Aco dostum eğer gelemzsem bu arkadaşlara arşivinde mevcutsa KREATOR dan TEROR ZONE çalarmısın arkadaşların kulağının pası silinsin benimde kulaklarım çınlasın
Aco dostum eğer gelemzsem bu arkadaşlara arşivinde mevcutsa KREATOR dan TEROR ZONE çalarmısın arkadaşların kulağının pası silinsin benimde kulaklarım çınlasın
YÜRÜYEN BİR APTAL OTURAN İKİ AKILLIDAN DAHA ÇOK YOL ALIR
ayarla ve gel bende kabul etmiyorum gelemezsem kısmını kendi parçanı kendin çalteror adlı üyeden alıntı
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
ya güzel olur ama ben çok içerim dönüşte kesin kaza yaparım ama beni biri motoruna alıcam derse gelirm
aslan
Selamlar biz de orada olacagız Ortopedist+69 denizci 2 adet T-Shirt lütfen 1 adet M 1 adet XL Görüşmek üzere..
ya 2 gun kayboldum burası hala duruo aloooooo
S&S
walla yaa, nolmuş böyle
hadi yeni katlımcıları görelim
yok mu artıran? hedef 150 kişi. bastırın!!!
benide yazın benideeeeeee.
birtanede L beden istiyooom
Ben +5 falan getirmeyi planlıyorum, önceden haber vermem ama gelenleri
yaklasık 3 dk önce siteye üye oldum bi arkadasım sayesinde
ortam güsel görünüyor. partinize katılmak istiyorum bende fakat motorum yok
benim de yok ama gelicem ( serviste )cehennet adlı üyeden alıntı
zaten bu geziye alkol alıcaksan motorsuz gelmek daha iyi
hadi arkadaşlar 150...........
haftasonu kampa gittik süperdi, şimdi sıra bunda! hadi eller, gorelim ellerinizi.........-bu sefer de gelemezseniz walla kafalar kırılcak sonunda duvara vurmaktan ben şimdiden söyleyeyim -
Arkadaşlar 18 Haziran Pazar günü yani bu rock gecesinin ertesi günü sizleri Şaşkınbakkal sahile adalara karşı çay içmeye davet ediyorum.Ayılıp gelebilmeniz için saati 17:00 yaptım
Onur konuğu: 1 ay önce ciddi bir ameliyat geçiren babam dogma!
Herkesi bekliyorum...
Önemli not:Ben bu sefer MOTORUMLA(pembiş) gelicem
http://www.motosiklet.net/forum/show...282#post289282
[COLOR="Red"][U][B]:pr:PEMBİŞİM SATILDI :salut:[/B][/U][/COLOR]
günaydınnnnnn motorcu milletiiiii..
evet buradayız sooon 5 gün kaçırmayın..
haftasonu kalmalı gezi iyi geldi..
o moralle haftaya canavar gibi başladım...
katharsis de başka bir doping olacak...
evet evet sohbet yeni insanlar motorla ilgili sorusu olanlarrrr..
gelin katharsis e cevaplar orada...
herkese günaydın millet listemiz bugünde güncellenmiş bulunuyor listede adını görmeyen olursa haber versin ekliyelim
herkese hayırlı haftalar diliyorum ve hepinizi muhteşem gecemize bekliyorum evt elleri görelimmmmm
önemli not: zühtüpaşa o gece bizim için şarkı söyleyecektir haberiniz olsunnn
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
şimdi öncelikli iki sorum olucak bir giriş ücretlimi iki motorları bırakabileceğimiz yer varmı daha doğrusu motorla nasıl giricceğiz oraya
Alper Katharsis önüne motorlar ile nasıl gelicez onun tarifinide yaparmısın.
Cumartesi Gecesi Hava Durumu: Açık. Düşük: 60° F / 16° C Rüzgar KKB 6 mil. / 10 KM/S. Paşadan da bomba bi hava tahmini alalım
giriş ücretli değil dostum , motorları barın ön girişine ve yolun karşısında ayarlanacak olan boş yere koyabilirsin yalnız barın oraya istiklalden değilde arka yoldan gelmen gerekir istiklal caddesine giren motorlara ceza kesildiğini duydum aman dikkatFASTBOY3 adlı üyeden alıntı
giriş ücreti yok..FASTBOY3 adlı üyeden alıntı
motor parkyeri var..güvenlik var..
işte hafta sonu geziye gelmeyenlerin kaçırdıkları tıkla ve gör
bu arada bu geceye gelmeyenlerin kaçırdıklarıda pazar günü yayınlanacak
saygılarımla
KocaAdam(Süper Teneke) & Camadan & ChomChok & G.ECE
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)