ehliyetim olsaydı gelirdim dün kartalda baya bi motor toplamışlaar tırstım açıkçası
ehliyetim olsaydı gelirdim dün kartalda baya bi motor toplamışlaar tırstım açıkçası
neber
Gaz yerine roket yakıtı felammı aldın ne ne bu hız daha dün bir bugün iki organizasyona bile başlamışın seni top RPM gördüm yaaawwwwuuu Gazın çabuk bitmesin daha seninle silivri yapacaz sana bi FullForce koyiimde sonra ağlama silivri yolunda maşallah maşallah takdir ettim Allah muvaffak etsin see you on 10 haziran baby be care yourself
[COLOR="Navy"][B][LEFT]VENI VIDI VICI[/LEFT][/B][/COLOR]
bende katılırım, ayşekadında oturuyorum. işyeri altunizede de 18:00 / 18:15 arasında çıkınca yaklaşık 15 dk da bostancıda olurum
orhan kardeş ben hanımı dersaneye bırakacam 12 de siz gecerken beni pendikten alsanız diyorum ne iyi olur ben sizi pendik ışıklarda beklerim sana özelden tel numaramı veriyim bostancıdan cıkıp tuzlaya doğru giderken bana bir alo dersin bende pendik ışıklardan takılırım konvoya olurmu?
gurolcbr125 adlı üyeden alıntı
tabiki, ben sana alo derim
saat belli mi ki? ya da gün? .. ya da belli olanlar neler
arkadaşım topiğin en başını olursan bilgiler orada yazıyor.Senide bekleriz.Bukalemoon adlı üyeden alıntı
saolasın telini bekleyeceğim cumartesi günü görüşmek dileğiylegazlabeni adlı üyeden alıntı
evet herşey belli olmuştur. birinci mesajda tüm detayları bulabilirsinBukalemoon adlı üyeden alıntı
aaa pardon.. ilk mesaja ilk zamanlar baktim.. hep sonuncu sayfalara bakiodum burda kusura bakmayin.. yoksa okumadan mesaj atmak adetim degildir
gazlabeni bana cebini PM ile yazsana c.tesi motorla istanbula gelicem erken gelirsem bi selam veririm gecerim olmaz mı
==============================
==============================
böhüüü sanırım ben buluşma yerinden sonra eve dönücem..tuzla çok uzak ..ben daha acemiyim :( hem ehliyette yok :(
[COLOR="Red"][U][B]:pr:PEMBİŞİM SATILDI :salut:[/B][/U][/COLOR]
tamam yazıyorumrichy adlı üyeden alıntı
valla gelirsen sevinirim, bizde kısmetse yeniden bi izmit yapmak istiyoruz ilerleyen zamanlarda , maşukiyeye çıkalım diyoruz, ayhanla konuştum msn den. İyi olur diyor, bir ara bi organizasyon yapar izmit yollarını tutarız
benimde ehliyetim yok toplu sürüşlerde cevirme olmaz ben senin yerinde olsam tuzlaya gelirdim çünkü ordan gözdağına çay içmeye gideceğiz süper bir yer herkezin görmesini tavsiye ederimfragrance_chaplin adlı üyeden alıntı
tuzla bana çok uzak.ben daha yeni yeni caddeye sahile çıkıyorum...siz gazlar gidersiniz zaten ben tozunuzu yutarımgurolcbr125 adlı üyeden alıntı
arkadaş benim kusruma bakmayın ben gzzeteciyim ve cumartesi gündüz gelme sansım yok. Tekrar kusra bakmayın size bol eğlenceler
yok öyle gazlıyıp gitmek yarış yapmıyoruz ya yavaş yavaş takılacagız merak etme kimse seni arkada falan bırakmaz gelmek istiyip istemediğini bence iyi düşünfragrance_chaplin adlı üyeden alıntı
gelmek istiyorum ama o kadar uzun yol hiç yapmadım..yapamam henüz...gurolcbr125 adlı üyeden alıntı
bir dahakine artık...
bende gelmek istiyoruuumm bostancı da ki dürüm olayından itibaren katılabilirim herhalde :( saat 13:00-16:30 arası derste olucam çünkü, bostancı dan ayrılırken sakın beni unutup gitmeyin şaşkınbakkaldayım ben.şu gözdağı olayı da güzel. Görüşmek üzere diyorum.
[B][I][COLOR="DarkRed"]Ya dilediğin gibi yaşa ya da terket dünyayı [/COLOR][/I][/B]
Slm Mİllet Yazin Bİzİde Motorcukta Gene Tekleme Var Çikmazsa Bİr Sorun Damlariz Oraya Sinavda Var Sabah Sinavdan Sonra Yaninizdayiz 2 KİŞİ
34 COR 05-GHOST RIDER
ne kadar oldu motoru alalı 2 gün binen bile gelebilir bence viraj yok, bozuk yol yok herşey güzel,ama yinede sen bilirsin karar seninfragrance_chaplin adlı üyeden alıntı
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)