evet arkadaşlar ..
kış boyunca evdeydik şinci okullu olll
yok yaa şimdi katharsisi li olduk eylendik güldük dicez..
sizde bu işretle üzüleceklerden olmak istemiyorsanız kalkıp gelin..
evet arkadaşlar ..
kış boyunca evdeydik şinci okullu olll
yok yaa şimdi katharsisi li olduk eylendik güldük dicez..
sizde bu işretle üzüleceklerden olmak istemiyorsanız kalkıp gelin..
Ya bunlar harbi harbi neler kaçıracağını bilmiyor. Farkında değiller. Yazık yaa.
Onlar gecelerinin iyi geçtiğini zannederek bir yerlerde vakit geçirirken biz 150 kişi vicdanımız zerre sızlamadan deliler gibi coşucaz.
de mi ya demonic, hepsi bi haber...
hadi eller, gorelim 150yi, taxim de gorsun MTyi!
bakın gelmeyen arkadaşlar duyunda üzülün..
bizim kahveye girdim taksimde katharsis de müslüm gürses cıkacak dedim
şuana kadar 145 kişi olduk siz halaaa 'acaba gitsekmi '' diye düşünün..
abi kamp için uzak..yağmur vs.vs. dediniz..
Katharsis şehrin gödeğinde daha ne istiyonuz..
ben kaçıyorum malüm yarın eylence..güneş..deniz..beni bekliyoorrrr...
saat kaçta gidiyoduk yaw ilk sayfaya destan yazacagına yeri saati yaz yeter KAZMA ALPERR KAZMA KAZMA KAZMA KAZMA MUAHAHAHA ALPER YOK DİMİ ÇORBACI ARIYODUR ŞİMDİ
benıde yazmayı unutmayın )iki teker.com a uye olan 8 moto sevdalı arkadasta gelıyor.basdart+1 , dipnees+1 ,aco+1 bu arkadaslarıda lısteye eklersınız .tsk ler
Hoşgeldiniz ikiteker.com dan aramıza Alper arkadaşın aklı biraz havada bu aralar ben ona hatırlatırım ekler listeyeaco adlı üyeden alıntı
eEeEEe BEN ?LesPaul adlı üyeden alıntı
Alper_tim beyfendi bana +2 daha yazarmısınız size zahmet.Toplam +3 oldum.Artarsa haber veririm.Saygılar
arkadaslar ben aldım adınızı kamp donusu eger alper eklemeyi unutursa ben hatırlatıcam...
hadi bakalım 150..........
sen rockçımısın?destinyofrock adlı üyeden alıntı
öle destinyofrock yazmakla olmaz bu işler, gel de görelim bakalım
Doğrusu bu yeni nesil rockçıları anlamak mümkün değil kafa tutmalar falan çocukça bence iyi olan kazansınLesPaul adlı üyeden alıntı
hangi yeni nesil?destinyofrock adlı üyeden alıntı
ben senden 5 ay büyüğüm
görücez kim kazanıyo bakalım
Büyüklük yaşla olsaydı ooooooooLesPaul adlı üyeden alıntı
nesilden bahsettiğin zaman kronolojik sıralamadan bahsetmen gerekirdestinyofrock adlı üyeden alıntı
bu da yaş demektir
O sıralamaya girmek isteyen kim yada sıra sürü vs... benden uzak olsun ben destinyofrock piskolojisiyle hareket ederim bitmiştirLesPaul adlı üyeden alıntı
bunu savunuyosan kendin "bu yeni nesil" gibi kelimeler kullanmıcaksın o zamandestinyofrock adlı üyeden alıntı
7 gün 9 saat sonra 150 kişiyle KATHARSIS'deyiz
(aco'nun, mekan sahibi olmasına rağmen adını listeye yazdırması çok ince ve ders verici nitelikte bir hareketti. Eğlenceyi 'içeride' yaşayacak.)
evt listemi,z güncellenmiştir 17 haziranda 150 kişiyle sallıyoruz katharsis'i
kayıtlar dewam ediyooorrrrrr
dün gece sizler için yağmur altında mekana gittim resimleri çekmek için ama aco bizim için dekorasyon çalışması başlatmış olduğu için o haliyle resim çekmedim sanırım çarşamba akşamı çalışmalar biteecek ve resimleri o akşam çekebileceğiz geçici rahatsızlıktan dolayı özür dileriz
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)