::Alper_tim ne yürekli adamsın bea seni tanımaktan gurur duyuyorum:alper_tim adlı üyeden alıntı
::Alper_tim ne yürekli adamsın bea seni tanımaktan gurur duyuyorum:alper_tim adlı üyeden alıntı
alper_tim iyice saçmalamayı başladın ha 31.sayfaya ulaşmış topic ondan mı acaba aha ben de saçmalamaya başladım metallica kadar taş düşsün kafamıza, sallanmasın o kafalar bi daha.. futureshock senin ki de sallanmasın.. yoklan olmaz.. sus.. susturun beni..
Wake me up before you go-go
Don't leave me hanging on like a yo-yo
die bi türkü vardı o aklıma geldi.
Abi işten ayrıldım bütün gün evde takılıyom canım sıkılıyo valla.Ya gezioruz ya evde internet başında.Yapıcak bişi yok.İnsan belli bi süre sonra saçmalamaya başlıyo.Mesela 1 saat önce sağnak yağış altında açık havuza girdik şapu şupur yüzdük.Allah sonumuzu hayır etsin
stir me up
stir me up
KocaAdam(Süper Teneke) & Camadan & ChomChok & G.ECE
Burdanda anlışıyor ki yalnız değilsin. 17 haziranda arkadaşını da getiriyorsun. Konu kapanmıştır.FutureShock adlı üyeden alıntı
Alper arkadaşın +1'ini (ya da daha fazla) yazıver sana zahmet.
kutluyorum seni dostum gözünden hiç bir şey kaçmıyo
yaz alper yaaazzzz... hadi bakalım 150!
yav çok güldüm süpersin valla.demonicdreams adlı üyeden alıntı
Yazın uleyn bana da +1.artık kim olur o +1 bilemem ama yazın siz ( eee kem küm kavga çıkıcak valla okumaz inşallah )
benide yazin dayanamam geliorum bende (tbi isterseniz) +1 imde var
teski üzgünüm ama tüm yerler doldu...teski adlı üyeden alıntı
ama bi dakka... neyse sen gel yaa. Ben dışardan dinlerim artık.. feda olsun
yazıldın bile dostum +1 le beraberteski adlı üyeden alıntı
bende kendime +3 yazdım war mı arttıran
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
ben artırıyorum +1 belli değil bu akşam öğrencem bakalım yeğende gelirse eğer
dur be benim esas rock meraklısı yeğen var onuda çağarayım bakayım. ozaman+2 olabilir.
yaw 1. sayfaya baktımda kroki konmuş..ne güsel olmus hazırlayanın ellerine sağlık..
S&S
paşam sanada bi +15 yazalım mı
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
evet paşam güzel işçilik olmuş kroki
kroki için demonic dreams arkadaşımıza teşşekkür ediyoruz
eline koluna sağlık
zuhtupasa adlı üyeden alıntıehe ehe.. Paşamdan almışım takdiri, duvar koysanız önüme durduramazsınız artık. alper_tim; senin aklına geldi. Ben sadece hamallığını yaptımalper_tim adlı üyeden alıntı
herkese meraba
2 tane finalden çıktım. beşiktaşta internet kafedeyim şimdi sitemi özledim
hayatımda 3. kez internet kafeye gelişim galba
kroki iyi olmuş, tebrikler
noldu ben yokkken var mı bi detay?
cause suicide is painless / It brings on many changes / And I can take or leave it if I please, /
and you can do the same thing if you please
Beni eklememişsiniz listeye :(
Marmara Cafe'nin hemen yanında Klan Cafe ve Bar var, sık sık roaya takılıyorum ben de.
bana da +1 yazın ya, mutlaka yanımda birini getiririm. daha kim olduğu belli değil
cause suicide is painless / It brings on many changes / And I can take or leave it if I please, /
and you can do the same thing if you please
Alper birazdan ekler.Khutuck adlı üyeden alıntı
Lespaul ayrıntı mayrıntı yok. Herşey olabileceği kadar mükemmel de.... de'si gelemeyenlere üzülüyorum ben yaa.. neler kaçırdıklarını bilmiyolar. Onları aydınlatmamız lazım.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)