Anket: Cumartesi yağmurlu olursa
- Katılımcı sayısı
- 56. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
[MT İstanbul] 10 Haziran Dostdark Gezisi
Reklamlar
-
08 Haziran 2006, 11:43
Reklamlar
-
08 Haziran 2006, 12:14
Valla çok güzel bir geceydi.Gördük ve yetit ederiz ki Barış kardeşimizde cumateisyi pazara bağlayan gece boyunca çalacak potansiyel ve de güç kuvvet var.Soner bir gazveriyor ki Allah razı olsun, eğlenmeye değil kudurmaya gidiyoruz adeta.
-
08 Haziran 2006, 12:19
arkadaşlar hani motosiklette yer yok sorununuza kesin çözüm daha öncede yazmıştım aha da bu sefer resimli göstereyim
KocaAdam(Süper Teneke) & Camadan & ChomChok & G.ECE
-
08 Haziran 2006, 12:30
-
08 Haziran 2006, 14:59
evet nerde kalmıştık hadi bakalım istanbul bir daha canlansın şu topik çok az kaldı
-
08 Haziran 2006, 15:17
arkadaşlar aranıza yeni katıldım.Kabul ederseniz geziye bende katılmak,sizlerle tanışmak istiyorum.
-
08 Haziran 2006, 15:19
judas25 adlı üyeden alıntı
arkadaşlar aranıza yeni katıldım.Kabul ederseniz geziye bende katılmak,sizlerle tanışmak istiyorum.
aa ne demek birader gel tabiki gelirken yiyecegini getir mangal var orda atarsın üstüne soner abin herşeyi hallediyor dostdark yani eğlence süper
-
08 Haziran 2006, 15:24
Beni listeye eklerken +1 olarak eklermisiniz.Bide bişey sorcam.Ben cumartesi 14:30 da işten çıkıyorum.O saatte çıktıktan sonra size katılabileceğim bir yer var mı?
-
08 Haziran 2006, 15:35
judas25 adlı üyeden alıntı
Beni listeye eklerken +1 olarak eklermisiniz.Bide bişey sorcam.Ben cumartesi 14:30 da işten çıkıyorum.O saatte çıktıktan sonra size katılabileceğim bir yer var mı?
ok dostum listeye ekleriz ama biz saat 14.00 silivriye varmış oluruz
seçenekler 1 ayrı gelmek yerin krokisi ilk sayfada var
ikinci seçenek cuma günü yazılan mesajları okursun senin gibi cumartesi çalışıp geç gelecek arkadaşlar var onlarla buluşur gelirsin
-
08 Haziran 2006, 15:47
çok sağolun ashes ve dostdark.İkinci seçenek daha uygun.İnşallah orada görüşmek üzere.
-
08 Haziran 2006, 15:50
-
08 Haziran 2006, 15:54
valla ben eti falan aldım şimdi bilmedigim yerden almıyım diye kendi kasabım var işte bişiler aldım isteyen toplu alır isteyen iki parça bişi alır atar mangala yani
-
08 Haziran 2006, 15:55
iyi naapalım o zaman, herkes kendi basının caresine bakar...
-
08 Haziran 2006, 15:56
birader hep birlikte alınır canım bişi olmaz soner org.eder orda üzülme canım bak benide üzdün :(
-
08 Haziran 2006, 15:58
oleyyyy...
napiim boyle ayrılık, abuk subuk gruplasmalar olmadan hep beraber olalım istedim!
-
08 Haziran 2006, 16:02
ferni adlı üyeden alıntı
oleyyyy...
napiim boyle ayrılık, abuk subuk gruplasmalar olmadan hep beraber olalım istedim!
evet ya bende grubu sevmem
-
08 Haziran 2006, 16:10
ferni adlı üyeden alıntı
arkadaşlar toplu yiyecek alımı yapılacaktı die hatırlıyorum ben
herkes kendi mi temin edecek?
ortak para toplanılıp ne kadar gerekiosa alınsa daha iyi olmaz mıydı? ayrı gayrı mı olacak yoksa?
ferni sorduğun iyi oldu son bir daha hatırlatmış olurum
kampda herkezden bir para toplanacak 10 ytl gibi bana yardım edecek bir gurup kuracağim (özellikle alışverişten anlayan bayanlar tercihimdir)
arabalardan birinle silivriye gidip bol bol mangal kömürü alıcağız(silivri merkezde çok güzel kömür satan bir yer var)
sonra maxi ye gidiyoruz ve et,tavuk,sucuk,salatalık,büber,domatez......a lışveriş yapılıyor
akşama doğruda büyük bir masa kurulup mangallar yanıyor
bu arada içki ortak alışverişe girmeyip herkez ne içiyorsa kendisi alacak
sonrası malum zaten mangalla rakılar açılacak gitar müziği eşliğinde gurupca şarkılar söylenecek....................sabaha kadar
Not:arkadaşlar maxi den plastik tabak alınacaktır ama herkez metal çatal bıçağını yanına alsın zira plastik çatalla tadı olmaz
-
08 Haziran 2006, 16:13
-
08 Haziran 2006, 16:18
-
08 Haziran 2006, 16:24
Burcu sana katılıyorum
orada liste yapacağım isteyen 10 ytl verip listeye katılır
isteyen de yok kardeş ben kendi alışverişimi yapacağım der ve istediğini pişirir
sonuçda öteki gezilerdeki gibi bir yerle anlaşıp fix menü olayı yapmamamın sebebi ekonamik ve düzgün birşeyler yapmaktır
Tencere adlı üyeden alıntı
Yer : Mecidiyeköy...
ya tencere düşmüş kapağını bulmuş derler ya benim evimde mecidiyeköy de sen tam neredesin
ayrıca sadece iş yerin m köyde isede muzaffer de m köyde çalışıyor
neyse cumartesi birbirimizi bol bol tanırız artık
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler