MT Yalova Çınarcık Kamp Etkinliği 31 Temmuz-2 Ağustos
Reklamlar
-
Super Moderator
Reklamlar
-
Katılım Listesi
1-Alper_tim
2-Erhan Erdil
3-Olcay Avşar
4-Eyüp DEĞER
CBR-125 CBR-250-R CBR-600-F
-
Moderatör
Alper_tim adlı üyeden alıntı
merhabalar arkadaşlar
geçen buluşmamızda konuştuğumuz kamp etkinliğini Yalova Çınarcıkda yapmayı planladık
320 KM yol yaptıktan sonra çınarcık mı ? Üh be kardeşim, bari oraya gitseydik?
Katılım Listesi
1-Alper_tim
2-Erhan Erdil
3-Olcay Avşar
4-Eyüp DEĞER
5-Levent (Leopessia)
-
Çadırımız yok, kız arkadaşımızla geldik ne yapabiliriz? Küçük bungalow bunlar için mi?
-
Super Moderator
YouSuffer adlı üyeden alıntı
Çadırımız yok, kız arkadaşımızla geldik ne yapabiliriz? Küçük bungalow bunlar için mi?
küçük bungalow tek kişilikmiş
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
-
Alper_tim adlı üyeden alıntı
küçük bungalow tek kişilikmiş
3 adet var ve haftaya dolu olup olmıyacagını nasıl ogrenıcez, ben çadırda kalamıyacagımdan 2 gece tek bungalowda kalabilirim..
-
Super Moderator
3 adet var ve haftaya dolu olup olmıyacagını nasıl ogrenıcez, ben çadırda kalamıyacagımdan 2 gece tek bungalowda kalabilirim..
0534 924 8170 burdan göksel bey ile irtibata geçip öğrenebilirsiniz ön ödeme yapabilirsiniz mesela
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
-
ailesiyle gelmeyi düşünenler varmı?
-
Haftaya çarşamba kesinleşir kalırsa katılırım numarayı arıyıp, keşke çadır kiralanan biryer olsaymış
-
20 Temmuz 2015, 18:25
Moderatör
Bu etkinlik kıyılamaz aay pardon yapılamaz.
Biz gelip İstanbulda etkinlik düzenliyo muyuz kardeşim.
(Kamp alanına çok yakın şehir merkezinde dayalı döşeli möbleli, fuül pılas fuül daire günlük kiraya verilir )
Legends may sLeep.. But they never diE..!
-
20 Temmuz 2015, 18:57
Super Moderator
Lucas adlı üyeden alıntı
Bu etkinlik kıyılamaz aay pardon yapılamaz.
Biz gelip İstanbulda etkinlik düzenliyo muyuz kardeşim.
(Kamp alanına çok yakın şehir merkezinde dayalı döşeli möbleli, fuül pılas fuül daire günlük kiraya verilir
)
olcay ve erhan kapını çalar yakında
-
21 Temmuz 2015, 09:39
Moderatör
Biz çadır muhabbeti olsun kamp ortamı olsun istedik, çadır yok diyorsun, decathlon'da 100 TL bile değil 2 kisilik hazır kurulumsuz cadır. 2'de deniz yatağı şişirin içine Fıstık...
-
21 Temmuz 2015, 10:36
Süper Moderatör
Bende de çadır yok, bir tane 4 kişilik alacağım. Bungalov da tutulabilir ama ben çadır muhabbeti iyi olur diye düşünüyorum.
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
-
21 Temmuz 2015, 10:52
En son ne zamana kadar bildirmek gerekiyor katılımm konusunda?
-
21 Temmuz 2015, 11:10
Moderatör
Olcay Avşar adlı üyeden alıntı
Bende de çadır yok, bir tane 4 kişilik alacağım. Bungalov da tutulabilir ama ben çadır muhabbeti iyi olur diye düşünüyorum.
Bence de öyle olcay, yoksa uçağa atlar tatil köyüne giderdik dimi ama
-
21 Temmuz 2015, 11:38
Süper Moderatör
leopessia adlı üyeden alıntı
Bence de öyle olcay, yoksa uçağa atlar tatil köyüne giderdik dimi ama
Hatta benim tatilim ile çakışıyor diye tatilden bir gün erken döneceğim.
Alper şu konuyu anlamadım ama;
"kendi çadırı ile gelicek arkadaşlar MT den olduklarını belirttikten sonra çadır başı 15 TL ödeyecekler"
Bu bir gecelik fiyat mı? Yoksa kamp süresince mi geçerli?
Bir çoğumuz için önemli olmayabilir ama aramızda öğrenci arkadaşlar, işsiz arkadaşlar vs var, hesaplarını bilmeleri açısından önemli.
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
-
21 Temmuz 2015, 11:45
Biz çadır muhabbeti olsun kamp ortamı olsun istedik, çadır yok diyorsun, decathlon'da 100 TL bile değil 2 kisilik hazır kurulumsuz cadır. 2'de deniz yatağı şişirin içine Fıstık...
Çadırım yok evet kalıcak olsam alabilirim biliyorum, fakat yanlış anlamışsın ben çadırda yatıp uyuyamam, durumu ayarlarsam 1 yada 2 gunluk katılacagım en kotu cuma sabaha kadar oturur takılır akşam ustune dogru dönerim..
-
21 Temmuz 2015, 11:45
Super Moderator
Olcay Avşar adlı üyeden alıntı
Hatta benim tatilim ile çakışıyor diye tatilden bir gün erken döneceğim.
Alper şu konuyu anlamadım ama;
"kendi çadırı ile gelicek arkadaşlar MT den olduklarını belirttikten sonra çadır başı 15 TL ödeyecekler"
Bu bir gecelik fiyat mı? Yoksa kamp süresince mi geçerli?
Bir çoğumuz için önemli olmayabilir ama aramızda öğrenci arkadaşlar, işsiz arkadaşlar vs var, hesaplarını bilmeleri açısından önemli.
gecelik çadır başı fiyatıdır
-
21 Temmuz 2015, 11:57
Moderatör
Çadırım yok evet kalıcak olsam alabilirim biliyorum, fakat yanlış anlamışsın ben çadırda yatıp uyuyamam, durumu ayarlarsam 1 yada 2 gunluk katılacagım en kotu cuma sabaha kadar oturur takılır akşam ustune dogru dönerim..
Şimdi daha net anladım,sabaha kadar geyik döneceği için bence açık havada uyuyormuş edası olacaktır zaten, tabi sen bu noktada çadıra karşı alerjiksen o halde eyir kondeyşınlı bi oda fln bişiler bakmanda fayda var
-
21 Temmuz 2015, 12:07
Şimdi daha net anladım,sabaha kadar geyik döneceği için bence açık havada uyuyormuş edası olacaktır zaten, tabi sen bu noktada çadıra karşı alerjiksen o halde eyir kondeyşınlı bi oda fln bişiler bakmanda fayda var
Ya 2 gece oda, yada tek gece sabahlıyıp takılmaca yapıp döneceğim artık napalım
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)