bugüne kadar rockçı olmayan daha aydınlanmamıştır zaten
kanına girmemiz lazım bunların
ayrıca anathema'nın alternative 4 dan da çalalım diorum ama bunalıma girmeyiz de mi?
bugüne kadar rockçı olmayan daha aydınlanmamıştır zaten
kanına girmemiz lazım bunların
ayrıca anathema'nın alternative 4 dan da çalalım diorum ama bunalıma girmeyiz de mi?
cause suicide is painless / It brings on many changes / And I can take or leave it if I please, /
and you can do the same thing if you please
lespaul_84 adlı üyeden alıntı
........... .............
alper, abi kız arkadaşımın sana selamı var
paso senle konuşuomuşum msn de ama dert etmiyo merak etme
ayrıca bizim forumdan nefret ediomuş
cause suicide is painless / It brings on many changes / And I can take or leave it if I please, /
sende ona selam söle kardeşlespaul_84 adlı üyeden alıntı
bizi tanısın sevdiririz kendimizi
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
yok abi sizi sever de, forumu sevmiyomuş çok zamanımı alıo die
abi onu da üye yap bence.Bak ben öyle yaptım kurtuldum ( DeepShock)lespaul_84 adlı üyeden alıntı
abi biraz çakal galiba.
üye olmuyo da girip girip bakıyo. online sın yine, ne iş çeviriyosun bakim falan dio
hesap verioz bu yaştan sora
amaaaan gençsiniz arkadaşlar yaşıcaksınız bunları tabii ki.İlerde bunları hatırlayıp güleceksiniz.Gençliğinizi yaşayın
ooo sen erken vermişsin yuları eline senin iş bitmiş sölimmmlespaul_84 adlı üyeden alıntı
yarın akşama izin alabildin mi sen
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
aman abi durun bişey yazmayın, okumuş yadıklarımı
telefon açtı demin arkamdan konuşuosun dio
demek hatun seni çok sıkıyo, daraltıyo ha!.. çok üzüldüm kardeşim. Ama ayrılmak tek çözüm mü, iyi düşün bak. Msn'de sinirliydin ille de ayrılcam falan diyodun ama bence bi daha düşün bak.lespaul_84 adlı üyeden alıntı
abi bak beni yakıyosun ben de seni yakarım
Abartma istersen kardeşim yaa. Niye yakıyosun kızı. Tama ayrıl istersen ama, yakmak... cık cık cıklespaul_84 adlı üyeden alıntı
olm abartmaytın lem yenge kızmasın sora bak altta misafirin biri o uyarimmm
şakayı tadında bırakalım
Yok canım ne abartması, ne şakası. Ben bişey demedim zaten!.. Fotomontaj bunlar.. şey fotoşop.. biri benim hesabıma girmiş. Kullanıcı adım bilmem neyim hacklenmiş!..
ben ihtimal vermedim zaten senin yazdığına
skullhunter+1 yazılmış listede.
starsailor da ayrı yazılmış..
anlamadım yaaa skull başka biriyle mi gelio yoksaaaa
Ducatista:)
onun artçısı kız arkisi var zaten onla geelio die yazdıkstarsailor adlı üyeden alıntı
sende bul kız arki ssanada +1 yazalım
o kız arkadaş benim işte alper_timalper_tim adlı üyeden alıntı
+1 olan ben miyim yoksa başka biri mi onu çözemedimstarsailor da ayrı yazılınca
Ducatista:)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)