yaw daa topic acılmadan önce ben gelemem dedim nihata gecen cumartesi günü dediimmmi demedimmi dedim dedim
yaw daa topic acılmadan önce ben gelemem dedim nihata gecen cumartesi günü dediimmmi demedimmi dedim dedim
demonicdreams şu saatten itibaren serkan'ın aleyhinde her şeye şahitlik eder (yalan da olsa) ayrıca ferni'nin her lafının altına düşünmeden imzasını atar.ferni adlı üyeden alıntı
Bu ikisi bir arada olunca balla kaymak der!..
biliyom zaten baska bi gün olsun serkan gelemez demişler sen kabul etmemişsin serkan gelirse ben gelmem demişsin haberlerini alıyoz yane ajans saglam valla üzüldüm hiç beklemezdim senden böle bi cevap
katılıyorum demonic e
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
saolasın demonic
her durumda arkandayım dostum
alpercim seni unuttum sanma
serkana da ne diim artık, gelme taam mı gelmeeeee...
msn gibi olduk erhan oyacak bizi wallaferni adlı üyeden alıntı
bu arada bize destek olucaktı hiç görmedim kendisini topicde
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
Ben gelmeyeyim ya bu sizinki ne samimiyetmiş böyle...Neyse ben de yalnız çouk tribi bira kağıdını soyarım herhalde
net'ten çıkıyorum şimdi. çıkmadan önce son bir şey yazıyorum
150 KİŞİYLE KATHARSIS'DEYİZ
17 HAZİRAN'DA
demonic doğrusun dostum
arkadaslar hepberaber ortak hareket lufen bira şişesinin kaadını soymak da beraber
Meğer geyiğe ne hasret milletmişiz bizMadem söyleyeceklerimiz çok;o halde mirc grubu oluşturalım diyorum.Ne diyorsunuz?
sen gel senle de samimi olucaz merak etme sen bile şaşırcan ne oluyo dieeemotocycleboyreigns adlı üyeden alıntı
gel sen gel, yalnız bırakmayız seni merak etme
hep beraber soycaz bira şişesinin kağıtlarını
cause suicide is painless / It brings on many changes / And I can take or leave it if I please, /
and you can do the same thing if you please
Alper ispiyonlamadan ben kendim söliim arkadaşlar ben gelemiyorum bi kıs arkadaşımın doğum günü var 18 inde kusura bakmayın :(
kız arkadaşınla beraber gelin?
bahane değil bunlar..
cause suicide is painless / It brings on many changes / And I can take or leave it if I please, /
and you can do the same thing if you please
ohoooo cenk olmadı, sen her bişiie gel de buna gelme, al kız arkadasını da oyle gel, ben pasta konusunda uzman oldum zaten
yok valla onun 18 inde öss sınavı var olmasa gellirim
buldum feni bana acele yardım et ben ne hediye alıcam :(?
burası msne dondu ozelden at bana msnini ordan konusalım bu uzun süerer kitlenmesin topik
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)