Benim cok doğru dürüst ehliyetim var valla.. Nerden çıkardın ki AnTiKa kardeşim bu sonucu.. Buradaki bilinçli bütün arkadaşlarımız ya ehliyetlidir ya da ehliyet almak için kursa yazılmıştır..
ben şeker gibi eririm gelemem
yağmur kar vız gelir mutlaka geliyorum
Benim cok doğru dürüst ehliyetim var valla.. Nerden çıkardın ki AnTiKa kardeşim bu sonucu.. Buradaki bilinçli bütün arkadaşlarımız ya ehliyetlidir ya da ehliyet almak için kursa yazılmıştır..
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
Yer varsa oke no me problema fakat yer yoksa sıkıntıya gerek yok aynı akşam sezen aksu konseri var onuda düşünmüyo değilim yani neyse ben keisn dneize gircem abi sizlen ehhehehheehhehe oh mis gibi serin su kaçarmı be kurbalı gölden iyidir hehehhehehcamadan adlı üyeden alıntı
Görmedim İŞTEN DOLAYI OKUYAMIYORUM bi bakıyorum sayfa ilerlemiş almış başını gidiyo okuyamıyorum tek tek akşamlarıda evde olursam ama şimdi şöle oluyor ben eğer camadan abi almazsa geliyorum artçı olarak okashes adlı üyeden alıntı
Bu geziye katılabiliyormuyuz cuma günü ehliyeti almış olucam da bende gelmek isterim doğrusu plaj ve kamp için gerekli malzemelerle birlikte tabii neler yapmalıyım BP de olmam yeterlimi deneyimli arkadaşlar kamp için neler getirmeli çadır, mat, tulum saymıyorum onlar default gerekli zaten ama görüşmek dileğiyleee
guclu_karayel eger bomboş da gelecek olursan orda bungalovlar var ve zaten kurulan cadır ve tutlan bungalovlar soyunma odası olacak, uyumayacagız sabaha kadar eglence makara olacak, en buyuk ihtiyaç alkol gibi geldi bana, onu da sanıyorum ordan bir şekilde temin edebilecegiz...
Ben çantama bi battaniye koyup gelicem valla
bu organızasyonda neden anadolu yakası bulusma noktası yok ? hadı olusturalım en mantıklı yerı ortaklasa karar verelım ?
m € c l ü q
Meraba MT;
dostark, saat kaçta tesiste olunacak? Ben maalesef fazla kalamayacağım gibi görünüyor, o az vaktimide sizi beklerken geçmesindense yerine sizlerle birlikte geçmesini tercih ederim. Ben kaçta geleyim.
Sizlerle az vakit geçirebilecek olsamda şafak sayıyom.3.şafak gezi günümüz.
Sabah olsa da motora binsek.
Honda Dylan Kullanıcıları Sohbet Köşesi :http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?p=371100
http://www.meteor.gov.tr/2006/tahmin...spx?secimNo=40
perş-cuma-cmt için İstanbulda hava durumu :(
bir de şu var aşağıdaki linke göre pazar ve pzt günleri de marmara bölgesi yağışlı
http://www.meteor.gov.tr/2006/tahmin...n-turkiye.aspx
[COLOR="Red"][U][B]:pr:PEMBİŞİM SATILDI :salut:[/B][/U][/COLOR]
anket te eriyen şekerlerin sayısı artmaya başladı :(
şafak 2
hala kararsız olan arkadaşlar.....
biz kimseyi tanımıyoruz sıkılırız diyenlerrrr..
gözlerinizi kapatın ..kapatın hadi sende kapat...
dalgaların sesini duyun mangalda kızaran etin sesi..pişen etleri yerken cıkan catal bıcak seslerini duyuyormusunuz...
hayır daha açmayın gözünüzü....
yine dalgaların sesi arasında yanan ateşin cıtırtısı duyun..fonda gitar sesi eşliğinde söylenen şarkıları duyuyoarmusunuz..
ya sıcak ortamda sohbeti ve kahkahaları..
olooo adama kapa gözünü dedik uyumuş bak yaaa...
sorma peril felaket tatil krizim tuttu..Peril adlı üyeden alıntı
camadan alır seni bizde araba ile gidicez bruce ile bakarsın duruma çok malzeme olursa gerçi yer vardır yoksa yer irtibata geç özelden karşıdan senide alalım özelden yazarsın cep falan ararız mekan yer adres konuşulur alırız sorun olmazdestinyofrock adlı üyeden alıntı
vedat ne yavrum pas vermiyorsun hiç biliyorsun suçunu diyimi sapancadan sonra bu sefer unutma artık yoksa fiki fikivedat kaya adlı üyeden alıntı
Günaydın arkadaşlar
dün akşam cumartesi için denetlemelerimiz devam etti
ccbbdd barış arkadaşımızı dinlemek için galata köprüsüne gittik süperdi
eee cumartesi akşamı sabaha kadar gitar çalacak,bu arada bir iki de trakya havası çaldılarki
neyse dün akşamki denetleme komitesinin resimleri henüz elime geçmedi geçer geçmez burada olacak
hadi herkez içinin başına
KAMP ADAMLARI
hadi bakalım hazırlıklar nasıl tamam mı son rutuşlar hadi bakalım elleri görelim istanbul
dostum herhalde 14.00 a kadar geliriz diye düşünüyorummkmemory adlı üyeden alıntı
KAMP ADAMLARI
Ankete bakılırsa 21 kişi gidicez... Bekleyelim bakalım.. Belki şekerlikten Lokumluğa terfi edenler olur...
Kadercim duymamış olayım bizim gurup toplanmış barışın gitarı eşliğinde hep beraber şerkılar söylüyor sende gidip sezen aksuyu mu dinliyeceksindestinyofrock adlı üyeden alıntı
sen bizim sesimizi beyenmiyormusun yoksa
dostum merak etme msn lerden görüştüğüm kadarıyla bayağı kalabalık olacağızTencere adlı üyeden alıntı
hem çekirdek kadronun gelmesi bile yeter
Dostum BP de olman yeterliguclu_karayel adlı üyeden alıntı
yağmurda erimiyen bütün arkadaşlara kapımız açık
KAMP ADAMLARI
Evet Herkese Selamlar,dostdark adlı üyeden alıntı
Denetlemeyi yaptik hersey cok Güzeldi, Baris Süperdin yaaaa,,, Eeeee Soner hani Resim nerede ???
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)