Bende gelmek istiyorum. İsim Hakan, kuzeni de getirebilirim yanımda
Bende gelmek istiyorum. İsim Hakan, kuzeni de getirebilirim yanımda
listedesin dostumKalZ adlı üyeden alıntı
eveeettttt sıradakiiiii
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
Alper; millet mekanın önüne parkedilecek motorların başında iki tane güvenlik elemanı olacağını bilmiyor di mi hala!..
Bir de bunu okuyanlar şaka yaptığımı sanacaklar di mi? ama gerçek!..
bütün işi kendin mi yaptın?alper_tim adlı üyeden alıntı
LesPaul le beraber gittik niye demiyosun?
çok ayıp çok
evet, aco abi söyledi bunu bize dün akşam. daha önce söylemişmiydi bilmiyorum, ben dün öğrendim gerçekten de öyle. 2 tane güvenlik elemanı olacakdemonicdreams adlı üyeden alıntı
evt motorların başında 2 tane güvenlik görevlisi olucak mekan sahibi ali abimiz kendisi söyledidemonicdreams adlı üyeden alıntı
süper geceye hazır olunnnn
dünkü çalışmalarda dew ekran da wardı onun için clip getirmek isteyen arkadaşları sağlam kliplerle beraber bekliyoruz
evt lespaul da yanımdaydı sölememişim pardonLesPaul adlı üyeden alıntı
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
Bırak yaa, boşver gitsin.LesPaul adlı üyeden alıntı
İlk görüşmeye de beraber gitmiştik ferni ben bi de aha bu -serkan79'un deyimiyle- kazma. Biz aco'yla geceyi konuşurken o öyle dışarda takılıyodu. Sonra ertesi gün ben ilk sayfadaki yazıları yazarken malum arkadaş internette milletle okey oynuyomuş. Arada girip 150 kişi olcaz diyo ama geceye kendi gelir mi gelmez mi bilmiyorum.. burdan kısaca "yuuuuhhhh" diyorum.
(İki dakkada satarım, kralını tanımam )
ben bu yazılanları bi düşinimmm demek öle yaptın diyosun pekiidemonicdreams adlı üyeden alıntı
Kafana Serkan kadar taş düşsün... hatta taşı boşver, direk Serkan düşsün kafana... hem de alacağı motorla beraber düşsün!..alper_tim adlı üyeden alıntı
Lan senin emeğine kim laf edebilir!.. Oyarım edeni de.
kazmaymışım ya bendemonicdreams adlı üyeden alıntı
hehe
alper, abi ilk sayfaya motorların başında güvenlik beklicek diye onu da ekleyelim derim
Kazmasın tabi!..alper_tim adlı üyeden alıntı
Peki kazma nedir?.. Kazma; çok büyük eserlerde bile temeli hazırlarken ihtiyaç duyulan ilk şeydir. Olmazsa olmazdır. Kazma kullanılmadan bir Özgürlük Anıtı yapıbilir mi?.. Anıtkabir'i inşaa ederken kullanılan en temel malzeme neydi?.. İşte sen de böylesine bir kazmasın Alpercim!..
Katharsis In En Eski Mudavimlerindenim
Yillar Once Bi Arkadasim Atlamisti Onun Catisindan
Gerci Yaza Merhabayi Ben Orada Her Cumartesi Yapiyorum Bukezde Gelicem
Ama Motoru Nereye Park Etcemmm
Vivaldinin Onune Mi ?
evt motorlar vivaldinin önüne park edilebilcekUNFORGETABLE adlı üyeden alıntı
senide listeye ekledim
Arkadaşının hikayesini duydum dostum, üzücü bir durum.UNFORGETABLE adlı üyeden alıntı
Hayat bir şekilde devam ediyorsa eğer motorunu vivaldinin önüne parkedebilirsin ama bunun için biraz erken gelip yer kapman gerekecek sanırım. Aksi halde OrtaKahvenin ilerisindeki otoparkı kullanabiliriz.
ali abi mekanın önünü ev yan sokağın kaldırımlarını park yeri olarak kullanabileceğimizden bahsetti dün.
2 tane güvenlik elemanı başında bekleyecekmiş motorların, o yüzden sorun yok.
yan sokağı da kullanarak park sorununu hallederiz sanırım.
yine de sığmazsa hemen yakındaki otopark kullanılabilir
sanırım 98 yada 99 yılıydı hatırlıyorum o olayı o günden sonra uzun bi süre terasını kapatmışlardı katharsisin sonra bir sürü rivayet duydum söylentilerden aklımda kalan deep purple chıld ın tıme parçasını dinlerken bi bayan kendini boşluğa bırakmış öle bişeydi hatırladığım kadarıyla tabi bu söylenti neyse boş verinUNFORGETABLE adlı üyeden alıntı
bende toplantıdan araklayabilirsem kendimi gelcem ve anılarımı tazelicem nerden baksan 6 sene oldu gitmeyeli
YÜRÜYEN BİR APTAL OTURAN İKİ AKILLIDAN DAHA ÇOK YOL ALIR
evet arkadasımızın dedıgı dogru bu sebebten dolayı terasımız uzun bı sure kapalı kaldı.teror adlı üyeden alıntı
şimdi yenılenenen dekoruyla tekrar hızmet verecegız.
(hafızanız baya kuvetlıymıs 5 sene gectı bu olay ustunden).
esenle kalın.
o zamanlar çok takılıyorduk olay günüde sizin mekandaydık biz çıktıktan sonramı ne olmuş sanırım.Bilmiyorum o zamanki sahibide sizmiydiniz ama o olay beni baya etkilemişti sizin mekanda iki bira atar ordanda stüdyoya giderdik hatta bira o zaman 400 bin liraydı kemancıdada 500 bin liraydı hey gidi günler beaaco adlı üyeden alıntı
YÜRÜYEN BİR APTAL OTURAN İKİ AKILLIDAN DAHA ÇOK YOL ALIR
o olayı ben de duymuştum ama o sıralar takılmıyodum katharsise.
katharsis le birlikteliğim üniversiteye girince başladı 2002 senesinde. ondan sora ordan çıkmaz olmuştum zaten bir dönem
evet ordaydım ve kapıdaydım .sevdıgımız bı arkadastı.zaten o olaydan sonra terası acmamıstık uzun bı sure .baya etkısınde kaldık
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)