seni bağlicak bide nereye yatıyon öleaaa pajam ceza yazmıj hıck bana neyse ben şöyle bi kenar kuytu bulup uyuyayım barii hıck
seni bağlicak bide nereye yatıyon öleaaa pajam ceza yazmıj hıck bana neyse ben şöyle bi kenar kuytu bulup uyuyayım barii hıck
etrafına bir baksana evrendeki herşey sana hizmet etmek için yaratılmış.........
taam len baglıom senii. hem 69 yap bide konus..
ismini yazdırıp gelmeyenlere ceza olarak bi kamyon içirip tekerleme söyletelim.
mesela: "zühtüpaşa pasajı" desinler
hahahahaha demonic süper...
gözlerini bagladıktan sonra, kendi etraflarında hızla dondurup sonra da herkesin ortasına bırakbiliriz!-seme motorcular-
oo paşam yeni gördüm motor hayırlı olsun güle güle kullan
KocaAdam(Süper Teneke) & Camadan & ChomChok & G.ECE
ulen ne adamsınız yaw..demonicdreams adlı üyeden alıntı
güzel bir gece temennisiyle
beni de ilave edin arkadaşlar
yaz alper yaaaaaaz...
listedesin dostum tamamdırhunter2 adlı üyeden alıntı
şu an itibariyle sayımız 50 olmuştur kayıtlar dewm ediyorrrrr
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
Selam,
17 Haziran'da tanışmak amacıyla aranızda olmak istiyorum.
Sevgiler,
AA.
34 GS xxxx, may the force be with you...
MoER, MoMMO
şimdi ferni alper_tim ve ben.. hemen birşeyler yapalım, birilerini daha bulalım.. hiç olmadı mahallenin kahvesindeki gençlere 20'şer lira verelim ve katharsis'e getirelim, 100 kişiyi geçelim. demesin millet sonra "yuhunlan beceriksizler. bu kadar mıyız?" diye.
aytugarikan'ı da ekle.. benim motordan var hem de arkadaşta, yanına bi yıldız iliştir bi zahmet
demonic haklısın ben şimdiden calışmalara baslıyorum, o zamana kadar hayırlısıyla 150 olcaz mekan yıkılcak
en fazla 15 kişi olursunuz
serkan baltalama calışmalarına bir es ver valla yoksa sonraki gezide melihi getirince yapmıcam dadılık falan o olcak, hem daha köfteler, yengenler var bak...
bence kampanya yapalım...
yanında bir kişi getirene bir bira bedava ..
iki kişi getirene 3 bira bedava ..
15 kişi getirene bardan horum baglayalım..
serkan 79 fuar kaç gün sürecek...
genelde butür organizasyonlar sondakika da ya çoşuyo yada duruluyor. paşam saolsun onun gelmesiyle zaten 100 kişiyi bulur.
KocaAdam(Süper Teneke) & Camadan & ChomChok & G.ECE
tamam ozaman en fazla 25 kişi olursunuz
25 e kapıdan girmem len ben.. artık alıştık 3 haneli rakamlara..
S&S
serkan bak gelmio, satıyo olman da gozumden kacmıyo diiilll....
beleş bira yok vedat zaten biralar neredeyse alısına geliyo, garson cocuklara ayıp olmasın diyerek bu fiyatları koyduk şiiiişşştt
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)