demonicdreams, iş mi bu senin yaptığın!!
şiddetle kınıyorum seni! o gece seni orda karambole alırsak neden yaptınız deme
ama geçmiş olsun ya, çok acı bi durum
demonicdreams, iş mi bu senin yaptığın!!
şiddetle kınıyorum seni! o gece seni orda karambole alırsak neden yaptınız deme
ama geçmiş olsun ya, çok acı bi durum
cause suicide is painless / It brings on many changes / And I can take or leave it if I please, /
and you can do the same thing if you please
bence sen "over me" yerine game over desen...demonicdreams adlı üyeden alıntı
arkadaşlar ben ilk kez katılıcam kim kimdir vs.yaka kartı gibi bişeymi kullanıcaz,
salakça bi sorumu oldu bu?
estagfurullah.. ilk defa gelcek arkadaslar için yedek yaka kartı yanımızda getirecegiz.kudra adlı üyeden alıntı
ayrıca sen geldiğinde zaten tşörtlerden herkesi tanırsın.. dahası sende onlardan bi tane alırsın..
S&S
hoooopp, bizim başlık yukarı
yarın makina dinamiği finalim var. demin arkadaş söledi 2. vizeden 75 almışım, çok rahatladım. daha çalışmadım, gidim de çalışiim artık
cause suicide is painless / It brings on many changes / And I can take or leave it if I please, /
and you can do the same thing if you please
lan manyak alper gelmicem dedim ya ne listeye yazıp duruyon durmadan kanıma giriyon ben 17 sinde senelik izne cıkıyom türkiyede görmedigim yerler var çanakkale, safranbolu, kapadokya v.s her yeri gezecem istanbula dönmem ay sonunu bulur isteyen bana katılsın
çanakkalede hoşmelim yemeden gelme özellikle fırınlanmışından tavsiye çanakkale saat kulesinin yanından gir ve babalığın yerinde ye aynalı falan bi mekan tavdiye ederim.
KocaAdam(Süper Teneke) & Camadan & ChomChok & G.ECE
Paşam ne game over'ı yaa.. dur bakalım daha yeni başlıyoruz..
lespaul_84 orataya alın bakalım beni. Pek bi dışlanmış hissettim, yakarım canınızı, yakarım katharsis'i
Alooo.. Rock Gecesi var diyoruz.. Gelsenizelannnnnn..
nereye gidersen git 25 haziranda burdasın...serkan79 adlı üyeden alıntı
S&S
paşam 25 haziranda ne var bi çıtlatıversen de meraklanmasak
25 ine kadar dönerim abizuhtupasa adlı üyeden alıntı
paşa sen 25inin topiğini açmamışssın daha valla çok güzel yer beni ilk sıraya yaz
serkan79 adlı üyeden alıntıve... nereye gidersen git 17'sinde de Taksim Katharsis'desin!.. O kadar (tartışma bitmiştir)zuhtupasa adlı üyeden alıntı
sürprizler geliooo 25 hazirana...
S&S
paşam sen varsan işin içinde şimdiden yaz beni listeye...zuhtupasa adlı üyeden alıntı
paşam kestane veya yumutra festivali değildir dimi....kih kih..
cuk-o ..doğru diyon değiştirdim..
bikere mısır değil yumurtaydı o
etrafına bir baksana evrendeki herşey sana hizmet etmek için yaratılmış.........
9 temmuza erteledim.. duyuracagım..VIP ve mukemmel bir organizasyon olması adına..
S&S
a2 sınavı var
haaa 8 temmuz da idi yaw ohhhhh
yaww şu site sakinlerinin sınavları bitmezmi...camadan adlı üyeden alıntı
yada sınava girenler para veriliyoda millet işsizlikten sınavamı giriyo..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)