sen boşver mercan kasap falan da gelsenle tuzla mercanda bi rakı içelim istersenhunluata adlı üyeden alıntı
ben sana orda %50 indirim yaptırırım mesela hoş olur diyimi birader
ben şeker gibi eririm gelemem
yağmur kar vız gelir mutlaka geliyorum
sen boşver mercan kasap falan da gelsenle tuzla mercanda bi rakı içelim istersenhunluata adlı üyeden alıntı
ben sana orda %50 indirim yaptırırım mesela hoş olur diyimi birader
Günaydin Arkadaslar,
Evet safak 1, ben ancak Aksam Katilabilcem araniza cünkü Egitimim var....Yarin Aksam Mekanda bulusmak üzere.
Soner,
Alisveris icin beni unutma ben sana Parayi geldigimde veririm artik sonra Ac Kalmayalim, walla yoksa Herkesten Tirtiklarim Haberiniz ola....
Şafak 1
Paşanın hava tahminleri efsane oldu sanırım dün dolmabahçe hava açık dedi
Akşam yağmur yağdı ve şeker paşamız buluşmaya gelemedi
Cumartesi için tahminler nasıl ?
Rahmi Abi günaydın.Rahmi&Halime adlı üyeden alıntı
Hemşeri olduğumuzu yeni öğrendim Bende Babaeskiliyim
havanın güzel olduğu konusunda bilgiler var en yüksek 25 derece en düşük12-14 arasında olacakmış şekil 1a ve şekil 1b
şekil 1a:
http://www.meteor.gov.tr/2005/tahmin/3gunsicaklik.htm
şekil 1b:
http://www.meteor.gov.tr/2005/tahmin/3gunmin.htm
KocaAdam(Süper Teneke) & Camadan & ChomChok & G.ECE
günaydın arkadaşlar
ve beklenen güne çok az kaldı
yarın bu saatlered tatilyada bekleyen arkadaşlarımızla buluşmuş olacağız
ve tabiiki tatilyadan yola çıkmadan bir iki resim de almalı
benim makinem of durumda lütfen fotoğraf makinesi olan arkadaşlar getirsin
bu arada gündüz hava sıcak ama akşam için kalın birşeyler de alın içince denize girdikten sonra üşürsünüz
KAMP ADAMLARI
günaydınn miletttt
ne darbuka mı açılınnn ben geliyorummmmmmmmmmmm
yağmurdu soğuktu yalan bunlar yaaa,amaç eğlenmek,ateşin etrafına alırız battaniyeleri ohhh gel keyfim gellll...
ya arkadaşlar bende motor olmadından gelemicem fakat size hava tahminini gönderiyorum yardımcı olması açısından umarım sizin dediğiniz gibi çıakrda benim içinde eğlenirsiniz.
Eklenti 1907
ah bi kessem ayaklarımı yerden,kanatlanıp rüzgarla ,
kükreyip motorla,keşfetsem dünyayı başladığı yerden[COLOR="Yellow"]***[/COLOR] [COLOR="Red"]şam piiii yonnn [/COLOR][COLOR="Yellow"]***[/COLOR]
Günaydın Erhan hemşeri olduğumuza çok sevindim. Yarın görüşürüz. Bu arada benim yaka kartını hazırlamışsındır İnşaallah. Yağ yağmur yağ Bugün yağ da Yarın GÜNEŞ aç.Skullhunter adlı üyeden alıntı
[COLOR="Red"][B]Basın, hiçbir sebeple baskı ve nüfuza tabi tutulamaz.[/B][/COLOR]
[B][COLOR="Black"]M.KEMAL ATATÜRK[/COLOR][/B]
arkadaşlar bi hava tahimide ben yapim cmrtsi pazar hava açık 28 derece
pazartesi kar yağcak
etrafına bir baksana evrendeki herşey sana hizmet etmek için yaratılmış.........
Ashes Günaydın. İstanbul dışından gelecek tüm arkadaşları Tebrik ediyorum. Orada ayrıca tebrik edeceğiz zaten de. İstanbul'dan gelecekler Ericez diye korkuyorlar ya en kötü benim gibi arabayla gelin arkadaşlar bu ortamı bir daha belki bulamayabiliriz.ashes adlı üyeden alıntı
[COLOR="Red"][B]Basın, hiçbir sebeple baskı ve nüfuza tabi tutulamaz.[/B][/COLOR]
[B][COLOR="Black"]M.KEMAL ATATÜRK[/COLOR][/B]
çiğdem süpersin yaaPeril adlı üyeden alıntı
evett arkadaşlar hazırmıyızzz
KAMP ADAMLARI
Dünden hazırız hemde
hazıyızzzzzzzzzzzzzzzzzzz
evet arkadaşlar dün meteoroloji müdürlüğüne mail atmıştım az önce cevap gelmiş
yarın sabah saatlerinde belki 12.00 ye kadar ara ara sağnak şeklinde yağmur bekleniyormuş 12.00dan sonra açık geçicekmiş gece 03.00 sularında atıştırmalar şekilinde yağmur yağa bilirmiş onun dışında yağmur yokmuş şekerlere duyrulur..................
etrafına bir baksana evrendeki herşey sana hizmet etmek için yaratılmış.........
ya arkadaşlar iii güzel hazırsınız da..
yağmur yağacak yğmuuuurrr.( en azından meteo oyle dıyo)
gozunuzu karartmayın eglence olcak dıye.
grup surusu yapmak kolay degıl bunu hepınız bılıyosunuz.bı de bunun ustune yagmur eklenırse daha da zorlasacaktır. taaaam oraya gıttıkten sonra sorun yok pekı ya gıderken. yagmurda motor kullanmak zordur bunu hepımız bılıyoruz. burdan 50-60 motor gıdılecek bunları da dusunun ltf.
bunun erımekle ya da yaslanmakla tırt olmakla alakası yok.
benım dusuncelerım bu sekılde.
ıptal felan edılsın demıycem zaten edılmez ama en azından cok daha dıkatlı daha kucurk gruplar ne bılım arbası olanlar arabayı tercıh eder alabıldıgınce arkadas alır yanın felan ıste. cozum yolu bulunur her zaman.
bana da kızmayın objektif bakmak lazım bence.
Sözkonusu vatan ise gerisi teferruattır.
valla ben 3 tane acemiyi peşime takıp ayrı gurup olarak gidicem erkenden trenox istersen sende gel bu civciv leri tek başıma nası götürcem die düşünüom kara kara
www.enguclu.com ==>> EnGuclu Bilişim&Internet Hizmetleri
tümer ben yorumlarımı soyldım bilenler daha detaylı acıklar. acaba yagmruda az kısılı gruplr halınde mı gıtmek yoksa daha kalabalık mı gıtmek daha iii olur ikisininde artı eksileri vardır kanımca. modlar soyler onu da artık.NicemaN adlı üyeden alıntı
3 acemi derken senınle beraber mı 3
Sözkonusu vatan ise gerisi teferruattır.
evet arkadaşlar yağrın süper gün
ama arabası olan arkadaşlar arabalarınla gelirse iyi olur
bu arada trenox arkadaşımın da dediği gibi yağmurlı bölgelerde daha yavaş ve dikkatli gitmeliyiz BP den küçük guruplarla çıkarız zaten ilk hedef tatilya orada buluşuruz oradan sonrası daha rahat çift şerit küşük guruplarla kamp a gideriz
süper macera ve eğlence olacak şimdiden heyecanlanıyorum
arkadaşlar hepinizi seviyorum
KAMP ADAMLARI
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)