2016 mayıs ve haziran ayı için balkan ve avrupa turu.
Reklamlar
-
Niyetim var benimde ama o tarihlere denk gelirmiyim pek bilemiyorum. Ayrıca sizle uyuşurmuyuz bilmiyorum. Geçen pulsarı ile 33 günde 12000 km ile yaklaşık 9-10 ülke gezen arkadaş gibi bir tur planlıyorum. tabiki 30 günlük değil daha kısa olacak ama pulsarla geleceğimden sizide yavaşlatabilirim heralde, insallah güzel bir yolculuk olur.
Reklamlar
-
S6453 adlı üyeden alıntı
20 Eylül bana da uygun. Buluşma yeri Düzce gibi görünüyor sanırım
Aynen hocam herkes için uygunsa o gün toplanırız.
HAZZILHAR adlı üyeden alıntı
Ne kadar zamanda tamamlamayı düşünüyorsunuz bu rotayı ?
Walla kesin bir şey diyemiyorum. Kaç kişi gelecek gelen kişilerle ortak bir şeyler belirlenir.
Ama 15 20 gün arası olacak sanırım.
oktay33 adlı üyeden alıntı
yahu artık teknoloji çağındayız.
Skype diye bir program var.
topluca konferans yapın. konuşun,tartışın.
ha motor sürmek için buluşmak istiyorsanız o ayrı...
ben yılda 1-2 defa Avrupa turuna çıkarım.
ileride sizlere yardımcı olurum.
İyi güzelde, en az 15 gün birlikte gazlayacağım insanları yüz yüze görüp tanışmakta isterim.
Malum 3 5 saat bir iş değil.
Erhan Erdil adlı üyeden alıntı
Hocam plan 2016 yılı için bu ay sonu dersen, benim için mümkün değil.
agrasiwe adlı üyeden alıntı
Niyetim var benimde ama o tarihlere denk gelirmiyim pek bilemiyorum. Ayrıca sizle uyuşurmuyuz bilmiyorum. Geçen pulsarı ile 33 günde 12000 km ile yaklaşık 9-10 ülke gezen arkadaş gibi bir tur planlıyorum. tabiki 30 günlük değil daha kısa olacak ama pulsarla geleceğimden sizide yavaşlatabilirim heralde, insallah güzel bir yolculuk olur.
Bence sorun olmaz ama senin bileceğin bir iş. Ben bile 390 nı gider ayak değiştirsem mi diye bütçemi gözden geçiriyorum.
osis adlı üyeden alıntı
Bende tanışmak isterim... motorum yol motoru olmadığı için pek uzağa gelemem çok uzaklardan kişi yoksa aslında mudanya güzel bir buluşma yeri olabilirdi belki
İstersen bursa da birlikte gazlarız. ;)
İki şey sonsuzdur insanoğlunun aptallığı ve evren. Albert EINSTEIN
-
arkadaşlar buluşma günü netleştiğinde bende orda olucam kısmetse ben istabbuldayım. eskişehir de olut bursa da fark etmez birbirimizi yakından tanısak ve denildiği gibi iyi bir plan yaparsak çok eğleniriz :D
-
15-20 gün arasını okuyunca kafadan moralim bozuldu çünkü benim maksimum gelebileceğim gün sayısı 10 gün. Gene de 20 eylül pazar günü buluşmaya gelmeye niyetliyim, işimi organize edebilirsem. Buluşma saati v.s ile ilgili detay yazarsak ben de İstanbuldan gelmeye calışacağım.
-
bariscinar adlı üyeden alıntı
15-20 gün arasını okuyunca kafadan moralim bozuldu çünkü benim maksimum gelebileceğim gün sayısı 10 gün. Gene de 20 eylül pazar günü buluşmaya gelmeye niyetliyim, işimi organize edebilirsem. Buluşma saati v.s ile ilgili detay yazarsak ben de İstanbuldan gelmeye calışacağım.
O zaman 20 sinde Abant gölündeki, müzenin önünde buluşalım. Uzaktan gelecek olanları da düşünerek saat 12 iyi midir?
Birlikte öğle yemeği yiyerek bu konuları da konuşuruz.
-
arkadaşlar 20 sinde kesin mi ona göre işlerimi ayarlamam lazım 19 u olsa sorun yokta pazar günleri çalışma olasılığım var...
-
Arkadaşlar buluşma tarihini ayın 19'u yapmamız mümkün mü acaba?
anadoluyollarinda.blogspot.com.tr
-
Tamam 19 olsun
20 için kimse geliyorum demedi henüz.
-
Ahmet Bey ben 19 unda oradayım
-
19 u bana da uyar saat kaçta buluşma peki ?
-
Saat 12 dedim ama 13 yapalım. Ben sabahtan Kütahya ya ugrayarak geleceğim.
-
Ben saat 13'de Abanttayım
-
Hocam ben 600 lük motor düşünüyordum ama bu plan için daha düşük cc alıp katılabilir, bir bütçe belirlenirse ona göre bir plan yaparım bende.
-
-
İşlerimi bitirebilirsem gelmeye çalışacağım belki biraz gecikebilirim.Şimdiden gelecek arkadaşlara iyi yolculuklar.
-
Konuşma detaylarını yazmanızı rica edeceğim, bugün gelme imkanım olmadı iş yüzünden ama gezi programı için yakın takipteyim.
-
Öncelikle Sinan hocam ve eşine, Ayrıca İlhan hocama çok teşekkür ederim.
1,5 saat yakın geç gelmiş olmama rağmen kesinlikle bir tek kelime etmediler. Tekrar özür dilerim.
Bir çok konuda fikir alış verişi yaptık, çok güzel geçti. 9 saatten fazla motosiklet kullanmak zorunda kaldım ama fazlasıyla değdi.
Ortak fikirler kabaca;
1- Çadır kampı yerine hostel tarzı konaklamalar yapmak. Çadır yeri arama ve güvenlik gibi sorunlar nedeniyle böylesi daha iyi olacak.
2- Çok ülke gezmekten ziyade daha az ülke gezip, dolu dolu gezme fikri oluştu.
3- Ayrıca yolculukları gündüz yapmayı kesinleştirdik.
4- Turu en fazla 15 gün olacak şekilde konuştuk.
-
Selamlar
Geniş planlanmış, üzerine fikirlerin yoğrulduğu, güzel bir gezi olacak gibi.
Şimdiden tekeriniz düz bassın, kazasız belasız gidip gelin
Takipteyiz..
-
Ben gelemedim kusura bakmayın tekrar tekrar özür diliyorum planda olmayan değişiklikle dün çalışıp bugün müsait oldum. planlama süper olmuş bence bende takipteyim ama bir daha buluşma olursa kesinlikle katılıcam haberleri burdan bekliyorum :D
-
Bizden de teşekkürler Ahmet kardeşim,sayende yeni dostlar edindik,tekrar görüşmek üzere.
Yurt dışı olmasa da uzun soluklu,bol çadır konaklamalı güzel bir yurt gezisi yapabiliriz birlikte.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)