bana öyle bi bilgi gelmediserkan79 adlı üyeden alıntı
seninle görüştü heralde
bana öyle bi bilgi gelmediserkan79 adlı üyeden alıntı
seninle görüştü heralde
cause suicide is painless / It brings on many changes / And I can take or leave it if I please, /
and you can do the same thing if you please
senle görüştük ya olm kaç tane ayakkabıcı war sitedeserkan79 adlı üyeden alıntı
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
banada gelmedigine göre rüya görüyo bu herif AHA TOPİC SAHİBİ SATTI MİLLETİ
nereye kaçıon sen bakimmm aha yakaldımm ensedennnserkan79 adlı üyeden alıntı
ne satacem lem hem ben ayarlimm barı arkilerle hemde satimmm yok yeaaaserkan79 adlı üyeden alıntı
ulem bu fenerlilerden korkulur hee hepsi böle bunların ortalığı bulandırmaya meraklılar
hakemleride ayarladılar bunlar ama gene biz şampiyon olduk takdiri ilahi işte
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
fenere laf yok len yakarım KATHARSİS i
gel yak bakalım nasıl yanıyomuş siz bi senede biz şampiyonuz demişştinizserkan79 adlı üyeden alıntı
neyse olaya ciddi konular girince benim şalterler atıyo kimsenin kalbini kırmıyim akşam akşam
valla lespaul ve alper geleceimi biliyodu sırf senin yüzünden gelmiyom ferni aha vazgectim şu andan itibaren
yok abi yok, yine gelirsin sen, bizi kıramazsınserkan79 adlı üyeden alıntı
cause suicide is painless / It brings on many changes / And I can take or leave it if I please, /
and you can do the same thing if you please
o ferni denen pis beşiktaşlı ayaklarıma kapanana kadar gelmiyorum
baaa bana attı topunu satısının!
sen ne dion yaw serkan askolsun kırılıyom buralarda tam da her sey yolunda giderken...
ne kapancam BEŞİKTAŞAŞK bizim kanımız canımız, yoluna ölürüz de gecmeyiz!
satıcı mıyız yahu biz
tarih yazmaz!!!!
abe kömmerling var yapıstırırız
Katharsis'e dil uzatanın dili kopsun!..
Yapılan herşeye rağmen 17 haziranda 150 kişiyle Katharsis'deyiz!.. kahrolsun kutsal ittifak!..
serkan, ilk görüşmemizde pastanı iade edicem.
tişörtleri vermem ama
herkez gördü ferni gelmemi istemiyo gelmiyom o kadar dedim
yok yok son dediklerinden soona yapıştırma kalsın! maclarda bol bol yapıscam ben zaten gooooool derken
ben demiştim zaten ki alpere, serkanın gelemiyceni gunu ayarlamazsak olmaz olamaz die demonic de sahit de mi?
serkan kime olduu gayet belli zaten ezelden...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)