yaptık
ayriyetten cvp verilcek bişey yok zaten gerekte yok
olm alper ugraşma biliyosun mekan benim tinercilere veririm seni hepsi kankam ona göre
araltı sen oyle diosan oyledir
Herkes bi şerkı yazınca ben de yazayım dedim o kadar. Başka da bi amacım yoktu Topic canlı kalsın, gündemden düşmesin falan işte. Hatta bunu yazma sebebim de o. Heeeeyyyytt!..
benim de yazma sebebim oydu ama rock gecesinin başlığının altında hiphop sözleri olması çok saçma değil mi?
sonuçta bizim yazdığımız şarkılar o gece çalınacak olan şarkılar.
yok benim amacım burda rock hip-hop tartışması açmak topicin amacını bozmak sonrada burdan birkaç kişiyle atışıp c.tesi akşamı yüzyüze gelip kavga etmek zaten en büyük amacım dünyadan rock ı kaldırmak tabi dinleyenleride işte bu buluşmada buna start vericem
arkadaşlar yapmayın ya bizi tanıyan tanıyo bi geyik yapalım dedik (gerçi olduda yani !!!)
alınan arkadaşlar olduysa kusurumuza bakmasın
Yok be kimsenin kusura baktığı yoktur herhalde (lespaul tasdik et). Sen hip-hop yazdıktan sonra çamur atan çıkmazsa tadı tuzu kalmaz zaten
aioooo muydu lan!.. yooo diyelim ya da!.. ama KATHARSIS'i sallayalım 17 Haziran'da. (uysa da, uymasa da) öğğk!..
Büyüksün, katharsıs sallancak gibi zaten !!!Yok be kimsenin kusura baktığı yoktur herhalde (lespaul tasdik et). Sen hip-hop yazdıktan sonra çamur atan çıkmazsa tadı tuzu kalmaz zaten
aioooo muydu lan!.. yooo diyelim ya da!.. ama KATHARSIS'i sallayalım 17 Haziran'da. (uysa da, uymasa da) öğğk!..
Böyle şeyler yazmayın yahu.. Zaten yerimde zor duruyorum, bi de gazlıyosunuz böyle!..araltı adlı üyeden alıntı
Laaaaannnn!...
baba bende gelıcem esımle ama bısey merak ettım motorları nereye koyucaz yav orda o kadar motoru alıcak kadar yer yokkı
evt sallanmaya başladı gibi sankiaraltı adlı üyeden alıntı
ayak seslerimizi duydu sallanmaya başladııı
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
aidikurt adlı üyeden alıntı
baba birçok kez yazdık gene yazalım beya..
güvenliği olan otapark var..
ama mekana arka yoldan giriş yapılacak yoksa polis ceza kesiyo..
"O konuda rahat ol, sığar" diyor mekan sahibi. Vardır bir bildiği.aidikurt adlı üyeden alıntı
yaaw birincisi öss ye giricek adamlar gelemez buna 2.ci zaten gelemezdim şünkü sattık motoruPP))
motorun olması şart değil biz rock gecesi yapıyoruz dostumTOTTİ adlı üyeden alıntı
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
öss için moral olur bir saat iki saat takılır cıkarsın..TOTTİ adlı üyeden alıntı
motoru satmana üzüldüm hayırlısı... yenisini alırsın..
evt bekle bizi katharsisss bizz geliyoruzzzz
tasdik ediyorum: alındığım falan yokdemonicdreams adlı üyeden alıntı
biraz dışarı çıkmıştım, ondan cevap yazamadım
walla ben de çok heyecanlanıyorum yaa gel cumartesii geeeeeeellllll
bu kadar millet o küçüçük çorbacıya sıgacakmı kazma alper gerci ben 10-15dk takılıp gideceim için problemim yok ama yazık millete adam gibi bi corbacı bulsana 150 kişi gitcez diyosunuz 15 kişilik çorbacı ayarlıyosun yuh senin ayarlıcagın işe KAZMAAA
eveeett hadi eller, gorelim 150yi...
gunaydın arkadaşlar, yeni bir günde hepinize mutluluklar...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)