ya ne ölmesi kardeşim ya, adam gibi iç eğlencemizi bölme bizim orda
ya ne ölmesi kardeşim ya, adam gibi iç eğlencemizi bölme bizim orda
cause suicide is painless / It brings on many changes / And I can take or leave it if I please, /
and you can do the same thing if you please
alkol kontrolü tarafımdan yapılcak haberiniz olaaaaaaaaaa..
ayırca denetleme var dikkkaaaaat. tırnak kontrolü vs. hazır olun..
S&S
evt millet nasılsa sabahlıcaz orda ben cuma akşamı taksime gidip birde çorbacı ayarlıyacam c.tesi günü çorba fiyatlarınıda ana sayfada görebilirsiniz çok çılgın olcak çokkkkkk
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
çeeeeeeeek damardan 1 tuzlamaaaa..alper_tim adlı üyeden alıntı
S&S
alper çorbacılara bu cuma bakalım madem öle ya
öbür cuma geç olur
aslında çorbacı değil de işkembeci demek lazım ohhh
cause suicide is painless / It brings on many changes / And I can take or leave it if I please, /
bak corbacıya gelirim işte
alper süpersin, corba da oldu mu on numara olduk demektir...
corbacıya da söyel limitsiz cay isteriz
bu arada eger uyarsa ben de gelirim, madem beraber basladık bu işe yalnız bırakmayalım de mi? -demonic hadi hazırlan corbacı arastırcaz -
yaw alper bu arada kaç kişi olduk? taksim yıkılmasın..
S&S
paşam çok güzel bir noktaya değindin.
mekan sahibi terasa kaç kişi sığabileceğinden bahsetmiş miydi?
lespaul merak etme, biz en az 50-60 kişi oluruz demiştik hatta o sayı 100 bulur gecer bile demiştik, o da sorun yok demişti...
ayakta yer kapasitemiz 150 kişi felan war terasda alt katada adam sokarız olmazsa dert etmeyinlespaul_84 adlı üyeden alıntı
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
ben alta girerim..
S&S
PAŞAM şu an itibariylen 47 kişiyiz yalnız benim arkilerde gelicek daha onları eklemedim
paşam sen konuşmanı yaptıktan sora seni alt katta özel yataklı odaya yollucam ben merak etme
çorbacıda aynı sokaktaymış zaten ben cuma akşamı bi kalite kontrol yapimm uygun olursa anlaşırım orayla c.tesi günü fiyatlar ana sayfadaferni adlı üyeden alıntı
sınırsız çayıda ayarlarım merak etme sen
benim de arkadaşlarım gelebilir.
bi konuşiim de kesin sayıyı söliyim.
gelsinler tabi böyle fiyatlar böyle müzikler kaçarmı o gece yawww
baksana meşhurda olucaklar video çekimleri felan
sora çorbacıda ayılma çabaları bak yok yok walla
MT ailesi eğleniyo
benide ekleyin içelim güzelleşelim
ben yanlız başıma korkarım...alper_tim adlı üyeden alıntı
S&S
eklendin sende dostummarques adlı üyeden alıntı
ben seni yalnız gönderirmiyim paşam ayıp ettinzuhtupasa adlı üyeden alıntı
listeye ismini yazdırıpda gelmiyecek olanlara ne ceza verelim arkadaşlar
arkadaslar bilmiyorum napın edin gelin, gelmeyenleri bir sonraki toplantıda ayrı bir yere tecrit edip yemek, su, içki vermicez; bir de üstüne ortaya alıp parmaklarımızla göstererek rencide edicez
hadi ellerr, kacmaz bu buluşma....
bence uzun bi kalas üstüne oturtup katrana buluyalım sorada üstüne tüy dökelim bu daha matrak sorada dolaştıralım MT üyeleri arasında gelmiyenleri
paşam senin fikrin nedir
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)