Ne bu durgunluk topicde
hortlattın gine topiği allah iyiliğini versin
ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK
zuhauha nerelerdesin olm
Ne oldu motor
Bnm motor kalmamış
başka yerden bakıom taksitle sende bak çanakkalede buldum 3.300/12 yapıolar ama bakcaz bu gunlerde alcam olm
yaw abi msn iacaayım bai orada konusalım bugun hayabusası ile ömer abiyi gördüm çankaya da önünden geciyom baktım kırmızı yanıyor durmus herkesin içinde selamlaştık el sıkıştık valla etrafın gözü bizdeydi
ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK
ne mutlu sana ne işin vardı la çankayada slm söyleseydin
cengiz abiiii motorun yanına gittim bugun adamlar resmen deşmişler aleti ruhsat fatura servisde umarım biran önce biter işleri ama lokman abi bir numara
arkadaslar bazen kenana kızıyorum ama sılıyor msg lerı dıye ama adam haklı bu muhabbetlerı msn den yapın bence de yada bana kalırsa mt ızmır ıcınden de olabılr ama kenan buna da ızın vermıyor yınede sız bılırsınız...
Dünyanın her yerinden herkesin yenileceği bir yer vardır. Kimilerini yenilgi yıkar , kimileriyse zaferle küçülür, bayağılaşırlar. Büyüklük, hem yenilgiyi, hem de zaferi kabullenebilen kişilerde yaşar.
Asiller idare eder. Acizler şikayet eder. Basitler ise iftira eder...
silsin abi biz haberleştikten sonra canı sağolsun kenan abinin
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)