faydalı bir toplantı oldugu kanısındayım soru işaretleri sanırım artık cevaplarını buldu.herkes herşeyin gidişatını anladı katılım için teşekkür herkese
Toplantıdan sonra başımıza gelen trajikomik olaylar + abim-kardeşim-kankam oktay abiyide aramızda görmek isteriz
bilmeyenlere bu olayı kesinlikle anlatacagımki herkes neşelensin
akşam floryadan çıktıktan sonra bahtiyarlarla takılalım dedik biraz fazla takıldık sanırım ki sabah işe geç kaldım
neyse sasalıya giderken artcı olarak ben vardım önümde onur en öndede bahti ve ahmet baktım arkadan bvir ışık demeti geliyor.Bu ne olmalı bir ufo-hayır bir uçak-hayır süpermen ve tabiki hayır hıyarın biri
beni geçti onuru geçti bahtiyarın önüne kırdı ve arabasıyla hafifçe dokundu o sırada ozandan bir hamle izledik ve adamı dövme fikri aklıma tam anlamıyla yattı yerlerden bir sopa ararken eşşek sopadan anlar misali bahtiyara elamanın sen git ben geliyom dediğini duydum ve olaylar burda başladı bu kişi büyük insan Oktay abiydi onu dun gece tanıdık.
Bakkal sahibi abimiz bizim için bakkalı açtı ve içeecek birşeyler aldık ve başladık muhabbete saatlerimiz 3 ü gösterirken.Oktay abinin kafası bir dünya oldugundan gözler öyle bir dönmüştüki nereye baktıgını ayırt etmek gerçekten güçtü.Bize motorcu oldugunu ve kafasaki z 650 sinin oldgunu söylüyordu biz m bu modelin ne oldugunu anlamadık tabiki bu cümleyi dun akşam 50-60 arası duyduk.Birde bir cümle varki bu çağatay benle muhattap olmasın + bu bakkal ve kahve benim akşamki muhabbetlerde bu cümlelerin sıklıgı göz önündeydi
oktay abinin alkolizm seviyesi tepe noktasına ulaştıgında kalktık ve o sırada ekmekçi kardeşi gördük ve bize beleşe ekmek verdi sıcak sıcak
Güzel bir toplantının ardından kankam oktay abi gerçi o sanırım benden tırstı
ve arkadaşlarımla uykuya daldık ve işimizi unuttuk
dun gece için herkese teşekkürler
kafasaki z650 -ÇAĞATAY