Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 1234 ... SonuncuSonuncu

MT [İzmir] T shırt İstiyorum Toplantısı..!! ( 7 haziran çarşamba ayağı )

REKLAM ALANI
    EgeKnn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA FZR 1000 EXUP
    »»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.»»»»»»
    Forumda açılan başlığa atılan mesajlarda başlık konusunun dışına çıkılmamalıdır. Konunun Devamında Yine Konu Dışına Çıkılıyorsa Konunun Akibeti Doğrultusunda : Konunun Kilitleniş Nedeni Açıklanarak Kilitlenecek yada Silinecek!Forum ortamına kişisel problemler, anlaşmazlıklar taşınamaz. Konu dışı yazışmalarınızı forumun özel mesaj özelliğni kullanarak yapabilirsiniz. Tüm yazılar, yazan kişinin sorumluluğundadır ! Doğabilecek herhangi bir problemden www.motosiklet.net sorumlu tutulamaz!

KONU DIŞI MESAJLAR SİLİNMİŞTİR...!!!!

Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
    Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
    Şikâyetler için... info@motosiklet.net
    ************** Site Yöneticisi: EgeKnn **************

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    bur-k@ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbr 125 pert oldu :(
    teras cafede görüşmek üzere herkese sevgiler
    ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK

Tornedo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Zealsun zs200
    Geliom geliom bende geliom ama az kişimiyiz ya burak dan duydum yoksa göremedim forum da MT İzmir e link atsak yada orayada yazsak bence daha çok kişiye ulaşır.Motorum daha yok bi tur atarım sizinkilerle
    Görüşmek üzere arkadaşlar.Herkeze iletmeye çalışalımda güzel bir gün geçirelim bence Arabayla gelirdim ama bize yakışmaz zaten araba benim deil babamın

EgeKnn bende alabilirim bir tshirt ama bedenim ne bilmiom ama normal beden olur sanırsam Neyse tshirt bahene dostluk şahane

leventkozcu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    x9 500
    cuma aksamkı toplantıya herkesı beklıyoruz arkadaslar ınsallah buyuk bır cogunluk olur lutfen cok onemlı ısı olmaya gelsın onemlı bır toplantı olacak duyurulur
    Dünyanın her yerinden herkesin yenileceği bir yer vardır. Kimilerini yenilgi yıkar , kimileriyse zaferle küçülür, bayağılaşırlar. Büyüklük, hem yenilgiyi, hem de zaferi kabullenebilen kişilerde yaşar.
    Asiller idare eder. Acizler şikayet eder. Basitler ise iftira eder...

weboy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    T-Shirtler beleş mi ? ozaman geliriz. Hem Reklam alacaz hem para verecez. Olmaz. Fiyatları bi açıklada bilelim. Ona göre gelelim.

Motosikleti
    x9 500
    beles gıbı bısey sadece 15ytl yanı para degıl. sıtenın reklamı olarak ta dusunme bence bence mt ye uye oldugun bellı olacak bunuda parayla yapamazsın bence bı dusun
    Dünyanın her yerinden herkesin yenileceği bir yer vardır. Kimilerini yenilgi yıkar , kimileriyse zaferle küçülür, bayağılaşırlar. Büyüklük, hem yenilgiyi, hem de zaferi kabullenebilen kişilerde yaşar.

slient rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MCT250
    cumaya görüşürüz arkadaşlar

turlabo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha fz6 fazer
    cuma ya görüşmek ümidiyle
    [url]http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=24135&highlight=salih[/url]

Magico_SortE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RR DADYW CLASS 250cc
    bu hafta kötü gidiyor derken ii oldu çarşamba günü nöbet var diye gelemedim cuma günü bir sorun çıkmaz ise aranızda olmaktan gurur duyacağım .

teras cafe çok ii bir fikir olmuş kenan

duslemek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honca CBF 150

cuma toplantısı

Selamlar
    Ben de gelmek istiyorum orayı nasıl bulacağım , Beşir abi olmazsa senle çetincan da buluşalım ..
    Özgür Ak / İzmir-Hatay
    HONDA CBF 150 Simsiyah

Motosikleti
    Zealsun zs200
    duslemek abi yer çok kolay du bi topic de krokisi var bulucam bekle

ahanda buldum resimi çaldım biraz ama kızmaz yapan arkadaş inşallah

Abi daha da ayrıntı istersen yardımcı olurum gene ama şartım var bi arkadaşını daha getircen

mesefe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    suzuki AN400 burgman
    ellerine sağlık Tornedo kardeşim tam bende soracaktım nerede oluyor burası diye.Bir aksilik olmazsa görüşmek ümidiyle
    [center][b][size=2][color=Yellow]A[/color][color=Red]L[/color][color=White]A[/color][color=Black]Y[/color][color=DarkRed]I[/color][color=Blue]N[/color][color=Red]A[/color] [color=Black]İSYAN[/color] [color=Red]ÖLÜMÜNE [/color][color=Blue]FE[/color][color=Yellow]N[/color][color=Blue]ER[/color][/size][/b][/center]

Motosikleti
    Zealsun zs200
    Bişi deil abi gelmeyi unutma burgman mi bar hemm onu da al abi yanına
    Hade görüşürüz saatler kaldı.Gerçi biraz mideyi bozmuşum bugun ama engelleyemez hiç bişi beni (büyük konuşmayayımda ) Gelioz gelioz teras bizi bekle

Forumdan Uzaklaştırıldı ttopchu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    arkadaşlar motorları nereye park ediyorsunuz orda otoparkı varmı çünkü tam otobüslerin ve minibüslerin cirit attığı cadde :( bu arada xxl t shirt görme şansımız belli oldu mu?

Forumdan Uzaklaştırıldı nevZAT150 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    150 ZAT Mondial
    ttopchu motorları kaldırıma sıralıyoruz yan yana... güüzel bir görüntü oluyor zaten... orada görüşmek üzr... evt ben cuma günü erkenden terasda olmaya çalışcam...

Motosikleti
    x9 500
    bu gece baya kalabalık olacaz sanırım yenı arkadaslarla daha da bı guzel olacak toplantımız herkesın katılımı beklıyoruz

arkadaşlar üzülerek söylüorum ama gelemiyorum.siz toplanın bakalım.ben haberleri daha soora alırım

Wallace - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    keeway superlight, ybr125, kawasaki er5
    Tess canın sağolsun. Başka toplantılarda görüşürüz. erken gelmek isteyen olursa ben kampüsteyim

TenTen35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Wallace adlı üyeden alıntı
    Tess canın sağolsun. Başka toplantılarda görüşürüz. erken gelmek isteyen olursa ben kampüsteyim
    Ben işten çıkınca geliyorum o zaman yer belirtirmisin. 17:30 da kampüsteyim.

Motosikleti
    x9 500
    Alıntı TenTen35 adlı üyeden alıntı
    Ben işten çıkınca geliyorum o zaman yer belirtirmisin. 17:30 da kampüsteyim.
    kampusun ıcın de yesıl kosk kapıda guvenlıkler var onlara sorun tarıf ederler bende ordan gelıcem gorusuruz

2. sayfa BirinciBirinci 1234 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler