paşam buyur beni çağırmışsınzuhtupasa adlı üyeden alıntı
paşam buyur beni çağırmışsınzuhtupasa adlı üyeden alıntı
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
sende hemen atlıon lapinalper_tim adlı üyeden alıntı
nerde lem bu rockerlarr hopp rockerlar elleri görelimmm hadi bakimmm
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
burdayııııııııım brit rock sever olarak
Ducatista:)
evt rock sever bi dostumuz aramızda bizi yalnız bırakmadı diğer elleride görelimmstarsailor adlı üyeden alıntı
ünlü olmak isteyenler sıraya girsin
çekim var yine
Bizim de ufak bir ihtimal Bulgaristan'a gitme durumumuz olabilir,haberleşelimprovomr adlı üyeden alıntı
sen getiriyon demi kamerayıgazlabeni adlı üyeden alıntı
açık çekimmi yoksa gizli çekim mi yapacaksınız
noluyo
etrafına bir baksana evrendeki herşey sana hizmet etmek için yaratılmış.........
canlı parti çekimi yapacak arkadaşlar sora burda yayınlancakcuk_o adlı üyeden alıntı
evet ya, çekim yapalım güzel olur
ya 70 değil 100 de verili whitesnake'e. bi sürü kredi kartı borcum var, onları nası helledicez bilmiyorum walla.
sorun o
cause suicide is painless / It brings on many changes / And I can take or leave it if I please, /
and you can do the same thing if you please
gizli işimiz yok herşey açık seçik olacak umarızalper_tim adlı üyeden alıntı
mekan sahibi kameraya veya çekime bişi dermi acep?
mekan sahibi kamera konusunda çok tutucuymuş
kamerayla girmeye çalışanlara içki vermiyo haberin olsun
yok hocam getir ya nolcak
cause suicide is painless / It brings on many changes / And I can take or leave it if I please, /
tamam hocam ben de ışıkçı olim iyi anlarım o işlerden kırmızı ışık yakcaz demi
etrafına bir baksana evrendeki herşey sana hizmet etmek için yaratılmış.........
hadi arkadaşlar ellerrr.... hava güzel, ucuz içki, süper makara, hoş sohpet hepsi-herkes bir arada! bu buluşma süper olacak!
-yoksa koca MTden bu kadarcık mı rock sever cıkıcak?-
bu arada farklı tarzdaki arkadaşları da dışlıyor gibi olmayalım, arkadaşlar 'ne olursanız olun ama sizler de gelin!'
SLM ben geliyorum ama orda biraları ben fıcı fıcı satarım galiba kop kop yaparız hemde valla ben dahatacam şimdiden hazırlanıyom depara atın ölümü arpadan olsun
arpa diil suyu
suyu değil mayası
hadi ya ölemiydi
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)