Mert kardeş takıl bize müsaitsen.Sapanca'ya gelememiştin.Tanışmış olurduk.mert ybr 125 adlı üyeden alıntı
Mert kardeş takıl bize müsaitsen.Sapanca'ya gelememiştin.Tanışmış olurduk.mert ybr 125 adlı üyeden alıntı
Saat 17:00 itibariyle motoruma binip yol aldığımda sağa sola yönlendirmekte çok zorlandığımı farkettim. Sokapın sonuna kadar 200 metre öylece gittim. Kenara çekip baktığımda mahallenin çocukları(!) nın ön lastiğin havasını tamamen indirdiğin mecburen(!) farkettim.
Sinirli sinirli motoru öylece kilitleyip bırakıp dolaştım. Yav ne isterler lastiklerin havasından anlamam! Hani bi yakalasam yapanın canını okurdum o an!...
Neyse lastiği yaptırdım ve mahalleden iki çocuğu teker teker gezdirdim ve sıkı sıkı motora göz kulak olmaları için tembihledim! Tamam abi dediler
Arkadaşlar siz siz olun lastiklerinizi motora binmeden önce, gözlerinizle değil ellerinizle kontrol edin...
slmlar ama az katılım olmuş arkadaşlar netten bukadarmı adamcıktı ya bırdakı sefere başka kımseyı almıyoruz topu top yarın gelenler gerısı traş zekimürende gelıyor.cem yılmazda aradı oda katılcakmış yalvardı gelmek icin bende arkadaşlara sorım oklerlerse gelırsın dedım ne dersınız gelsınmı
TEK AŞKIMFENERBAHÇEalbatros-fb@hotmail.com
burda deli gibi yagmur yagıyo oralarda hava nasıl
==============================
demin bi yere gitmek icin motora bincektim.. bi baktım su izleri var.. dedim aaah ah yine sıçrata sıçrata sulamış çimleri ıslatmış motorumu diye düşünürken.. diğer arabalara baktım ki onlar da az az ıslak.. yani burda yağdı geçti gitti... haber bile vermedi.. yarına güzel olur inşallah yoksa şemsiye tutarken motor kullanırken zorlanıyorum biraz
son resim cekilirken sokağa çıkma yasagımı vardı acaba kimsecikler yok orası istanbulmu
kelsinus adlı üyeden alıntı
arkadasım benım bi işim çıktı ben sonra katılabılırmıyım. sana telefon etsem nerde olduğunuzu öğrensem de gelsem olurmu acaba......
Katılan arkadaşlara teker teker teşekür edeirm
işte ilk resimlerimiz
arkadşalar çekimleride en kısa sürede bilgisayara aktarıp internete yüklüycem
süpersiniz valla egzoslarııza sağlık
BU ARADA BİZİ GÖRMEYE İZMİTTEN GELEN MT ÜYESİ RICHY OĞUZHANA çoookkk teşekürleeeer ;)
Mr.Gazlabeni
Mr. erdem.gunduz
Mr. Richy. güneş gözlüklü ve elinde pet şişe olan
Ayaktakiler soldan sağa: bukalemoon - gurolcbr125 - 73umut - ALBATROS-FB - ALBATROS
Çömelenler soldan sağa: kelsinus - gazlabeni
evet evet.. benim için bir ilkti bu toplantı... çok zevk aldım..
hadi bi daha bi daha
ayıpsın bilader, senin için bidaha düzenlerizBukalemoon adlı üyeden alıntı
benden hiç bahsetmemişsiniz
sizi kınıyorum ve size laflar hazırladım
dün güzel bir geziydi.
önce toplanma yerimizde 1 saat oturduk gelecekleri beklerken tanışma ve muhabbet. sahilden püfür püfür esintiyle tuzlaya gittik, havuz başın da su sesiyle soğuk içecekler ve tostlar yenirken güzel sohbet. sonra bostancıya dönüş tekrar dürüm ve sohbet tekrar toplanma dileğiyle ayrılış
katılan arkadaşlara teşekkür ederim.
richy adlı üyeden alıntı
olurmu birader benim mesaja bi bak bakiiimm seeen! buluşma noktasında çekilen fotoğrafların olduğu mesaj
arkadaşlar cumartesi saat 11 de sahilde buluştuk .güzel bir sohbet oldu.richy sen gel ama hemen ayrıl varmı öyle bunu saymıyoruz.gelen tüm arkadaşlara teşekkürler devamını en kısa zamanda bekliyoz.gazlabeni fotolar için teşekkürler
Ya bu olay dünmüş bizde dün oralardaydık her zaman olduğumuz gibi Keşke haberimiz olsaydı.
Sadobey
Çok tatlı bir haftasonu gezintisi oldu valla arkadaşlar.Hepinize teşekkür ederim.
Bizi pazar gezintisi için ayaklandıran Orhan, nam-ı diğer "gazlabeni".
Dürüme kadar dayanamayıp, Tuzla civarında sakin bir kafede bir iki tost da atıştırıverdik.
Ahmet'in (Albatros-FB) Dragstar'ı da iyi makineymiş.Dur bi tecrübe edeyim.Ahmet de fotoğrafımı çeksin.
Evet evet.Oldu be.Sardı beni bu makine.
Günün sonunda Bostancı'daki Altın Eldiven'de dürümlerimizi de mideye indirdik.Yalnız kuzu şişin tadı damağımda kaldı.O nasıl kuzuymuş öyle.
Güzel bir buluşma ve tanışmadan sonra ayrıldııııık.Enerji depoladım valla.Hatta enerji fazlası oluştuğu için gece de Taksim'e gittim.Bir de orda enerji harcadım.Bugün de 2 redbull beni kurtardı sağolsunlar.Yakında yine toplanalım arkadaşlar.Ama yol yapalım.
Orhan'cım Maşukiye planını görüşelim.Geniş katılım yapalım.Rüzgar olsun.Mangal olsun.Çayır çimene yayalım.
Yolunuz açık ola.
Çok yakında ziyaretine geleceğiz inşallah Oğuzhan kardeş.Kendine ve iki tekere iyi bakasın.
Kazasız belasız.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)