Rica etsem 2 kişi daha ekler misiniz. 5.30da levent bpde oluruz 2 motor.
Arkadaşlar avrupa yakasından gelenler için toplamda kaç km bilgi verir misiniz?
19:15 topçular yazmışım yanlışlıkla, 18:30 Eskihisar'da iki motosiklet gruba katılacağız.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:52 ----------
Levent BP'den Eskihisar 55-60km olması lazım diye biliyorum.
Arkadslar olurda biraz gec kalırsanız beni arayın iskelede bekleyebiriz tabi zaman aralığı çok uzun olmamak kaydıyla kısa bir hatırlatma yapacagım yalovada üsgeçit çalışması oldugundan trafik yoğunluğu var 3 km gibi gurupta dagılmalar olabilir haliyle yalova migrosun önünde toparlanıp (yol üstünde rahatça görülebilir).bir düzen içinde yola devam edicez
Çok üzgünüm,gelemiyorum...son dakikaya kadar zorladım sartlari ama olmadi...
Gonlum sizlerle.....
Güncel Liste
1-Mezit+1
2-Karalı+1
3-MetinK. + 1
4-Mehmet Enis ÜSTÜNDAĞ
5-Serhat Güneri
6-Olcay Avşar
7-lac1vert
8-soa
9-ezio41
10-beyazkurt
11-atillatopal+1
12-bengeldim
13-Newbie2015 +1
14-Nines
15-Facebook+20
16-HaktanAksu
17-Esseruz
18-Capoverde
19-:bus:
22-by_alfa+2
21-emreengin
22-safak3457+1
23-Erhan Erdil
24-by1302+5 ( Biz sakaryadan gelicez 18.00de yola çıkacaz, 05356691010 ENES iletişim için.)
25-Lucas
26-Haktan Aksu+
27-ynsemrsn+1
28-ebruuu
29-Alper_Tim
30-leopessia (Yani ben
Sanki 18.00 Levent - BP hareket - 18.30 Eskihisar varış konusunda bir sıkıntı var gibi. Levent'den gelecek arkadaslar 30 dk içerisinde orada olamayabilirler. Zaman oldukça dar.
evet bence de süre ile ilgili sıkıntı var, daha önce belirttim.
avrupa yakasi hareket saatini 15 dk geri çekip, iskeleden hareketi de 15 dk ileri alirsak ancak olur gibi.
Bp'de toplanacak ekip net olsa, onların hareketi 15 dk önceye cekilebilir, fakat kimin gelip kimin gelmeyeceği net olmadığı için, 15 dk önce hareket edildiğinde geride kalanlar olabilir. Bu iş biraz ortalığı karıştırır düşüncesindeyim. Ayrıca Avrupa - Anadolu bir noktada buluşmuş olsa grup sürüşü açısından daha keyifli bir hal alabilirdi opet gayet uygun bir alternatifti ama zamanlama konusunda yeterli zaman gözükmüyor, feribotta buluşmak koskoca yolu neredeyse herkesin yalnız olarak gelmesi gibi olacak.. anca dönüş yolunda grup olunabilecek gibi gözükmekte.
Acil bir işim çıktı. Ne yazıkki katılamayacağım. Umarım haber vermek için geç kalmamışımdır.
Avrupa anadolu birleşip gideydik iyidi beraber gazlardık
evet bencede avrupa anadolu birşelim. ama geç oldu artık foruma bakamayanlar olur.
Her etkinlik günlerinde mutlaka ya davet oluyor ya bi hastalık oluyor.. Töbe yarabbim bi nasip olmadı yaw
Arkadaşlar şuanda sakarya'da hava sağanak yağışlı, acaba diğer illerde durum nasıl, yağmur gelecek olanları caydırıyor
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)