herzaman beklerim dostum.
herzaman beklerim dostum.
==============================
kelsinus adlı üyeden alıntı
Ozancım eyvallah yorumların için. Pazar günü beylerbeyi sahilde dönemeçte gördüğüm sendin galiba? Pis enselerim adamı! Valla grup ve sohbet çok güzeldi, Albotroslar dehşet yaa, kafa adamlar dı
Kıl güvenlikçileri iki dakkada sepetlediler valaaa
hareket öncesi 1 saat süren sobet de harikaydı. Zaten amaç sohbet muhabbet ve tanışmaydı. Yoksa motorla tekbaşınada gezer gezer durursun. Mesele tanışmak ve biraraya gelmekti ve öylede oldu. tüm arkadaşlarıma çooook teşekür ederim geldikleri için ve organizasyonumun içini boş bırakmadıkları için
sağolasınız.
İzmit maşukiye gezisi bana her türlü uyar. Bu konuda topiği ben mi açıyım siz açar mısınız?
Gerçi bu aralar takvim yoğun! 10 haziranda dostdark gezisi, 17 haziranda beyoğlunda rock gecesi var biz hangi tarihte yapacaz yav bu izmit maşukiye gezisini? bu konuda mekana ulaşım ve konaklama yerleri konusunda izmitli arkadşlarımız biz yardımcı olabilir. özellikle richy tabiki...
Evet arkadaşlar istanbuldan İzmit maşukiyeye gezi düzenlenmesi konusunda fikirlerinizi bekliyoruz.
Enselenmişiz valla.Hatunla Riva'ya doğru bir uzadık.Balık sözü vardı bana.Unutmam ve de affetmem.
Maşukiye konusunda sana hak verdim.Program yoğun.Dediğin gibi 2 hafta üst üste hareket var.17 hazirandan sonra açarım topiği.Tabi öncesinde oğuzhan (richy) kardeşimi bir ziyaret ederiz, mekan bakarız ayarlarız.Çok da güzel olur.Tadından yenmez valla.
beyler siz organize olun ben mekan bakmaya giderim. bu arada benimde h.sonları planlarım olabilir ona gore bişiler düşünürüz.
gazlabeni bizim film nerde kaldı ya galasını yapcaz daha.. sen son montajları da yap koy bi yere... hollywood dan adamlara haber verdim girip bakcaklar siteye videolara
evet orhan gazla bizi.
Bukalemoon adlı üyeden alıntı
bugün hallediyorum arkadaşlar
ahada başlattım pc ye aktarmaya
evet gazla beni gazla şu videolarıda millet çekim görsün...
orhan kardeş biliyorsunki ben heyecanlı bir adamım bekliyorum dört göz 8 kulak kamera çekimlerinigazlabeni adlı üyeden alıntı
hadi bakalım cadde-pendik tayfası..17 haziran da rock bar gecesine bekleniosunuz..
S&S
oğlum flimleri biz cektik herkez şöhret olacak bizde tık yok bari bizi cenerikte göster sevgilerle kalın
TEK AŞKIMFENERBAHÇEalbatros-fb@hotmail.com
ALBATROS-FB adlı üyeden alıntı
tamam babacım size özel ihtimam göstercem
gerçi sizde sesinizle ünlü olacaksınız
bakarsınız sizi radyolara ikili olarak alırlar. Cenk-Erdem ikilisi gibi olursunuz süpersiniz, iyi iş çıkarmışınız
Orhan o düdük sesi gireceğin yeri kaçırma sakın.
kelsinus adlı üyeden alıntı
bende ona bakıyorum şimdi
her iş tamam bitek o kaldı onuda hallediyorum birazdan
az kaldı arkadaşlar
>================================================= ==================<
>====================<EDİT>======================= ===================<
>================================================= ==================<
YES YES YESSSSSSSSSS ÇEKİMLER İNTERNETE ATILMIŞTIR.
GAZLABENİ PRODUCTION GRURLA SUNAR
KAMERAMANLAR : ALBATROS-FB KARDEŞLER (DEHŞET İKİLİ yorumlarını sizde göreceksiniz. Cenk-erdem ikilisi halt etmişş bunların yanında) Abilerim ellerinize sağlık mükemmel iş çıkarmışınız.
FİLMİN KONUSU: 03.06.2006 MT üyeleri cadde-pendik arası buluşması tanışma ve hareket halinde motosiklet çekimleri
ROL ALANLAR: bukalemoon (Onur) - gurolcbr125 (Gürol) - 73umut (Umut) - ALBATROS-FB kardeşler(Ali-Ahmet) - erdem.gunduz
(erdem) -kelsinus (Ozan), Richy (Oğuzhan) - gazlabeni (Orhan)
DOSYA BOYUTU: 44 MB
İNDİRME SÜRESİ: Band Genişliğinize göre ortalama yarım saat
Videou indirmek için buraya tıklayınız
arkadaşlar altın ayı odulune adayız fatıh akının elınden odulunu alacam en ıyı kameraman en ıyı senaryo en iyi film bizımkı olmuş.
bi ara benim bacak kıllarımı cekmişsin bu mu senin yonetmenlik anlayışın soruyorum sana orhan
evet belli ki güzel birgün geçirmişsiniz beni beklemediniz ama neyse daha sonra birara hesabını soracağım en azından paylaştığınız için teşekkürler.Ekildiğimi albatros fb kursa gelince öğrendim gözdağından falan bahsediyordunuz bide ama ben yine de doping ve sevgi ile gözdağında manzaranın keyfini çıkardım.
[B][I][COLOR="DarkRed"]Ya dilediğin gibi yaşa ya da terket dünyayı [/COLOR][/I][/B]
arkadaşlar hem bir ilk olması hemde doğal olması nedeniyle çok güzel bir çekim olmuş.emeği geçen herkese teşekkürler.
yav ne yönetmenliği hocam kamerayı açık unutmuşuz allaa allaaaaarichy adlı üyeden alıntı
YA HOCAM ispıyoncumu olduk biz simdi ya kımseyi ekmedik yanlızca siz bize katılamadınız olay bu üzmeyın lütfen bizi sizde bizi ekmışsınız akşam kursta davet edebılırdınız gözdagına ÖDEŞTİK durum 1:1 beraberejasmine adlı üyeden alıntı
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)