Merhaba,
Benim gün içi en uzun yol tecrübem 600 km civarı, zaten her gün 600 km yol yapılsa 10 günde çok rahat 6000 km yapılır.
Fakat mesele motosikletin konforu ve gücü ile de alakalı, misal benim önceki motosikletim cb125e ile 600 km yol yapmak adamı öldürüyordu.
Duke 390 depo sorununu saymazsak, konfor sele ile uzun yola daha uygun.
Ybr ile büyük sıkıntı. Cbr da bence sorun olur, malum SS tarzı olduğundan sizi yoracaktır.
Birde tek silindirli motosikletler de en büyük sorun titreşim. Bir kaç saatlik yolculuktan sonra ciddi sıkıntılar başlayabiliyor.
Mesajınız dan anladığım kadarı ile Cbr 250 almayı düşünüyorsunuz. Eğer alıp biraz uzun yol yapıp sorun yok derseniz tabii buyrun gelin.
Malum bir çok malzeme taşımak gerekecek. Çanta konusuna da çözüm bulmanız gerekecek.
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:38 ----------
Merhaba Sinan bey,
Kusura bakmayın biraz üşengeçlik diyelim sizi de arayamadım
Evet dediğim gibi her şeye açığım. Gerçi Ankara dan yazıyorsunuz fakat bir ara yüzyüze gelip konuşursak daha faydalı olabilir.
İkimizin rotası da kabaca 4500 km gibi, benim için sorun olmaz 8000 km ye kadar uzatabiliriz.