Ersen Günaydin,ashes adlı üyeden alıntı
Süpersin benden de aynisi, hertürlü Sartta gelirim. Bende yer ayirttim zaten. Gelmeyenlerde Resimlere bakar
ben şeker gibi eririm gelemem
yağmur kar vız gelir mutlaka geliyorum
Ersen Günaydin,ashes adlı üyeden alıntı
Süpersin benden de aynisi, hertürlü Sartta gelirim. Bende yer ayirttim zaten. Gelmeyenlerde Resimlere bakar
Kader biz MT dostlarını hiçbirzaman bırakmayız helle şeker değilsedestinyofrock adlı üyeden alıntı
cumaya kadar sana bir araç bulacağım merak etme
KAMP ADAMLARI
ben seni alırım nasılsa arabada 1 kişilik yer var eşyalardan dolayıdestinyofrock adlı üyeden alıntı
KocaAdam(Süper Teneke) & Camadan & ChomChok & G.ECE
Burcu istanbul fay hattında biliyorsun yani evde oturmak ÇOK SAKATfragrance_chaplin adlı üyeden alıntı
birde uzun yol dediğimiz 80 km desek ortada bir mola yani 40 km sürüp dinlenicek sonra tekrar 40 gideceğiz
yağmur yağarsa gelecek arkadaşların ona göre giyineceğinden eminim
kendine güvenmeyen arkadaşlarda arabalarıyla gelebilirler
aracı mı yok yenibosnadan her on dakkika silivriye otobüs kalkıyor biniyorsun otobüse silivridesin ,oradan çanta belediyesi gümüşyaka minibüslerine biniyorsun veee gelmişsin
ama gözün üzerindeki kaş olayına ben karışmam
KAMP ADAMLARI
destinyofrock arkadaşım seni artçı olrak alıcaktı bruce ama senden net bir cevap gelmeyince hatta duymamazlıktan geldin gördügüm kadarıyla bol şans
Muhabbetinin üstüne bide akşam Bira ve Dünya kupası maçı... Kaçmaz bu ortam...
Motorla gelemesem bile arabayla gelicem anasını satiim. Hem de mangal getiririz bari...
[COLOR="Red"][B]Basın, hiçbir sebeple baskı ve nüfuza tabi tutulamaz.[/B][/COLOR]
[B][COLOR="Black"]M.KEMAL ATATÜRK[/COLOR][/B]
budur yaRahmi&Halime adlı üyeden alıntı
ateş başında gitar müziği eşliğinde rakılarımızı yudumlar şarkılar söyleriz
KAMP ADAMLARI
valla ben vınvının arabasıyla geliyorum.dostdark adlı üyeden alıntı
onu acemi motorcular için söyledim sonercim
[COLOR="Red"][U][B]:pr:PEMBİŞİM SATILDI :salut:[/B][/U][/COLOR]
biliyorum burcu tşkfragrance_chaplin adlı üyeden alıntı
KAMP ADAMLARI
Ahmet Abi, Ersen,,,,
nerdesiniz yaw, bak dün gelmediniz ben gittim Sonere Masayi Kurduk Resimlerde cektik artik Ögleden sonra koycazz buraya iyi Sohbet ettik yani....
muzo dün akşam çok keyifliydi tşkHighway adlı üyeden alıntı
bu arada geziye az kaldı evli arkadaşların eşleri meze ve ev yemekleri listesi yapmaya başlamışdır umarım
hiç merak etmeyein ev yemeklerinizi itinayla koruyacağım (etrafda otlakcılar olabilir )
KAMP ADAMLARI
dostdark adlı üyeden alıntı
ne demek herzaman, ben Tesekkür ederim....
az önce aradım adamları iki kişilik bungalow kiralamak istiyorum diye bana söylenilen yanıt iki gün fiyatı alınacak oldu ????? soner bu konu ile ilgilenebilirmisin ??
www.enguclu.com ==>> EnGuclu Bilişim&Internet Hizmetleri
sen yanında iken en güvenilir kasadaymış gibi olurdostdark adlı üyeden alıntı
KocaAdam(Süper Teneke) & Camadan & ChomChok & G.ECE
Arkadaşlar tümer in sorununu halettimNicemaN adlı üyeden alıntı
motosiklet gurubuyla geleceğiz diyen arkadaşlardan bir günlük para alınacak bilginize
evey ya misal sapancacamadan adlı üyeden alıntı
KAMP ADAMLARI
Soner,
Ya ben yengeme arattim burdan Tel, acamiyom diye demistim ki söyle Motorcu grubu diye Insallah demistir yoksa banada cift yazmasinlar....
Arkadaşlar üzüldüm...İlgisizliğe.
Açıkçası hiç beklemediğim bişidi bu.
Biliyorum ki bu sitede çok değerli insanlar var ve bu iş olur elbirliği ile buna adım gibi eminim ALLAHIN izniyle...
http://www.motosiklet.net/forum/show...625#post279625
konu hakkında ayrıntıları, semizkumda deve güreşi müsabakaları sırasında konuşuruz artık
ne yağmuru yaaa, asıl yağmurda süperdir kaderinde dediği gibi denize girmek
yol da tehlike konusunu bende düşündüm ama grup olarak ağır gidilir ve grup gezisi kurallarına herkes uyarsa hiç bir soruna mahal vermeyiz.
geliyorum işte anasını satim, yer süper, ist e yakın, motorcu kankalar bi arada,
daha ne isticem yaaaa
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)